metalci tipli kızları itici bulan var mı aaranızda ?
neden buluyorsunuz
neden buluyorsunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence alayi iğrenç . Hiç hoşlanmam ya. Öyle rakçıyım metalciyim diyen kizlar bence farkli olma çabasinda. Ama bu kizlarin erkekler açisindan iyi bir yani vardir . Beyler bu kizlar çok özgürüz biz ayağina çoğu şeyde sinir tanimazlar. Alkol mesela. İstediğiniz puku yiyebilirsiniz.
Tarafımca deneylerle gözlemlendi , başarili sonuçlar elde edildi.
özenti gruplarda deneyin tutarlıdır .
bence normal herkesin bir hobisi ve tarzı var içinden gelerek yapıyorsa takdir ederim ama bilgisi olmadan gösteriş için bu tarzı seçmişse çok komik ve itici oluyorlar
ama bilinçli bir metalci kız hiç tarzı olmayan özenti kızdan 10 adım öndedir:)
özentilik düzeyinde değil kendi tarzı olarak benimsemiş bir kızı göz önüne alarak cevaplarsan sevinirim
süper işte en azından müzik zevki var sohbet edilir kafa dengidir yanındayken çoğu insan ona imrenir rahat ve cool olur özgür ruhtur anlayışlıdır bir de amy lee'ye benziyorsa bir ömür onunla yaşanır :)
güzel seksi akıllı ve özgür ruhlu olur özenti olmayanları :*
bence gayet güzeller link
Cevap
21Cevap
ben metalciyim diyip dinlediği müziğin felsefesi nedir,amacı nedir...bu konular hakkında herhangi bir fikri olmayan ve pilav yapmasını bilmeyen metalci kızları itici buluyorum.
moda sal tarz olarak metalden bahsediyoruz müziksel çapta değil
gothic demek istiyorsun sanırım.
hayır
gothic le çok farklı kavramlar
dıştan bakıldığında normal bir insan için aynıdır belki de
metalci diye giyim tarzı hiç duymadım.metal müziğin felsefesinde bir siyah kavramı vardır.bir şekilde isyan veya matemi simgeler.gothizim de biraz sert bir sanatsal akımdır ve giyim tarzı olarak günümüzde öyle bir şekil almıştır.bundan 3-5 sene evvel böyledi şimdi gençlik değişmiş ya da değiştirmiş olabilir.bilmiyorum yalan olmasın şimdi.
şuan ki halk kavramı ile belirttim zaten modasal kavramlarının şuan sitesel kullanıcı düzeyinde algılanacağını sanmıyorum kişiliğin dışa yansıması olarak gothic ve metal in de müzikle paralelliği vardır.zaten bahsettiğim burda linkin park dinleyipte ben metal dinliyorum diyen 2 -3 yıldır metale merak salmış kişilikler değil herneyse .
Tshirtende beli olduğu gibi bir amon amarth winterhymn rebelion ın flames dinliyorum metal müzik olarak onun dısında paso rock...
Müzik zevkini takıntı haline getiren insanları sevmem
takıntı hali değil müzik kavramında söylemedim , tip sel olarak .
Lita Rosanna Ford
Sİmone Simons
Tarja Turunen
Doro Pesch
Angela Gossow
Cristina Scabbia
ve diğerleri
metalci kızlar ve diğerleri gibi bir ayrım yapmasamda metal müzik felsefesini almış bir kızsa muhabbeti diğer kızlara göre 10 numara kızdır sadece...
bazıları tatlı geliyor ama geneli itici.
yağlı yüzleri ve burunları ortaya çıkıyor güneşte hemen parlıyor siyahların içinde.
yeterlimi?
güldüm cevabına
hepsinin mi cildi yağlı kişiden kişiye değişir .
sanırım fazla sertti :)
sonradan anladım kusura bakma.sende metalcisin sanırım ama dedğidin doğru kişiden kişiye değişebilir ;)
değişebilir değişiyor zaten çok saçma bir genelleme yaptın benim cildim kuru ve çevremdeki metal takılanlarında çoğu öyle ha yağlı olanları da var yok değil her tarzdaki dinleyicide olduğu gibi
demekki bir gün metalci bir arkdaşımdan güneşin altında yağları parlarken iğrenmişim.
sende neden iğürenç deyince o geldi aklıma.bilinçaltı.
olabilir
yaşam tarzına karışmam itici bulmam hatta davet ederse merak etmişimdir hep metal müzik kişiler nasıl çünkü çoğu kişi ön yargılı ama bence önyargı fizikten gröünüşten atılmalı onun için tanırdım çekici gelebilir
Özenti değilse bayılırım.Guns'n roses tişörtümüzü giyer çıkarız dışarı :p
:)
sexi bulurum hele gotik kızlar çok fantazik geliyo bana
herkezin zewki aynı değil kımı hoşlanır kımı hoşlanmaz ben hoşlanmaz kendısı gibi gözükmesi daha iii
metalci kızlar bence çok seksi .. giyimleriyle saçlarıyla bakışlarıyla herşeyiyle bir de gitar falan çalıyorsa tamam :)
metal öğretmenliği mi yoksa metal mühendisliği bölümünde okuyan kızlar mı?
Gotik kızları itici bulmuyorum ama mazallah uyurken bişey yaparmı diye bir korku var.
Metalci kız varsa bizim dükkana gönder biraz demir çelik işleri var :)
kendi tarzı olan kızlardır severim. akıllıdırlar..
gelmiyorlar herkesin bir tarzı vardır sonuçta.
çok çekiciler ne iticisi
açıkcası görünce korkuyorum
kıza göre değiisir :D
yatakda nasıllar merak ediyorum :)) fakat hiç metalci arkadaşım olmadı
herkes neden merak ediyor bunu ya
Yani nasıl sevişirler sert mi davranırlar haz duyguları güçlü mü
bebek gibi mi olsun
itici bulmuyuorum.ama çekici değiller :)
Evet itici huluyorum..
Kıza göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar