ben metal müzik dinlemeyi çok seviyorum dinlediğim gruplar motionless in white, lordi , rob zombie , metallica , megadeth , avenged sevenfold , asking alexandria, iron maiden , marilyn manson , havok , bring me the horizon , new year's day , Rammstein , falan peki ya poser lar kendini metalci zanneden sırf dinlemek için dinleyen çoğu ergen gençler bnce çok iticiler. :D
ben rock müzikleri severim türü ne olura olsun yeterki guitar sesi olsun. hobi olarak rock müzikler yaparım genelde metallica guns n roses gibi grupların müziklerini yeniden çalarak kendimi geliştiriyorum. bu akşama doğru bir projemi daha yayınlayacam isterseniz beni takip edin sizinde yorumunuzu almak isterdim. :) saygılar.
Öncelikle onlarında İnsan olduklarını düşünüyorum :D Sonra fazla aksesuar kullandıklarını düşünüyorum Bide kendilerini çok cool zannetiklerini düşünüyorum :)
zeki olanları çok fazla ilgimi çekiyor. Yüzlerinde, duruşlarında ne bileyim hareketlerinde bir ağır başlılık var. Güçlü dominant karakterli oluyolar ve ben bayılıyorum. O asil surat sende de var. Tabi ergenlik tripleriyle ''pff hayat cok boktan'' diyerek yaşayanlardan bahsetmiyorum. Bende dinlerim metal severek ama hayat felsefesi haline getirmedim hiç.
aksesuarları gerçekten hoş bileklikliğinden kolyekerine kadar giyimlerinide çok seviyorum , dark giyim imajını üzerlerinde iyi yansıtıyorlar... müzikleri olsun her zaman dinleyeceğim...
bence poserlar iticiler metal müziği dinlemek le beraber hiisetmek lazım her akoru , her gamı, ara sololarını, harmonik minörlerini yani koyun da dinler ama boş boş bakar, bir parçada bu unsurları hissedemiyorsa bir metal müzik hayranı hiç müzik dinlemesin daha iyi
Aynen öylw penanın yarattığı cızırtı sesini duymayan ya da akorları bilmeyen dinlediği grubun diskografisine aşina olmayan power chord duyamayan ya da davuldaki blast beatten anlamayan biri dinlemesin pls
Metali çok severim, metal barlara giderdim, ancak club ortamında kızların daha güzel olduğunu keşfettiğimden bu yana, metal dinliyor ancak club a gidiyorum. :)
Metal müziği hissedemiyorsan gerisi yalan 😉 Gitardan çıkan ses tüylerini diken diken etmiyorsa, Baterinin ritmine uyamıyorsan, Bass gitarın sesini duyamıyorsan, Daha işin çok başındasın demektir 👍
yaaaaaaaaaa bak İYİ DİNLE. metalciler gothicler kedi kesmez laveyan satanistlerde kedi kesmez kendine zarar vererek zevk alan kedileri düşman olarak gören satanistlerde vardır onlar ayrı her metal müzik dinleyen kedi keser düşüncesinde çıkın.
En İyi Cevaplar