niyesiyle birlikte yazın
çekici
itici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Metal müziği Türkler çok yanlış biliyorlar. Metal müzik öyle sanıldığı gibi sabahlara kadar Headbang (kafa sallamak) yapılan bir müzik türü değildir. Bunun bir çok türü var. Progressive Metal'da kafa sallamayı bırak elini bile kıpırdatamazsın. Uyuşturur beynini olduğun yerde huzur dolarsın. Herkesin bildiği metal türü Trash Metal'dır. Trash Metal adının da olduğu gibi Çöp Metaldır. Öyle sürekli dinlenecek bir tür değildir. Kafa şişirir uzun süreli dinlemede. Elektro gitardan soğursunuz. Metal'cıların en çok dinlediği metal türleri; Gothic Metal, Heavy Metal ve Doom Metal'dır. En azından Türkiye'de bu böyle. Metalcı kadının en önemli özelliği ÖZGÜN olmasıdır. Sağa sola özenmez. Kendine has bir zevki vardır. Şimdi tüm metalciler siyah giyiniyor bu nasıl özgünlük dediğinizi duyabiliyorum. Metalciler herkes siyah giyindiği için siyah giyinmezler. Ortak özellikleri zevkleridir. Giyimi, Müzik zevki veya Yaşam tarzı. Bunları diğer metalciler de böyle yapıyor diye yapmazlar. Dinlemezler. Giyinmezler. Zevklerine karşı aşırı güvenirler. Zevkleri karanlıktır. Ama diğer zevklere tarzlara her zaman açıktır hepsi. Çoğu metalci klasik müzik bile dinler. Bazıları Rap ya da Hip-Hop dinler aynı zamanda. Ben Blues ya da Trip-Hop bile dinliyorum. Karanlık Tarzları tiksinç diyenler de olmuş. Onlara saygı gösteriyorum. Evet bazı insanlara karanlık giyim karanlık takılma falan itici ya da ters gelebilir. Zevk ile alakalı bu. Ama bazı konuları bilmeden yorumlamanız gerçekten çok yanlış. Metal müziği herkesin öncelikle tanımasını isterim.
Progressive Metal oldukça soft'tur.
Gothic Metal Arabesk müzikten daha ağır duygular içerir.
Heavy Metal HeadBang'e uygundur.
Doom Metal Satanizmi simgeler.
Kısaca Metal Kadınının ÖZGÜNLÜĞÜNÜ tüm kadınlara değişmem.
Çekici çünkü bir yaşam felsefesi var sevdiği hayran olduşu bir tarzı düşüncesi var ben böyle düşünüyorum :)
İtici bence. Bir kadın zarif olmalı
Cevap
16Cevap
Ben hoşlanmıyorum açıkcası bana türkü ile gelen kadın varsa iyi olur...
uymu kendinde yakalayan kızlarda çok yakışıyor.. bence..
Çünkü farklı olan ve kendi gibi istediği gibi olan hatunlar daha çekici geliyor
Bende metalciyim. Kadikoy barlar sokağinda az takilmadim. Tarz olarak tam benlik kişiler. Aşk, evlilik için? Tiksiniyorum hepsinden.
aynen dışları farklı sıradan değil ama içleri çöplük gibi yinede genelleme yapmayım da 😀😀
@izellllllll bar işi bile yaptim kadikoyde. Gecesini gündüzünü bana sorun. Bu ortamda ki insanlarin %98inden tiksiniyor ve nefret ediyorum.
dozunda güzel ama bizim ülkede çok abartiyorlar o yüzden itici
Anırmayı müzik sanan ve kafa sallayan bir yaratık nasıl çekici olabilir?
İtici nin 10 15 tık üstü
ne kadar metalci olduğuna bağlı
Siyah giysiler ilgimi çekiyor
Gerek yok o kadar aksiyona
itici sevmem tarzım değil.
Gram sevmem metalcileri.
rapci kızlar daha çekici
+1.
Metal satan kiz mi olurrr lan
bence çok s... lesi
İtici
popçu dan iyidir