Moda & Stil Metalci kızları beğeniyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Goth tarzı giyinen yani metalci kızları nasıl buluyorsunuz? Metalci kızları beğeniyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet çok beğeniyorum, rockn roll ! 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet ben metal dinliyorum ve tarzlarını da beğeniyorum 🤘#metallica #ironmaiden #slayer #rammstein #judaspriest #manowar #megadeth 3 14 Yorumla Junİchi +1 yıl Ya bu ne dlwkdkwjs Yorumla Soran +1 yıl Bende metal dinliyorum ve tarzlarını çok seviyorum 🤟😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka yazdım metale başlamak isteyenler bu grupları dinlesin off bayılıyorum ❤️❤️❤️ Yorumla Junİchi +1 yıl Evet güzel gruplar Yorumla Soran +1 yıl Cannibal corpse marilyn Manson felan dinle Yorumla Soran +1 yıl Onlarda güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onları da dinliyorum hatta cannibal corpse hammer smashed face ve marilyn manson sweet dreams benden sana gelsin Yorumla Junİchi +1 yıl Cannibalı bilmiyorum yarın bakarım Yorumla Soran +1 yıl Teşşekür ederim 😍🤟 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cannibal her zaman dinlenmez 😂. Beynin akabilir headbang yapmadan duramazsın Yorumla Junİchi +1 yıl Dinlediğimde deneyimimi paylaşırım :p Yorumla Soran +1 yıl Doğru valla her saat dinlenecek birisi değil Cannibal corpse 😂 Yorumla Rocknwa +1 yıl Bende bayılırım giyim bile öyle 🤙🏼 Yorumla Rocknwa +1 yıl Bu kadar fazla kişi varmış gerçekten metal Rock sevenler, bu siteyi sevdim hahahahaha Yorumla
mokita555 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl kıyafetleri pek bana hitap etmese de verdikleri vibe ve makyajları beni çok çekiyooo. eğer yaşadığım yer dağ ayılarıyla dolu olmasaydı muhtemel böyle olurdum 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana katılıyorum çok haklısın Yorumla
Rocknwa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bunlar biraz korkutucu ama biraz daha sadeye yakın olsa çok iyi olur, ben severim kesinlikle tanıdıklarım iyi insanlar 1 1 Yorumla Rocknwa +1 yıl Benim tarzda fotoğrafımdaki gibi olan ceketli daha havalı bence Yorumla
İntiharniyetli Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İtici buluyorum. Hep dikkat çekmek için yapıyorlar bunu. İlgisiz kalıyorum bunlara. Maalesef. Kadın dediğin normal olur aynı şey erkek içinde geçerli. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. ben bu kızlardan hep korkuyorum beni ne zaman görseler kötü kötü bakıyorlar 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bende metalci olduğum için seviyorum çok tatlılar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bencede çok tatlılar 😍🤟 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Yessss Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Böyle giyen pek görmedim :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Türkiye'de göremezsin hepsi yurt dışında Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yurt dışına açılamadığım için üzgün kalp :D Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. çok siyah giyiniyorlar 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Satanist gibiler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çok beğeniyorum sen metalci misin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet metalciyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu hissetmistim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende metalciyim sen sıçak kanlımısın Yorumla
sabah_ereksiyonu Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl baya beğeniyorum ama bunlara yakışmamış 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet bende beğeniyorum ama dediğin gibi bunlara yakışmamış Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl merak ettim tarzını ve dinlediğin grupları Yorumla Soran +1 yıl Cannibal corpse marilyn Manson nirvana felan dinliyorum Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl yazsana müzikleşelim metal dinlemeyeli çok oldu Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı. Seksi ve çılgın 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gotik tarz severim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok seviyorum 😍 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok çekiciler 0 3 Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Görünce bile etkilendim Yorumla Soran +1 yıl Ayrı bir tarzları var ve çok güzel 😍🤟 Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Evett yatakta çok merak ediyorum onları Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tabii ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet çok beğeniyorum, rockn roll !
Evet ben metal dinliyorum ve tarzlarını da beğeniyorum 🤘
#metallica #ironmaiden #slayer #rammstein #judaspriest #manowar #megadeth
Ya bu ne dlwkdkwjs
Bende metal dinliyorum ve tarzlarını çok seviyorum 🤟😍
Kanka yazdım metale başlamak isteyenler bu grupları dinlesin off bayılıyorum ❤️❤️❤️
Evet güzel gruplar
Cannibal corpse marilyn Manson felan dinle
Onlarda güzel
Onları da dinliyorum hatta cannibal corpse hammer smashed face ve marilyn manson sweet dreams benden sana gelsin
Cannibalı bilmiyorum yarın bakarım
Teşşekür ederim 😍🤟
Cannibal her zaman dinlenmez 😂. Beynin akabilir headbang yapmadan duramazsın
Dinlediğimde deneyimimi paylaşırım :p
Doğru valla her saat dinlenecek birisi değil Cannibal corpse 😂
Bende bayılırım giyim bile öyle 🤙🏼
Bu kadar fazla kişi varmış gerçekten metal Rock sevenler, bu siteyi sevdim hahahahaha
kıyafetleri pek bana hitap etmese de verdikleri vibe ve makyajları beni çok çekiyooo. eğer yaşadığım yer dağ ayılarıyla dolu olmasaydı muhtemel böyle olurdum
Sana katılıyorum çok haklısın
Bunlar biraz korkutucu ama biraz daha sadeye yakın olsa çok iyi olur, ben severim kesinlikle tanıdıklarım iyi insanlar
Benim tarzda fotoğrafımdaki gibi olan ceketli daha havalı bence
Beğeniyorum tarzlarını tabikide çok güzeller birde 🤟
İtici buluyorum. Hep dikkat çekmek için yapıyorlar bunu. İlgisiz kalıyorum bunlara. Maalesef. Kadın dediğin normal olur aynı şey erkek içinde geçerli.
ben bu kızlardan hep korkuyorum beni ne zaman görseler kötü kötü bakıyorlar
Seviyorum ama fotoğraftakiler iyi değil
Tarzlarını beğeniyorum
Bence gayet hoş görünüyorlar 😍
Güzel kızlar var
17/18 yaşımda iken çok çekici geliyorlardı
Bende metalci olduğum için seviyorum çok tatlılar
Bencede çok tatlılar 😍🤟
Yessss
Böyle giyen pek görmedim :D
Türkiye'de göremezsin hepsi yurt dışında
Yurt dışına açılamadığım için üzgün kalp :D