Metalciyim ve metalci ya da gothic olan insanlara her zaman bir sempati duyarım. Çünkü onu kendime yakın hissederim. Ne kadar farklı kişilikler olsak da.. çünkü metal çok farklı. Pop gibi değil. Bir popçu , bir popçunun pop müzik dinlediğini öğrendiğinde hiçbir şey olmaz, çünkü çok alışıldık ve aptalca bir şeydir. Ama bir metalci, bir metalcinin ne tarz müzik dinlediğini öğrendiğinde diğer insanlara kıyasla daha güzel duygular içine girer. Çünkü metal, bir müzikten daha fazlası🤘🏻
Bende metal dinleyen gotik biri olarak dediklerin hoşuma gitti. Bide bazı pop sevenler kpop dinliyo ya nesini sevionuz bunun anlamıom😑 o ne öyle altı yaşında küçük kız çocukları gibi şeyler? itici yaa🙄
black metal senfonikden epica instrumental metal dinlerim... ingilizce bilmediyim icin ceviri yaparim ya da altyazili dinlerim keski keski yani keski turkelrinde bolca metal gruplati olsaydi keski turkcemizdede senfonik black heavi flan dinleye bilerdik keski almora kirmizi falan oldu du dagildialr gittiler.. takip atiyorum kabul et sohbet edelim..🤘🤘🤘🤘🤘❤❤❤❤❤🍺bi metlaci esim olmasini isterdim..
Severim, taşıyabiliyosa, herşeyden önemlisi kendine yakıştırıyosa candır. Şahsen ben gothic çok dinlemem, tırnak içinde metalci gibi de giyinmem ama heavy metal, trash metal, hard rock dinlerim 😊
Satanizim ve metalin aslında alaksi yoktur evet satanist metal gruplari vardir örnegin bir rock star olan Manson Laveyanism inançlısıdir ve zeki oldugu yetmezmiş gibi sozleride anlamlı
Eski sevgilim metalciydi andy hastasıydı kıskanıyodum açıkçası o yüzden bende simona hastasıymış gibi davrandım iki hafta sonra orhan gencebay dinliyorduk ;)
Metal müzik dinlemenin kıyafet üzerinde bir tarzı yoktur ! Müziğin felsefesini yaşıyorsan eğer bunları sormana da gerek yok! Kıyafet tarzın ne olursa olsun müziğin ruhunu içine al onu yaşa
amacım seni rencide etmek değil. ama metalci kız arkadaşlarım oldu. özgüvenleri tamdır. kalıpları kırmak isterler sadece kimseden emir almamak diledikleri gibi yaşamak Ancak insanlar yalancı. Metalci erkekler metalci kızlarla zevke dayalı geçici ilişkiler yaşamak ister. Aile yok kural yok. Metalciliğin fikir dünyası da böyledir zaten. Sonuçta metalci kızlarda kalıpları kırmak adına, çılgınlık özgüven derken bu işten yıpranarak çıkarlar ve zamanla ya erkek gibi duygusuzlaşır ya da depresyona düşerler.
5 senedir metalci misin? Yüzlerce metalci tanıdım. Demek ki senin gibi istisnalar var. Bunu da ailenin sana olan ilgisiyle ilgili olabileceğini tahmin ediyorum.
Çok genel geçer basma kalıp şeyler. 10 yıl önce rocka başladım alternatifle. Zamanla hard heavy trash derken rockun düzeyi hep arttı. Hiçbi kadınla da kısa süreli ilişki yaşamadım veya sevgililerimi kullanıp atmadım. Hatta inanmazsın bakirim. Onyüzdrn öyle düşünme. Abilerim de benim gibi metalci ve motorcu tayfa. İkisi de evlendi falan, hiç öyle değil yani. Bunu da ' Metalci erkekler metalci kızlarla zevke dayalı geçici ilişkiler yaşamak ister. Aile yok kural yok. Metalciliğin fikir dünyası da böyledir zaten.' cümlene istinaden söylemek istedim. Hatta tanıduğım çoğu metalci gayet düzgün hayatlar süren, sadece saç ve giyim tarzı farklı insanlar. Birçoğu da benim gibi enstrüman çalıyor vs vs...
En İyi Cevaplar