Ölçüleri; göğüs 82, basen 92, bel 62, beden; 36 38.
Doğum yeri; Kırklareli
Onur Seyit Yaran; 20 yaşında, 1.87 boyunda 78 kilo

yarışmada 24 yaş sınırı var.
erkeklerde kaslı vucut
kızlarda zayıf vucut tercih ediliyor.
neyse ben 28 yaşındayım ordaki çoğu erkekten genç durmaktayım.
annemle babamla izledim yarışmayı annem hemen torpil var bu işte dedi. çünkü daha yakışıklı erkekler ve daha güzel yarışmada kızlar vardı. en sonuncu olabilecek bir kızın birinci gelmesi gerçekten saçmalık. bu arada kızlar zayıf olucam diye zerre spor yapmamışlar ve resmen bir deri bir kemik ve ortada vıcık vıcık etten ibaretler.
zayıf eş istiyorum ama burdakiler gibi kuru tarzda değildi. dün annemle bu konuyuda konuştuk cidden.
Dün adaylara baktım sonra kapattım çünkü içlerinde gerçekten şöyle bu kız harbi Türkiye güzel diyecegim gözüme çarpmadı ayrıca 1 tanesi hariç hepsinin ön taraf tahta gibiydi hiç çekici gelmediler.
İkisinide beğenmedim ayrıca kızla aynı kilodayız boylarımız arasında dağlar kadar fark var psikolojim bozuldu 😄
Birde suna bakın
www.google.com.tr/search
Cevap
143Cevap
İlk başlarını izlemiştim yarışmanın, gece 12de başlayınca hepsini izleyemedim... Ama ilk geçiş sırasında birinci olacak kişiyi tahmin etmiştim ve tutturmuşum :) En sempatik yakışıklı oydu çünkü ;) Yakında dizilerde görmeye başlarız yakışıklımızı ;)
Bu Miss turkey değil "best model" 2016. Neden herkes güzel ve yakışıklı olmalarını bekliyor? Bütün mankenler güzel mi yakışıklı mı?😂
Miss turkey kızları neden genel ortalamanın altında güzelliğe sahip anlamıyorum. Tek kriter boy herhalde
Kız bir Azra Akın değil hadi EyvAllah.
Oğlanda da Kıvançlık yokta tatlı sempatiklik var gibi duruyor a qu. s
@Elaaa2 Burun kemiğinden kulaklarına kadar sövesim geldi neden böyle bir tip Best oluyor hocam :D
arkadaş yakışıklı da kız çirkin, model diyoruz ben modellikten anlamam güzele çirkine bakarım
kardeşimiz yakışıklı da şu kız bana yazılsa yüz vermem yeminle. bu kızı seçen jüri kör galiba daha iyisi yok mu yani
Bu kız mı best?
Memeleri bananne gibi sarkık olan mı şaka mı bu?
türklerdeki bu kazulet gibi memesiz kız sevdası ne aq? bu best se diğerlerini düşümek bile korkunç.
yaz dizileri is coming.
Kızın gogusu yok bide benim yüzüm ondan daha güzeldir hemde makyajsız. Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum tamam fizik güzel ama yüz güzelliğine gore de alsınlar hep böyle yapıyorlar
Yok arkadas bu jüride bir şike var bu hatunmu best model
Kiz çöp.. bayrak direği gibi boyu fiziği hariç surat bakilmaz.
Erkek ona göre daha iyi ama yinede oha değil.. fiyasko
Bir arkadaşım katılmıştı.. Onun kazanmasını dilerdim. Ama olmadı ne yazıkki. Kız güzel, oğlanda iyi gibi. Haketmişler.
İnanıyorum, bir gün şu yarışmalardan hakkaten güzel bir kız birinci çıkacak.
'Ama orda amaç güzellik değil, modellik' demeyin, Adriana Lima, Catalina Otalvaro, Cancide Swanepoel falan da model.
@Vader12 Güzeller güzeli Candice'e Cancide demişim mk. Cancide ne lan? Öksürük şurubu ismi gibi.
Kizda ne kalça var ne göğüs nasıl birinci oldu ya bu tip desen o biçim neye dayanarak yapmışlar acaba böyle bişeyi
Hatunun öyle çok abartı bir güzelliği olduğunu düşünmemekle birlikte ayakları çok büyük geldi gözüme :D
Erkek yakışıklı ve fizik var kız hem cirkin hem de fizik yok sadece boyu var
Erkek olan 2 ay fitness a gitmiş yarışmaya girmiş Kız olanda zayıf ve uzun diye kendini bir şey sanmış yolda görsem takmam bile
Erkek tamam da kız sanki torpilli gibi. Yani sokaklarda bile daha iyisi olabilir.
175 olup 30 kilo olmak modellik güzellik olmuş en eski yıllara bakın kadınalr hep etine dolgun ele gelen güzel kadınlar bu ne ya çubuk gibi
Seçtikleri erkekler hep çok yakışıklı oluyor zaten de, neden söz konusu kızlara gelince en çirkinlerini seçiyorlar anlamıyorum o kadar güzel kız vardı yarışmada :(
Çocuk tamamda kızın kafasını kapatınca sorun olmuyor.
At gibi kizlar tip olarak niye hiç güzellik yok bunlarda?
Erkekte bana yakışıklı gelmedi..
Kız çok berbatya onca güzelim kızın içinden bunu seçtiler giydiği bişe yakışmaz
kızın ayva göbüşü var sanki azıcık. benim fiziğime benziyor :D
Ülkede çok daha güzel kızlar var, çok çok daha güzel.
Haksızlık var orda daha güzel kızlar vardı ayrıca 3. Ve 2. Bu kızdan Daha da güzel. esmer bir kı
şundan sokağa çıksak daha iyileri de vardır, diyenler olacaktır ama seçilmiş işte... tebrikler
Adamı tek seçselermiş kızın da yerini tutarmış hem güzel hem yakışıklı. Hepsi bir arada maşallah
Bu kizi mi 1 seçtiler? :) oblarin göz zevkini ben. Boşuna jüri olmuşlar :)
Çocuğun yüzü kızın yüzünden iyi neden mankenlerde ya, hatları kemikli ve erkeksi oluyor ki
latin amerika ya da ispanya değiliz bizden de bunlar çıkmış işte 😜
Ulan bune bu kız kezban resmen
#ÜlkeninZevkiKaybolmuş
Bu yarışmalarda yüz ölçümü yapılıyor ona göre seçiliyorlar tipsiz diyen arkadaşlara söylüyorum
Erkek iyi
Kız her zamanki gibi kemikleri sayılacak derecede zayıf uzun boylu normal güzellikte
demekki güzel kızlar fazla ilgi göstermemiş bu sene.
bir Kenan daha çıkmadı bu yarışmadan Kız hakkında sokakta daha iyilerine rastladım
Seçimleri neye göre yapıyolar? sadece fiziğe göremi?
çocuk iyi de kızın yüzü güzel değil ama maşallah boy almış balını yürümüş :D
Gizem benim lisede sıra arkadaşım suanda da kendisine mesaj attım cok uğraştı bunun için hak etti :)
Oğlan yakışıklı da kız kuş kafalı bir kız muhabbet kuşu gibi aynı diğer kızlar bundan güzeldi
Kiz guzel degil adam yakisikli ama 1. Olacak kadar degil
Çocuk iyide renkli gözlü olmasaymış iyiymiş. Kızı beğenmedim
Niye hakkını verebilecek bir kız seçmiyorlar artık 😒
Çocuk harika otesiiiiiii inanılmaz bisey
Kiz icin yorum yapmasam daha iyi
Kiz hemşerim. Cikti ama kusura bakmasin tirt
seçilmiş en iyilerimiz bunlar ise eğer
ks de her kesin ruz kızı ve erkeğini övmesini artık haklı buluyorum
Erkek iyi tamam da;
Abi o kızın nasıl bir torpili varmış öyle. Ya da jürinin gözüne nasıl bir perde inmiş ki Türkiye güzeli olarak seçilmiş.
Jüri trolluk falan mı yaptı diye düşünmedim değil.
Cidden su moda felan anlamıyorum iğrenç yani. Izmirde daha güzelleri var. Bunlar kız mi gormediler anlamıyorum ya da benim gözler bozuk onlara etki yapıyor âmk.
modellik yarışmasını araştır biraz sonra yorum yaz buram buram cahillik kokuyosun
Trde guzellik yarismalari 2016 berbat bir secim heleki bayanlarda..
Çocuk eyvallahta o kız nedir bilader ülkede güzel kız mı kalmadı hep çirkin olanını seçiyolar :D
Kızın memesi yok ayakları 49 numara... öyle model mi olur?
Adam çok yakışıklııı görür görmez birinci olmalı demiştim 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️
Birincisi kizlardan guzel, ikincisi erkeklerden yakisikli. Ne kadar ilginç seçim olmuş
beğenmedim, madem best model çekici ve güzel de olmalılar.
Cocuk fena değilde kız nedir abi sırf fizik diye kıvırcık vardı o kız iyiydi 🙄
Ben beyfendiyi beğendim. Ama hanımefendiyi beğenemedim.
Erkek olan fena değilde, kıza bir anlam veremedim sokaklar bundan güzel kızlarla dolu 😃
hep söylüyorum bu yarışmalar yalan dolan konu güzelikse bunları ezecek hatun erkek dolu ortalık
yav arkadaş tamam cocuk yakısıklıda bu kızın nesı guzel anlamadım
Hadi Onur iyi de bu Gizem'i kim seçti? Bizim göremediğimiz ama jurinin görmüş olduğu ne olabilir? :)
erkekte kızda bilindik manken tiplerinde olanlardan (kızın yüz hattı cenesi erkeksi hatlara sahitir hep. değişmeli bence artık)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar