Değerli Öğrenci Arkadaşlar, hepinize Merhabalar!GülücükBu sorumuz, sınava günler kala, sizler için sorulan, ne hissettiğinizi ve içinizi dökebileceğiniz bir sorudur. Lütfen içinizi, yorumlarda rahatça dökünüz. Rahatlayınız. YKS' de diğer sınavlar gibidir, o bir korkunç yaratık değildir. Lütfen rahat olunuz. Rahatlama Köşesine Hoş Geldiniz! Lütfen yorum yapmayı ve sorumu beğenmeyi unutmayınız! Sizleri Çok Seviyorum. YKS' de başarılar diliyorum...
Geçmiş sınavları çözüyorum müthiş hissediyorum yaparım lan ben bunu diyorum, deneme çözüyorum (ya da çözemiyorum) kahroluyorum. Sinüs dalgası gibiyim :|
Üniversite 3 terkim. Tekrar gireceğim sınava. Hedef tıp da gideceğim yer %80 olasılıkla hemşirelik. Zaten sağlık meslek hemşirelik mezunuyum. Tencere kapak olur yani :D
Geçen sene bu zamanlar pes etmiştim hocam, içimde ya olmazsa diye korkular geziniyordu. Fakat şükür ki hedefim olan Türkçe öğretmenliğine yerleştim. Emek veren herkesin başarması dualarımla. Selametle...😊
Hedef polislik daha yeni deneme çözdüm 59.50 geldi 😍 . Şimdi bir tane daha atacam bundanda 51 bekliyorum. İnşallah ilk başta rakiplerim daha sonra benim istediğim yer gelir.
21 yaşındayım derdim ne yks ne kpss Derdim aş abi 16 yıl okuyup işsiz kalacaksamda artık okumak bana mantıklı gelmiyor bu ülkede Yurt dışına çıksam yeter Sınava o yüzden gircem Burda geleceğim bile yok
Okuyup işsiz kalanlara baktığımızda fark edersin ki sadece okuyan insanlar okuyup düz bitiren insanlar genellikle ben hiçbir zaman ODTÜ-İTÜ-BOÜN-Koç-Bilkent gibi okullardan iyi ortalama ile mezun olan kişilerin işsiz kaldığını görmedim. Böyle okullara gitmeyenler düz geçenler tabi aç kalmayacak taş mı kemirsinler ama rekabet ortamı fazla iş fırsatı az kendini geliştiren her zaman iş buluyor
@Helberi aynen kerdeşim işsizliği tıp okumak ile sonlandırıyorum al bismillah 🧠 ♿ ODTÜ de mezun olsam Türkiyede ne işim var gider yurt dışına Çıkarım ülke bitmiş ekonomi pert liyakat sıfır 4 yıllık boş bölüm okuyup işsiz kalacaksam hiç okuma ondan iyi
Barajı geçerseniz, illa ki 250 puan alırsınız diye tahmin ediyorum. 4 yıllık lisans gelir. Tabi bu lisanslar Anadolu' da falandır. İstanbul, Ankara , İzmir gibi yerlerde en az 300 ve üzeri yapmak lazım.
Sözel bu sene ailevi bir çok şey yaşadım ve sürekli aksaklık yaşadım maddi durumum düşük dershane etüt gibi merkezlerden yararlanamadım hedefim şu ilahiyat ilk sene okuyup o sıra da özel eğitim öğretmenliği okumak
Çalıştım diyemem ama çalışmadım da diyemem tam ortasında bir şeyler işte. Yks çalışmam gereken günlerde ksde fink attığım için sınava girmeden pişman olmuşke. Neyse tytyi halletcem ama ydtden çok korkuyore ama üstümde de gereksiz relaxlık var anlatsam inanmazsınız uh rahatladım şimdi
Aynen öyle, iyi yaptınız. Burası sizin rahatlama köşeniz, açıklama da da yazdığım üzere. Bence siz KS' de epeyce yer edinmişken buraya bir CV yazın ve yollayın, belki işe alırlar. Belli mi olur.