Tavsiyeleriniz nedir cok canim sıkılıyor bu konuya. Düzgün olsa keşke.

Ben seni birine benzetip profil resmini açtım bence yaşına falan uygun duruyo çıkar zamanla sen şu an fotoğrafları gerçekten sakalın sorunluymuş gibi çekmişsin öyle değil bence kafana takıyorsun gibi
Badem yağı olan sakalı güçlendirir. Benim tavsiyem badem yağıyla fındık yağını karıştır fındık yağı yeni kıl çıkarır. Ek olarak üşenmezsen eczanede e vitamini ampulleri satılıyor kırıp ondan da koyabilirsin yağın içine
sarımsak sürme sarımsak kıl köklerine zarar veriyor sarımsak yağı kullanabilirsin
Sakalı erken kesme yani 1.5 2 ay uzat ki tüyler gelişim göstersin kıl olsun
Seyreklik sorunu bende de var, birde benim sakallar çok cılızdı.
Son 1.5 aydır denemek için kesmedim ve şu an oldukça sertleşti, aynı zamanda gelişim sürecinde gözlemledim tüyler git gide kalınlaşıp sakala döndü hiç bir yağda sürmedim.
Cevap
2Cevap
jileti tersten vur kardeşim sarımsak sür
kardeşim şöyle birşey aslında sakalın orda çıkan sivilceler hormanal ben doktora gitmiştim ne kadar şey olursa olsun daha kabarık olur sakkaların orda çıkan ve orda hiç bir zaman iz bırakmaz kalmaz hormonal olan sivilcelerde iz bırakması olmuyor zaten öyle her zaman kesme biraz alıştır çıktıkça sarımsağı bol bol sür çıkar kardeşim dert etme :)
Badem yağı sür kanks
çok kötü bence hep kes
Jilet kullan😐
Baby face gez o zaman kanka böyle çok kötü
O zaman kür filan dene 😂
Bilmem ama sakal için bişeyler yapıyor ya erkekler 😂
bende bilmiyorum😐
Valla bilmiyorum ama hala tamamen kesmen taraftarıyım😐
Niye😒
Olabilir😝
Seve seve yapardım yani np 😂
Yoo😐