Güzellik & Bakım Sakallı bıyıklı olmak iyi midir? Qushum Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar alışkanlık oldu çok uzatamıyorum kesiyorum 0 yapıyorum. nedir çözümü sakal bıyık iyi midir? teşekkürler Sakallı bıyıklı olmak iyi midir? Cevapla Nedir Soruları Sakal Soruları Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ruhhaliimbunalıım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişiye göre değişir yakistiriyorsan kendine iyidir. 1 1 Yorumla Qushum +1 yıl yakıştığını söylüyor herkes ama işte alışkanlık olmuş kesiyorum Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yakışana çok yakışıyor. Ama yakışmayana da ne yaparsan yap olmuyor. 0 1 Yorumla Qushum +1 yıl Olur olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sakal ve bıyık erkeğe extradan karizma katar. Benim gibi tipsiz biri bile biraz kılla yakışıklı oluyor. 0 1 Yorumla Qushum +1 yıl doğrudur o yüzden biraz uzatıcam fjjf Yorumla
moonlightt3 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Uzun iyi olmuyor bence 1 1 Yorumla Qushum +1 yıl bence orta iyidir Yorumla
Kaanbeylice Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Biraz Avrupalı olun sakal boş is 1 2 Yorumla Qushum +1 yıl lümpen boşboğaz Yorumla Kaanbeylice +1 yıl Lümpen alt tabaka bı laf öğrenmişsin ama boş insansin Yorumla
unicornsevdalisi Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl bence kişiye göre değişir 1 1 Yorumla Qushum +1 yıl sence nasıl Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 913 cevap paylaştı. Yani ben uzatıyorum hep 1 1 Yorumla Qushum +1 yıl bende uzatıcam herhalde ama saç uzun yakışmayabilir :) Yorumla
-sSToCkk- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl bazen. 1 2 Yorumla Qushum +1 yıl ne zaman? Yorumla -sSToCkk- +1 yıl Tatil zamanları olabilir. İş zamanı resmî olmak daha iyi. Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Cok uzun gitmiyo 0 7 Yorumla Qushum +1 yıl ya her skime yorumun var bilmediğin bişe yok herhalde engelliyorum seni bb 😙😙 Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Aşk olsunn ya😂 Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Daha senin sorulara bakmam😂 Yorumla Qushum +1 yıl sana şunu yazmama rağmen gülen emoji atmandan belli zeka seviyen daha ne diyeyim Yorumla kahveligünler_ +1 yıl E tamamda ciddi bi yorumun degildi ondan sakin ol ya Yorumla Qushum +1 yıl neyse özür dilerim kusura bakma ciddiye alma zaten biraz sinirliyim doğrudur Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Önemli değil Yorumla
Сынодина Takip Et Xper 5 Yaş: 105 +1 yıl Barbarmısın 0 1 Yorumla Qushum +1 yıl yok hippiyim awk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kişiye göre değişir yakistiriyorsan kendine iyidir.
yakıştığını söylüyor herkes ama işte alışkanlık olmuş kesiyorum
Yakışana çok yakışıyor. Ama yakışmayana da ne yaparsan yap olmuyor.
Olur olur
Sakal ve bıyık erkeğe extradan karizma katar. Benim gibi tipsiz biri bile biraz kılla yakışıklı oluyor.
doğrudur o yüzden biraz uzatıcam fjjf
Uzun iyi olmuyor bence
bence orta iyidir
Biraz Avrupalı olun sakal boş is
lümpen boşboğaz
Lümpen alt tabaka bı laf öğrenmişsin ama boş insansin
bence kişiye göre değişir
sence nasıl
Yani ben uzatıyorum hep
bende uzatıcam herhalde ama saç uzun yakışmayabilir :)
bazen.
ne zaman?
Tatil zamanları olabilir. İş zamanı resmî olmak daha iyi.
Cok uzun gitmiyo
ya her skime yorumun var bilmediğin bişe yok herhalde engelliyorum seni bb 😙😙
Aşk olsunn ya😂
Daha senin sorulara bakmam😂
sana şunu yazmama rağmen gülen emoji atmandan belli zeka seviyen daha ne diyeyim
E tamamda ciddi bi yorumun degildi ondan sakin ol ya
neyse özür dilerim kusura bakma ciddiye alma zaten biraz sinirliyim doğrudur
Önemli değil
Barbarmısın
yok hippiyim awk