Kapalıyım ama piercing lere bayılıyorum. Burnumu deldirsem nasıl tepki alırım, dışarıdan nasıl görünür?
Yanii cnim yaşadığın şehre de bağlı yani👍sendee insansin sonucta fkat toplum bu kız neden kapaniyo? erkeklerin dikkatini versin diyee. eee niye burnunda piercig var o zman? diyee dusunurekten vee yadirgarlar. t abikii kapalilar bncee dah coook bakımlı olmalı cunkuu eşarp utulemee vs.. iş cook iyii karşılanmaz bnce ama kafana gore takil sende kimsin yanii nasıl mutlu oluyorsun oylee davran takmaa bosveer👍👍
Neden kapandın? İlgi çekmemek için heryerini kapadın şu an bile küçük olsun büyük olsun herkes piercing takanlara nasıl meraklı gözlerle bakıyorlar farkındasındadır şimdi onu takınca (tabiki Allah bilir ama) bir özelliği kalmaz kapanmanın tepki alırsın
İnsanların değil de ALLAHın bu konuda emirleri önemli.. Sonuçta O'nun için kapanan insan böylesi şuh şeylerden uzak olmalı. Sana vakur ve olgunluk yakışır, her dem ALLAHın rızasını nasıl kazanırım, düşüncesi içinde olmak yakışır
Bunu açık bir müslüman kız yapsa kimse bir şey düşünmez ama. Kapalı olmak günahsız olmak değildir. Benimde nefsim var. Yorumun için trşekkürler
Beni açıklar ilgilendirmedi, sen başörtülü olduğun için bir adım yakınsın bana o yüzden böyle bir tavsiyede bulundum.
Selametle.
ne güzel. Yanlış yaptığının farkında olmak da iyidir.
Nefsin var diye bile bile ateşe yürümek mi lazım, senin açık kızlardan olan farkın başındakiyle islâm'ı temsil etmen, ayrıca hızma burun üstünde olsaydı farklı olurdu ama iki burun deliğinde çok ama çok iğrenç duruyor bilesin.
@Bollywood_9 o fotografı ben koymadım. Süpersoru olduğu için site koydu.
Bilemicem artık neyse RABB'im dığru yoldan şaşırtmasın seni Vesselâm
Ben hiç beğenmiyorum öyle şeyleri ama millete ne senin ne yaptığından. Millet ne der diye düşünürsen özgür olamazsın. Ben de topluma aykırı yaşayan biriyim kimseyi takmam emin ol hayat BÖylr daha güzel
Cevap
29Cevap
Vakti zamanında ineklerin burunlarını halka takarlardi garibim inek nerden bilecekti gün gelecek moda olacak
O resmi ben koymadım. Süoersoru seçildiğinden site koydu ben küçük taşlardan bahsediyorum.
Halka değil burna takılan küçük bir taş. İnekler bunu takmıyor :)
La oyy anlamıyosun. O resmi ben koymadım hızma ayrı bir şey. Halka olanı demiyorum nokta. Taş. Halka değil. Minik. Anlatabildim mi?
Şu kızın dudağının üstündeki nokta gibi bir şey var ya onun taşlısını düşün ama çok minik burnunun kenarında.
Düşünme sen boşver :)
Şimdi balıklar düşünmüyor ozaman onlar yoklar ve biz hepimiz şizofreniz çünkü evlerimizde olmayan japon balıklarını besliyor ve olmayan hamsileri yediğimizi sanıyoruz. Tamam sakinim. Takma beni boşver :)
Googleden aç bak :) piercing yaz. B ur un kenarında nokta gibi taş göreceksin :) ha işte o
Hoşuma gidiyor. Güzel görünüyor.
Annem asla izin vermez. İzin verse mahalle değilde akrabaların gazabına uğrarım ve okuldaki arkadaşlarımın dedikodu konusu olurum. Peki bunlar benim umrumda mı? Evet. Bu nedenle deldirmeyeceğim ama yinede diğer insanların düşüncelerini öğrenmek için bu soruyu sordum.😂 İnsanlar ne kadarda önyargılı
Haklısın. Bu zamanda kim hakkıyla kapanıyor ki? Ama abi napayım elimden bu kadarı geliyor. Nefis var sonuçta. Bu kadarı için bile ne kadar fedakarlıklar vermek zorunda kalıyoruz. Allah ilerde daha iyi örtünmeyi nasip etsin.
Kusura bakma ama cok haksizsin bu konuda neymis bu devir de kim hakkiyla yapiyoki ya zaten hic kimse tam hakkiyla yapamazki o nemli olan o niyet allaha olan o ibadettir sen zaten zorla yapiyo isen hic yap masan daha iyi yani ve sey diyon nefis varmis o zaman allah bize hi bir zorluk vermeden cenneti versin ve bide cok fedakarlik veriyomussun yapma sanki zormu kullaniyorlar elindekilerinin degerini hic anlamamissin
@COLOSus Zorla falan kapanmıyorum. Nefsim var, elimden gelen bu kadar kapanmak geliyor. Pantolon giyiyorum mesela uzun tuniğin altına, rimelde sürüyorum. İnşallah ileride daha iyi kapanırım. Bir anda kimse eremez. Lafı neden yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz. i
Lafi yanlis filan anlamiyorum sen yanlis konusuyorsun mesela elimden bu kadar kapanmak geliyor diyorsun ama daha iyi kapana bilecegini biliyorsun ama nefsine yenik dusuyorsun tunikin altina giyilen pantolonun ve rimelin bir zarari olup olmadigini bilmiyorum ama bunlarida kullanmaya bilirsin. Kessinlikle beni yanlis anlama sen yine soylediklerine gore bence cok iyisin allah yardimcin olsun inşaallah dedigin gibi ilerde daha muhafazakar olursun
Ona kalsa ben de dövmelere bayılıyorum ama yaptırıyor muyum? Hayır !
neden öyle düşünüyorsun? kapalı bir kızın piercing takması kötü bişey değildir aksine çekici görsterir
Bence yakışmaz kaplısın sonuçta örnek bir kişiliksin..
Ben de bayılıyorum piercinglere... Kapalı olmanın engel olduğunu sanmam.
Hem kapalisin hem piercing yapmak istiyorsun. Bana gore ikiside birbirine zit seyler. Tavsiye etmiyorum. Olumsuz tepkiler alirsin.
Fotoğraftaki gibi hoş olmaz ama benimki gibi nokta gibi hızmalar hoş olur
İster kapalı ister açık olun deldirmeyin orayı burayı
Neden ki hoş duruyor.
Hoş duruyorsa deldir o zaman
bir şey olmaz bence takmak istiyorsan tak yani ama kücük bir şey tak rock n roll lmasın
Kapalı bir çok arkadaşım var ve hemen hemen hepsinin burnu delik ben yakıstırıyorum sende istiyosun deldir bence kim ne düsünürse düsün canım kimene
kapalı vaaaaaar kapalı vaaaaaar. aralaruda çok fark var. senin hangilerinden olduğuna bağlı
Sivri topuk ayakkabisi yirtik kotu koyu renk rujlu dudaklari yetmedi bide piercing cikti allah islah etsin oylelerini
Ben kapalıyım ve burnum delik bence abartmadığın sürece sorun yok. Kalkıp da halka hızma, büyük taşlı falan takma küçük hızmalar hoş oluyor kapalılar için
S: BAŞIN NEDEN KAPALI?
C:DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN.
S:BURNUNDAKİ ŞEY NE İÇİN?
C: DİKKAT ÇEKMEK İÇİN
@yuhbekardesim vücut hatlarımı belli etmemek için kapalıyım. Hızmayıda dikkat çekmek içşn değil hoşuma gittiği için takıyorum. Burnumdaki hızmadan tahrik olacak değilsin.
vücut hattı belli olmamasının sebebi zaten dikkat çekmemek değil mi? eee? kavram kargaşası çıkartmayalım. ikisi de aynı şey.
@yuhbekardesim ne alakası var? Bikini ile sokakta gezersen dikkat çekip tahrik edersin. Kafana kocaman saçma sapan bir şapka takarsanda dikkat çekersin tahrik etmezsin yalnız güldürsün
valla aynı şeyi yapıyosun gene (kavram kargaşası). bilmem belki de ben anlatamadım derdimi
demek istediğim: tesettür ( yani yalnızca başörtüsü değil) kadının güzelliğini mümkün olduğunca erkeklerden gizlemesidir. yani işin mantığı odur.
sen şimdi istediğin kadar kendim için yapıyorum de (piercing vb.). sonuçta sen kendinde hoş görüyorsan diğerleri de hoş bulabilir. bu da tesettürün anlamına zıttır. nokta
hızma oluyo sanırım. gayet normal 3 kızkardeşim var hepsi kapalı ve hızma takıyolar
Düşünce yapın la kapaliligin ortusmuyorsa neden kapalisinki
Kapalıyım ama benimde nefsim var. Kapalıyım diye günahsız değilim.
Tesettür kurallarına aykırı. Başına bir bez bağlamakla tesettür tamam olmaz zira.
saçmalama kapalıyım dıyorsun pırcınk takıp orana mı dıkat cektırecen :D
Saçmalama ya sen onu kafana dikkat çekmemek için takmıyor musun?
Kimene senin zevklerinden canın nasıl istiyorsa öyle hareket et.
Açık kapalı farketmez piercing zararlı ve hoş olmayan bir şey yaptırma boşver
kapalı olman buna engel değil halka olmasın sadece benim fikrimce tabi
😄😄😄 aynen tuhaf kaçıyor
Dini acidan bir sorun yoksa baskalarinin ne dusunecegine kulak asma
Asırıya kaçmıcalsa bir sorun olmz benim tesetrürlü çok arkim var hepside kullnyr
Neden insanların ne düşündüğü bu kadar önemli? İstiyorsan yaptır istemiyorsan yaptırma.
bence gayet normal bir şey hatta kapalılara yakışıyor
Gülünç gelir insanlara. Aslında abartılacak bisey yok. Hala kapalilari köylü kızı gibi gördükleri için eğreti bulurlar
Taktıran var.. İnsanlar neder diye fazla düşünme
Zamanla her şey değişiyor zamanı gelince oda yapılacak her türbanlı için geeçerli değil !
Hızma daha şık durur
Evet hızma seviyorum ama çok abartı durur.
Pierzing daha abartılı olacak hem şık durmaz
Bence itici. Ama kime ne?
oo gördüm ben öyle.. arkadaşmdadad var oda kapalı
Nasıl istersen öyle yap
üstü hacı altı bacı misali gibi olursun
açık kapalı farketmez iğrencc
tamamiyle saçma ve acayip itici
kimseyi ilgilendirmez güzel duruyor
Ben hoş karşılamazdım.
Hızma daha hoş durabilir 😊
oyle bir sey yapma sakın
bu değilde minikler daha hoş durur sanki
😀 bence kapalılara hakaret bu açıl sen
Şayet bu sen isen kalsın, pek muazzam durmus
Bilmem.
Türban takmak için ne kadar ücret alıyorsunuz?
Abesle iştigâl.
Piercing sevmiyorum
komik.
İsteğini yap
İgrenç.
Neden?
Gotik olursun
Saçmalık.
Neden?
Çünkü başörtü dikkat çekmemek içindir, sen onu kullanırsan dikkati üstüne çekersin.
düşüncen ve uyguladığın zıtlaşır.
Lütfen iki günlük heves için ahiretini yakma😊
Hoş değil
delimmi seni
Hoş değil
linc ederler seni
Yapan çok ama kücük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar