tesettürlü bir kızın göbek piercinginin olması cok mu anormal?
göbeğimi kadın bir piercing işlemini yapana deldirmek istiyorum ama çekiniyorum?
göbeğimi kadın bir piercing işlemini yapana deldirmek istiyorum ama çekiniyorum?
oha =D =D yuh =D =D hani ben türbanlı bir kız evlensem öyle bir şey çıksa karşıma kızı bırakır giderim bu ne demek biliyor musun? arkadaşın bir hediye paketi getiriyor ve hediye paketinden 25 tl lik bişi çıkmasını bekliyorsun bir anda iphone 7S +++ gibi bir şey çıkıyor
Olabilir ama onu açmadıktan sonra ne anladık sadece kendin için mi yaptırcaksın
Yaptır yani sıkıntı yok
Kendin için
çok saçma göbek piercing genelde tişörtlerde bikinilerde güzel gözüksün diye yapılıyor senin amacın ne olacak
Heves
çok acıyormuş değer mi
Kapalı insanların bu tarz şeyleri dert etmesini anlamıyorum.
Yorumları okursan insanlar sürekli farklı gözle bakıyor normalde çekingem olmaz ama işte ne bileyim
Göbeğini kimse görmeyecek daha doğrusu izin vermediğin kimse göremeyecek. Bunu düşünmene gerek yok.
kızın içi kötü napsın heves etmiş bir kere tesettürlü kızın piercing yaptırnlara kızması alzım zamane müslümanları işte
@Delibrahim_
Hevesi varsa yaptırmalı. Sonuçta kendi kararı.
iş karara kaldıysa Başını örtüp mini etek de giyebilir sonuçt kendi kararı biz burda biraz da yapttığı şeyin saçm olduğunu söylüyoruz yoksa başını örtüp amuda kalksın bize ne
Cevap
36Cevap
Yani sanki anormal bilemedim. Sonuçta kimse görmeyecek görülmesi için yapılmıyor mu zaten?
Ne gerek var be kardeşim ya. Tesettürlüsün sen diğer kızlara karşı bence çok üstünlüğün var bundan dolayı vazgeç bence.
@ZekiÇevik bana göre öyle kardeşim. Sana göre farklı olabilir. Benim için herşey islamiyetten geçiyor illa kapalı olması şart değil tabi. Günümüzde ne k*şar kapalı kızlar var. Benim için düzgün ve kapalı olan bir kız öndedir yani.
Anormal değil ama göbek açar sa anormal tesettürsüz olur tesettür lü göbek açarsa söverim ya tesettür olmayacak ya da olursa göbek açmayacak mantıksız olur yoksa😀
Türbanına yaptırt bence hem onu delmek daha kolay olur 😂 asdasdasd
Hahahahhah
kafani kapatip gobegini mi acacaksin Piercingin amaci ne Gozukmezse Cok absurt
Hevesim var sadece
yine de sacma Boyle seylere heves etme bence yani Tesetturune binaen Onu cikart istedigini yap
bok yemesinden baska bisey degil kardesim madem gostermeyecen ne diye yaptiriyon oyle bisey yapacaksan geri zekalisin demektir misal adam kas yapiyor vucut gelistiriyor nedennn gostermek icinn
Tesettürü Müslülamanlar (?) maffeti zaten Yahudiye Hristiyeana Gerek kalmadan bu bir başarıdır...
neden böyle birşey istiyorsun senin göbeğini kim görecekki?
İnsanların ne yaptıklarına anlam veremiyorum. Umrumda da değil
Yani kendine yaptırıyor, olabilir.
süslümanizm diye yeni bir din çıkarıyorum yüzüne badana yapmak seks ve piercing her şey serbest.
buraya gelip neden soruyorsun ki aklinda varsa yaptir sonra anlarsin iyi mi kotu mu
sacmalamayin lutfen hem kapalisin hem vucuduna aci mi cektireceksiniz caiz degil lutfen
yoo değil benim kuzen tesetturlu bu işlerle ugrasio
Poşete gireceksiniz yakında piercing neyine senin
kime gostereceksin ki
acilsana niye zorluyorsun
Tesettür? Göbek piercingi?
bence olabilir, yanlış görmüyorum.
kadına yaptırırsa sıkıntı yok..
Yaptırabilirsin tabiki
daha once gordum ama bilmiyorum
Gobek piercingi yakisir.
Sanki gören olacak ne saçma bir soru sormuşsun
Disi mekke ici İzmir gibi
Dışdan görünmediği için sorun yok
yanlış anlama yaş kaç
bu ne saçmalık ya, kapalısın sen kendine gel..,!!
zaten oyuncağınız yaptınız o türbanı ya yazık
Niye öyle fantazi yapacak sin
Hevesim var sadece
Yaptırma zaten tesettür lu sun. Gerek yok
Wtf 😏
kizim kapali dglmisin ztn ne diye yaptiriyon
saçma çok saçma
Çok anlamsız
Askim kime ne ya
Anormal ötesi.
çekinme senin kararın
Sırayla mı geliyonuz