Saçları cidden güzelleştiren bir ürün kullandınız mı? Ve saçlarıma neler oluyor? Soruyu okuyun ankete oyle bakın olurmu?

Ben pek cok markadan şampuan kullandım. Ancak hiçbirinde hatira değer bir etki olmadi. Kullandığım markalar ve çeşitler; john frieda liquid shine, urban care argan oil bilmemne, toni&guy kuru saçlar için cleanse, kerastase anti frizz & shine falan filan. Saçlarımın şu kızlarınki gibi olmasını istiyorum
Saçları cidden güzelleştiren bir ürün kullandınız mı? Ve saçlarıma neler oluyor? Soruyu okuyun ankete oyle bakın olurmu?

eskiden benim de saçlarım böyleydi simdi ne oldu bilmiyorum. Iyice kalınlaştı ve sertleşti. Üstelik şekli bozuldu. Saçlarim acik kahve ve ince telli, arada cok sert, kalin ve kivircik siyah saclar var. ilerde bütun saclarim oyle olur diye korkuyorum. Beğendigim sayili yerlerimden biri de saclarimdi. Sizce yapisi tamamen degisir mi yoksa kullandigim sampuanlar mi oyle yapiyor? Ayrica pantene argan yagi falan da kullaniyorum. Acaba onlar mi kalinlastirdi?
Bu kizlarin saclarinin dogal hali mi hergun kuafore mi gidiyorlar? Yardim edin ne olur! :(
Güncellemeler
+1 yıl
Saçları cidden güzelleştiren bir ürün kullandınız mı? Ve saçlarıma neler oluyor?