AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Yoo mesela kış geldimi ben taytın üstüne verebilmek için uzun giyerim onun üstüne bir kaç tane daha falan 😏 işte öyle
yaz geldi kurtuldun o işlerden :D
bir türlü gelemedi ki yaz 😄
geldi sayılır o kadarda soğuk değil artık :D
Ben kansızım da biraz usuyorum sürekli😄😄
Ben ince çorap daha iyi normalde çorap giymem ama bir yere giderken mutlaka giyerim ince çorap la kendimi daha rahat hissediyorum
İnce ve kısa çorap lar tercihim
daha estetik ve zarif bence ince çorabı burunlumu burunsuzmu giyersin peki
Burunlu tercihim
Sen
burunlu çorap daha güzel. Ayak parmaklarını daha güzel gösteriyor. Benim ayrı bir ilgim vardır ince çoraplı ayaklara karşı
Aynen bende öyleyim
ayaklarının ilgi görmesi seni rhatsız edermi?_
Hayır aksine hoşuma gider seni rahatsız edermi
süper ayak numaran kaç peki
37 38
çok hoş :D
Teşekkürler 😊beğendiğine sevindim
rica ederim takip edermisin beni :D
Tamam
yuhhh... bu kadar yorum mu geldii. cok ilginc.. ve bir suru begeni.. burda senin gbi ayak hastasi cokmus kank.. 😝😄😄
Tabi kısa çorap çünkü ayakkabıdan görünmemesi gerekir bence görününce kötü duruyor
Peki ince çorap giyiyormusun ayaklarına
uzun çoraplar erkek gibi oluyor o yüzden kısa siyah çorap benim tercihim:)
peki ince çorap giyiyıormusun peki
evet ::)
ne hoş :D
Çok itici görünüyor biliyorum ama babet çorabı, en rahatı.
Dipnot: lütfen erkekler giymesin
çağımızın hastalığı işte :D
hammina baska bsy yok sorcak sacma sacma seyler soruonuz hayr soruonuz bare mantik olsun ya corabimi napcan ruh halime gore veya onume dek geleni giyyom 😂varmi lan sizene
Siyah ince kısa çünkü ayakkabimin içinden çıkmasını istemem ve ayakkabim siyah
siyah ince çorap ayakları daha üstün gösteriyor sanki :D
Galba
Benim ayrı bir ilgim var tül çoraplı ayaklara. Peki tül çorabı burunlumu burunsuzmu giyiyorsun
Farkwtmiyo 2 sinide giyebiliyorum sen
Ben burunlu çorapları seviyorum kızlarda. Ayak parmaklarını daha çekici gösteriyor
Valla tercihim siyah ince ya da file dir. artık ince ten çoraplar ne kadar demode olsa da, tercih ederim. yine de çıplak bacaktan daha iyi. bacak makyajıyla uğraşmaktansa, demode ten çorabı tercih ederim😂çıplak bacak çok bir çiğ duruyor sanki🤔
Analdım ben ince çoraplı ayakları daha estetik çekici buluytorum. Özellikle burunlu çorapları :D
Evet bende genelde ince çorap giyme taraftarıyım diğer türlü başka çorap giyemiyorum
evet daha estetik bence
Bencede
kalın giyersem rahat edemiyorum yaz kış ince ve bu yüzden annemle çok atışıyoruz sjhdnd
Evet ayakları daha estetik gösteriyor. Zarif gösteriyor :D
Çorap işte birini giy git ama evet kısa çorap daha iyi 😄
Tül çorap daha güzel ve estetik hatta. D
Ne tül çorabı. Normal çorap işte.
sağliğimi duşunurum zaten bu havalarda botun içinde gözukmuyoda
Haklisin ben fetis oldugumdan daha farkli dunuyorum evde ayakkabini icinden ciktiktan sonra :) bakis acisi iste
evde ayakkabinin içindan çikinca benden başka kimse görmiyor
Ne mutlu sana o zaman kedin var mi :)
yok
Alakam olsa keske ama rahtligima duskunlugumden tayt giymek daha mantkkli gelio
:) peki yazlari :)
Sort en iyiisi ama benmki izin vermez 😂
Saglık olsun :)
Ne denk gelirse o çoraptan giyiyorum kışında kısa çorap giyilmezki.
Yalnız soru 4 aylık beni nerden bulup görüş paylaşmaya davet ettinki merak ettim😊
canlı yayın :D
Hee anladım😊
3 ay geçmiş davet ediyon abi dkkwkfmwmfmemd nays soru bence de öyle gösteriyor ama ben aba gibi çoraplar giymeyi tercih ediyorum kışın özellikle teşekkürler
topuklu giymedikçe ince çorap giymem - hele ki spor ayakkabıyla terletir
aynen öyle sıkıntıları varmış :D
Ben genelde tavşanlı ayılı kedili çorap falan giyiyorum uyarmı?
renkli kişiliğin var bana uyması önemli değilki sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap
Tamam sagol
her zaman
valla havaya göre değişir yazın kısa kisin kalin uzun üstüne bide puf ayakkabi oh sicacik
peki öyle olsun :D
öyle zaten
neden kızıyorsun bana şimdi
ya bir git delimi ne
koşa çorap rahat edemem etek falan giymiyorum giymem ince corap
Gonlunce olsun ;)
O ne dir yav uzun çorap candır dizlerine kadar çekersin böyle..
aferin sana
Ne aferin😒
Madem ters cevap vericeksin soru ne soruyosun
neresi ters cevap janım
Bu kızlar genellikle çorap giymeyi sevmeyen ama hava soğuk olduğu için giymek zorunda kalan kızlar oluyor 😂😂😂
sende onlardansın anlaşılan :)
Biraz 😐
sağlık olsun :)
☺☺☺
:DDDDDDDDDDD
:D sorun ile adın çok uyumlu krdş 😂
aynen baya öyle :)
Lxldlldld 😂
peki yazlarıda mı hiç çorap giymiyorsun :D
Rahatsız oluyorum bea 😐
ne rahatsızlığı verecekki ya :D
Kötü oluyo ağırlık yapıyor gibi hissediyorum 😂
tül çoraptamı ağorlık yapıyor yahu :D
Tuhaf hissettiriyor
anladım sağlık olsun :D
yaz aylarında giyebiliyorum ben ama kış aylarında soğuk olduğu zamanlarda uzun çorap giyiliyor ama katılıyorum kısa çorap daha hoş duruyor
dimi ince çorap ayakları daha estetik gösteriyor
Ben bot gitdiğimde, spor ayakabısı giydiğimde kısa çorap ama babet giydiğimde filan topuklu ayakkabı ince dantelli veya çorap giyerim
gayet açıklayıcı :)
Ayak fetişisin galiba ama çorap konusuna gelecek olursak kalın uzun ince kısa benim için bir önemi yok hepsini giyerim
Bikere yazında kışında kısa çorap !
bir öğretmenimiz vardı her gün ayaklarımızı kontrol ederdi fantaziye bakar mısın? Sen niye giymedin diyip çok ceza aldım bn
nasıl ya ince çorap giymedin diyemi ceza veriyordu anlamadım ÇD
Aynn öyle salak karı ya karı bildiğin yorganla geliyodu okula
harbi enteresan yani :D sınıftaki çorap fetişlerinin hoşuna gidiyordu desene :D
Mfcokd aynn
iyi. okulu bitirdin mi bari
Karı hamile kfkfk 😎
lise biter o gelene kadar yırttın o zaman Ç:D
Siyah ve ince corap, kirmizi ojeler.
O ince corabin icinde kirmizi ojeli, gizli cennet gibi ayaklar..
Bilmiyorum. El ve ayak bana estetik ve ortaya cikartilmaya deger geliyor.
Ayak fetişlerini iyi biliyorsun sanki
Kendi ayaklarima o kadar ozenli bakiyorum ki kendi ayagim yuzunden fetisim var artik 😄
Ne guzrl bemin fetisim ince corapli ayaklar
Çorap bir yaşam felsefesi. O olmazsa dünyanın dengesi bozulur😂🙏😂
olaya felsefe tarzında giren olmadı kutluyorum seni seni bravo
Teşekkür ederim🙏
Genelde çorap giymem dışarı çıkarken de tenini belki etmeyecek tonda siyah çorap giyerim
gene kadın çorabı yani naylon çorapmı :D
bence buna dikkat eden kız sayisi cok azdır genellik buna dikkat etmez bence
stelooto ayakkabıyı çorapsız giyemeyen mecbur ten çorap giyecek mesela :D
Siyah ince ve uzun ustune de etek giyinirim hep. Ve mesaj atin
takip edersen atabilirim
her türlü severim giyerim tabi seven olunca daha güzel
Hayat paylasinca guzel la la la la :)
alaalalalala. 😇
:D :D
Kardeş davet etmişsin
Fetişistsin sanırım slsğxlclcpv
Bende de iki sene önce filan çorap fetişistliği vardı Allah'a şükür bıraktım baya tehlikeli
Karşımdaki kız erkek olsun farketmez eğer görünüyorsa ilk çorabına bakardım 😂😂
Benim ilgimi sadece ince çoraplı kızların ayakları çekiyor :D
Ben özellikle baklava dilimlilerden hala nefret ediyorum mslağsşclkc
Seninki ayrı bir gezegen hani kusura bakmazsan abazalığa giriyor keospdlfkfkc
Yaz kış asla çıkarmam çorapları, uyurken bile giyiyorum. Çorapları çok seviyorum kaç çift çorabım olduğunu bile bilmiyorum. Yerine göre de her tarz çorap giyilir. Ama uyurken bile giydiğim için genelde kısa çorap giyiyorum özellikle yazın.
güzel peki havalar sıcakkan ince çorap giyşiyormusun hiç :D
İnce çoraptan kastın tül çorap mı? Tül çorabı kıyafete ya da ayakkabıya göre giyiyorum genelde sonuçta her ayakkabının içine her çorap olmuyor. Ki bence yazın daha kullanışsız tül çoraplar.
aynen tül çorap diyelim. bence ayakları daha estetik zarif gösteriyor
Bence de öyle
:) ne güzel :D
Valla evde kalın yünlü çorap gıyerım kusura bakma :)))
Ne kusuru canin sag olsun ozellikler yazlari diaarda dami oyle giyiyorsun
Hayır da bu nasıl ısım ya git kendine güzel bı isim al ☺😊
;) isim oldukca orjinal ya beni anlatiyor. Peki naylon corabla yazlari aran nasil
Yav ne ayakmıs mübarek tövbeler olsun ayak işte bildiğin ya ne tuhafsın :)
Bana cekici guzel geliyor :)
Değişik insanlar deyince babam kızıor sen degısıksın diye seni görse bana hakverırdı eminim. 😀😁😂😀
Olsun yani onunda seveni eksikmi kalsin ;)
Vallaha psıkolojım bozuluyor ne olur isimi değiştir ya
Degismezki yenide uyelik alamam :)
Valla psikolojik bozuldu ya get
Bb bb sana
:)))) peki
babet corabi giymeyin de kizlar ne giyerseniz giyin
Aha haaaaa
Çirkin ayakları kapatmanın en ideal yönteme çorabı icat edene selamlar 😄😄😄
aynen :D
. d 😃
peki ayak numaran kaç :D
Spor Ayakkabı giyerken ince çorap giyemiceğimize göre 😀
yanisi :D
Sporla ince çorap rahat oluyor canım denemelisin eski sevgilim öyle giyerdi hep
Bu çorap denen şey mevsimden mevsime, kıyafetten kıyafete değişir. Bugün ince çorap giyerim yarın giymem. Bu çok normal bir cevap oldu sanırım?
galiaba öyle oldu
Çıplak ayakla gezmeyi asla istemem çok itici çirkin geliyor bana, corapsız gezmemeye özen gösterırım..
Tul corapli ayaklari ben. dah guzel hoş bulurum
bu soğukta estetik olamam zaten botun içinden görünmüyor
Kışın hayatta giymem soguk lan soguk tayt giyer uzun corabi ceker ustune pantolon ve botumu giyerm
Aynen bu şekilde yaparım 😅😅
bencede ince corap bir bayani her zaman daha zarif ve kadinsi gosteriyor... kadinlarin bunun bilincinde olmasi lazim ama zorla biri icinde giymemeli, yani tasimali
Evet ama daha çok pantolon giydikleri için kısa ince çorabıda pek giymiyorlar spor ayakkaı falan. İnce çorap daha estetik ayaklarda bence ben daha güzel çekici buluyorum ayakları
isteyen her kiyafete ve duruma gore yinede bir sekilde giyer o corabi... ayakkabi ile o an olmuyosa bile yaninda tasir ve sonra yine giyer
kisacasi isteyen ve kendini oyle hissetmek isteyen her turlu bir yolunu bulur ve tasir... tabiki bazen farkli ayakkabi gerekiyor ama eninde sonunda eve geliniyor sonucta...
Evet doğru söylüyorsun. Peki ayaklarının ilgi görmesinden hoşlanırmıydın?
tabiki hoslanilir, neden aksini isteyimki
herkesin dogustan cok estetik ve zarif ayagi yok sonucta ama temiz bakimli ve birde corapla yuzukle halhalla guzellestirdikten sonra gerisi gorenlere kalmis
eklermisin beni sohbet edelim?
topuk çorabı şeklinde olanlar sürekli ama şu aşırı ince olanlar asla
ıslak çorapla tuvalet terliğine basma hissinin saatler süren hali
iğrenç
yazın mümkünse giymem kışın en kalınından baharda da babet böyle ayağın yarısını bile örtmeyen çoraplar vardır ya ondan işte
Güzel olmaktan daha güzel bir şey varsa rahat olmak ten çorap gidikliyor beni sonuna kadar patik çorap
kisa veya babet corap vazgecilmezim olmus durumda aksi halde uzun coraplarin cok goze battigini ve ayakkabiyla bir uyum yoksa kotu gorundugunu dusunuyorum
aynen
HAVA SOGUK LA NE KISA CORABI NE İNCE CORABI LC WAKIKIDEN YÜN CORAP ALDIM 3 TANESI 5 TL ALIN HATTA BOTUN ICINE GIYDIM AYAGIM YUMUSACIK ICINDE SICACIK DAHA NE OLSUN ZATEN KISA CORAP GIYE GIYE HASTALIK KAPILIR AYAKTAN ARKADASLAR DİKKATLİ OLUN
canım ne tatlısın ya ;) B'nde aldım onlardan pembe pembe bnce sıcacık çok güzeller ;)
@XXXPikaçuuuXXX dimi güzel ilk aldıgında tüyleri döklüyor ama yıkayınca geciyor :D
kapkalin corap olsun yukarıya kadar cekim pijamami da corabin icine sokim tamam djdjddjdjdj en sevdiğim
yazın babet çorabı o da spor ayakkabı giyersem yoksa yazın çorap hiç giymem. kışın da genelde yün ve uzun çoraplar giyerim
ben uzun çorap giyemiyorum boyun içine bile kısa çorap sanırım alışkanlık oldu Evet hemde zarif duruyor
Çorap giymeyi sevmem ama bazen çok güzel çoraplar bulunca hiç çıkartasım sa gelmez, benim için fark etmez yani. 😊😊
Valla ben çizme giyince uzun çorabın içine veriyorum pantolon paçalarını mideme kadar çekiyorum sanki :D
Ben kısa bordo çorap giyiyorum ayağıma cidden çok yakışıyor. Hiç sevmemiştim alırken ne çirkin diyordum. 2 li çoraplar olduğu içindi
kısa zorap giymeyi tercik ediyorum. ince corap naylon gibi olduğu icin ayakları terletiyor özellikle spor ayakkabıda. Tercih etmem.
uzun corap cok cirkin duruyor zaten yakismiyor hicbir kiyafetle.. o yuzden hep kisa corap tercih etmek lazim
Siyah ve ince çorap tercihim ama bazen mecburen farklı tür çoraplar giymek zorundayım
Genelde ince corap giymen guzel bir şey :)
Her kadın sever bence bacakları daha estetik ve seksi gösteriyo
ben ayak estetikliği kısmıyla ilgileniyorum :)
Kolay gelsin ozaman😀
:D :D :D
Yoooo her corabi giyiyorum degisik coraplari cok severim. Ayrica bu yıl corap moda. Gercekten corap moda 😂😂
ben corap giyinmeyi sevmiyorum ama ayakkabi icin mecbur. o da ne kadar kisa ne kadar ince olursa kafi
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!