Boya markası verebilirseniz çok seviniriz :)
Rose Gold Saç rengi nasıl elde edilir?
Boya markası verebilirseniz çok seviniriz :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Rose Gold Saç renginin marjinal bir saç rengi olduğunu söyleyebiliriz. Açık bir pembe tonuna yakın olan bu rengin içinde gold ışıltılar bulunmaktadır. Bu altın ışıltılar soft olan pembe saç rengine canlılık kazandırır. Festival edasına sahip saç renklerinden biridir.

Rose gold saç rengi elde etmek için mutlaka saçınızın açıcı ile açılarak platin gibi açık bir alt zemin elde edilmesi gerekir. Açılan saçın üzerine cilt tonunuza göre ayarlanan rose gold renk tonu boya uygulaması yapılarak elde edilir.

Rose gold saç rengi herkese yakışabilen özel bir renktir. Her tarz kesime ve modele ayrı bir hava katar. Rose gold saç rengi size yakışır mı diye düşünüyorsanız kuaförünüz size uygun tonlamayı sağlayacaktır.
Rose gold saç kullananlar açık saç zemininin hızlı renk akıtmasından sıkça şikayet etmektedir. Bu sebeple rose gold saç bakımı hem renk açısından hem de saç sağlığı için önemlidir. Öncelikle boyalı saçlar için renk koruyucu şampuanlar kullanarak boyanın saçınızda daha uzun süre kalmasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanında kepek koruyucu içerikli şampuanları kullanmanız saç renginizin kullanım süresini kısaltacaktır.
Gül pembe rengini korumak ve ışıltılı duruşunu kaybetmemek için minimum 15-21 günde bir saçınızın rengini yenilemeniz önemlidir. Bunun yanında saç sağlığınızı korumak için duşta maske yapmanızı tavsiye ederiz. Duşta yapacağınız maskeler ile saçın nem dengesini korurken besleyebilirsiniz. Mucizevi doğal yağlar ile de saç derinize masaj yapabilirsiniz.
Rose gold saç ışıltılı renk tonuyla bir çok modele hava katmasıyla bilinir. Dalgalı, kısa, düz ya da örgü fark etmeksizin her tarzda oldukça havalı bir görüntü sağlayacaktır.

Rose golddan kastin buysa
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Saci acip pembeyle tonlama yapilirsa bu renge ulasilabilir
denedim. oldu istediğim gibi. teşekkürler ☺
şimdi internetten baktım da çok soluk sanki, denemesen mi acaba :/
denedim çok güzel oldu renk 😊 aslında korkulacak bir renk değilmiş
Barbara gibi bir yüz sahibiyseniz gelin ben yapacağım, değilseniz ne olur boş verin.
Hepimiz o kadar şanslı doğmuyoruz ne yazık ki.. Ama griyi denediğimizde kötü bir yorum almadık. Bu geçerli bir sebep olur mu bu rengi tutturmak için?
Cevap
3Cevap
İnternetten baktım da çok zor renk ya hem tutturması zor hem herkes taşıyamaz onu 😂
Gül rengi mi anlamadm
evet o tonlarda
Bu sene o tonlar moda. Bende istiyorum o renk
eğer yeterince açabilirsen rengini yapabilirsin. en zor kısmı zaten saçı beyazlatmak. pembe tonunu tutturmak çok kolay oluyor
Renk sonradan akar kötü bir renge döner sıkıntı orda. Benim simdi kullandığım renk turuncu mesela. Açtırmadan da o renkler olmuyo
bende pembe aktığında pastel tona dönüştü. o kadar kötü değildi. yani aslında akarken bile her tonu güzeldi. seçtiğin renge bağlı biraz. turuncunun akması çok kötü olur mesela. hele kızıl of of
Rose gold iphonu saçlarına sürt
konyu hort lattim hsnsndns
hala hortlamamış 😊
8 ay olmuş hsnsn
evet haha
Bulunur
Kuafore soyle yapar
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?