Saçlarımı açtım ve bu sarı olustu şimdi küllü sarı yapmak istiyorum bunun uzerine küllu sarı tutarmi? Gri yapmak istiyorum sacimi bunun içinde baya bir platin olması lazım yani buna tutar mi o platin rengi?

İyi bir kuafore git once açma işlemi yapilir sacina daha sonra istedigin rengi tuttururlar sari ve gri diyosun acma islemi muhakkak yapilir kendi basina yapmaya kalkma yakarsin kopar saclarin ☺️
Bu zaten acilmis hali senelerdir kendim boyuyorum ama bu gri daha önce denemedim ondam
Hmm bence kuafore gitmen daha iyi olur tehlikeli renkler
evde elde edemezsin oriyelle olur. onu da kuafor yapabilir biraz miktar yanlıs olursa sacların yanar
Senelerdir kendim yapıyorum kuaföre guvenmiyorum bu acilmis hali kızıl vardi altta acilmis hali bu
Tutmaz
Cevap
0Cevap
Açmadan önce boya varmiydi? Ne ile açtın loreal mi?
Acmadan önce altta kizil vardı palette ole açtım
Valla bişey diyemiycem benim saç yapimla seninki farklidir biseyolmasin saçına
Platin için şu an koyu bir renk o. Yakmazsan biraz daha aç derim. Açıldıktan sonra çok rahat tutacaktır.
İstediğin tonu hemen elde edemezsin
Bir kez daha acici sürüp ondan snra mi palette 10.1 yapsam
Bunu aralıklarla yaparak saçına bakım yağı uygularsan daha sağlıklı olur açıcıyı dediğin mantıklı
Aciciyi sureli bunu yapalı yani 1 hafta oldu ne kadar süre sonra yapmaliyim tekrar acici islemini
1.5 hafta bence yeterli
Birde morfose sanırım yanlış yazmadiysam bu marka açıcıyı oneriyorlar ama palette ve kolestonuda oneriyorlar deneyip memnun kaldiginiz var mı
Bende kendi saçlarımı yeşil tonunu yakalayabilmek için çok açtım ama mavi açıcı kullandım direk üzerine mavi şampuan ile tonlandırdım. Mavi toz genelde kauförlerde kullanıyor. Dediklerinden Paletteyi denemişliğim var diğerleri hakkında bilgim yok
Ne kadar araliklarla açtım
Genelde 2 hafta da bir idi 5 kullanımdan sonra bıraktım
şu an yeşil
Yesil boyanizin markasi ne dir ben radial color gri almistim bu sariya tutmadı tabi actiktan sonra tutar inş
Color jeans güzel boya
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar