İyi akşamlar :) Saçlarımın renginden çok sıkıldım biraz değişiklik istiyorum. Saçlarımı ilk defa boyatacağım. Küllü sarı saç rengi son zamanlarda favorim. Küllü sarı saç rengi nasıl elde edilir? Saçlarım şu an açık kestane renginde. Açtırmadan bu renk saçlarımda tutar mı?küllü sarı saç rengi
Küllü sarı saç rengi çok farklı ve havalı geliyor bana. Açık sarı saç rengi makyaj ve bakım istiyor. Eğer ten rengin açık ise çok yakışacaktır.
Küllü sarı saç rengi kimlere yakışır?
küllü sarı saç rengi
Küllü sarı saç rengi açık ve buğday tenlilere çok yakışıyor. Ten rengin açık ya da buğday ise kesinlikle yaptırmalısın. Eminin çok yakışacaktır. İçerisindeki yansımalar sayesinde havalı bir saç rengine kavuşabilirsin.
Küllü sarı saç rengi nasıl elde edilir?
Loreal Paris küllü sarı saç rengi 9.1
Küllü sarı saç rengi için Loreal Paris 9.1 numaralı küllü sarı rengine bakabilirsin. Rengini yoğun şekilde veren boya olduğu için küllü sarı saç rengi tutacaktır. Ayrıca ışıltılara sahip bir boya olduğu için, ışıl ışıl saç renginin tadını çıkarabilirsin.
Schwarzkopf küllü sarı saç rengi 10-1
Küllü sarı saç rengi için Palette Deluxe 10-1 rengini de tercih edebilirsin. Rengi saçlarında tutacaktır. Bu boyanın da renk vermesi harika. Böylece çok uğraşmadan istediğin renge sahip olabilirsin.
Koyu renkten küllü sarı saç rengine tek seferde geçiş zor olabilir. Küllü sarı saç rengi koyu saçlarda tutsa da, daha iyi sonuç için açıcı kullanabilirsin.
En İyi Cevaplar