Koyu küllü kumral saç rengi çok güzel ve doğal duruyor. Saçlarımı o renge boyatmaya karar verdim fakat hangi boyayı kullanacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Koyu küllü kumral saç rengi nasıl elde edilir?

Koyu küllü kumral saç rengi çok güzel ve doğal duruyor. Saçlarımı o renge boyatmaya karar verdim fakat hangi boyayı kullanacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Koyu küllü kumral saç rengi nasıl elde edilir?

Kumral saç rengi, kahverengi ile sarı arasında yer alan bir tondur. Ne çok açık sarı, ne de çok koyu kahverengi, tam ortada bir yerdedir. Kumralın en dikkat çekici özelliği ise içinde küllü tonların bulunmasıdır. Bu tonlar, saça hoş bir hava katarken aynı zamanda saçın doğal görünümünü de korur.
Koyu kumral saç rengi, sık sık kahverengi saç rengiyle karıştırılsa da aslında kahve tonlarından daha açık bir tonu içerir. Koyu kumral saç renginin kahverengiden farkı ise içerisinde hem küllü ve irize denilen soğuk tonları, hem de sıcak altın yansımalarını barındırmasıdır. Bu karışım, saça hoş ve zengin bir görünüm verir. Saçlarında daha dolgun, sağlıklı ve doğal bir görünüm yaratmak isteyenler için kumral saç rengi hakkında her şey!

Kumral saç rengi her cilt tonuna yakışan renklerden biridir. Burada dikkat etmeniz gereken cilt tonunuza uygun kumral tonunu seçmenizdir. Doğru kumral saç rengini cilt tonuna uygun seçmek için, öncelikle cilt alt tonunu bilmek gereklidir. Cilt alt tonunuz nötr ise, doğal koyu kumral saç renkleri senin için ideal olacaktır. Eğer esmer veya buğday tenliyseniz, sıcak yansımalar içeren koyu kumral tonları deneyebilirsiniz. Soğuk cilt alt tonuna sahipseniz, küllü koyu kumral saç renkleri iyi bir tercih olabilir. Ayrıca, saçlarında daha fazla hareket isteyenler kumral saç rengine ışıltı ekleyerek, kumral ombre saç rengini deneyebilirler.
Açık tonlardan koyu tonlara kadar kumral saç renginin birçok farklı tonu vardır. Bunların arasında en güzel kumral saç rengi tonları şunlardır:

Doğal kumral saç rengi genellikle kahverengi veya zencefil tonlarına yakın bir görünüme sahiptir. Bu renk saçlarınıza canlı bir hava katarak, cilt tonunuzla uyumlu bir görünüm oluşturur. Doğal kumralda kahverengilerin kırmızı tonlara oranı, sıcak ya da soğuk alt tonunuza ve saç yapısına göre değişebilir. Bu nedenle doğal kumral saç renginde doğru tonu seçmek önemlidir. Bu saç renginde, istenen doğal bir görünüm elde etmek için minimum çaba harcamaktır.

Bebek kumralı saç rengi, hafif küllü ve soğuk alt tonlarına sahip bir renktir. Açık küllü ve koyu sarı tonlarının birleşimiyle oluşan bu renk, yüzü daha aydınlık ve dinamik gösterir. Bu doğal görünümlü saç rengi, saçlar boyandıktan sonra bile anlaşılmayan bir etkiye sahiptir. Bu nedenle de doğal saç renginiz gibi görünebilir. Kumralın bu tonu özellikle saçlarında radikal değişiklik yapmak istemeyen kişiler için mükemmel bir seçenek oluşturur.

Küllü kumral, oldukça doğal görünen gri tonlu açık bir kahverengidir. Küllü kumral, farklı bir saç rengi deneyimlemek isteyenler için mükemmel bir seçenektir. Bu ton, kumral renginin en açık ve mat kül tonudur. Açık tenli ve hafif pembemsi tonlu kişiler için özellikle harika bir seçimdir. Küllü kumral saç rengi, saçlarında doğal bir görünüm arayanlar için iyi bir seçenektir.

Açık kumral saç rengi, kahverengiden daha açık olan ve sarıya doğru tonlanan bir saç rengidir. Bu saç rengi farklı tonları içerse de, genellikle tamamı açık kumral olarak adlandırılır. Bu nedenle, evde istenen tonun elde edilmesi oldukça zor olarak bilinir. Koyu saç renkleri daha derin ve duygusal bir hava yaratırken, açık kumral saç rengi daha canlı ve enerjik bir görünüm sağlar. Bu kumral renk tonunun en büyük avantajı, hem sıcak hem de soğuk cilt tonlarıyla uyumlu olmasıdır.

Bakır kumral saç rengi, koyu ya da açık kumral saç renginin üzerine bakır tonları eklenerek oluşan bir saç rengidir. Kumral saç renginin doğal tonu, bakır yansımaların ışıltısıyla birleşerek etkileyici bir görünüm oluşturur. Bu renkte, saçın kahverengiden daha kırmızı bir görünüm kazanması için daha yoğun miktarda kırmızı pigment kullanılır. Bu sayede saç renginde derin, zengin ve gizemli bir hava yaratılır. Kırmızımsı ve kahverengi tonların harmanlanması ile ortaya çıkan bu saç rengi, saçlara hacimli ve çarpıcı bir görünüm kazandırır. Kumral saç renkleri genellikle buğday ten rengine sahip kişilere en çok yakışan renklerdir. Ancak bakır tonları ise daha çok açık ten rengine sahip kişilere yakışır.

Altın kumral saç rengi, kumral ve altın yansımalarını içeren sıcak bir tondur. Soğuk küllü tonları tercih etmek yerine yüzünüze sıcak bir hava katmak istiyorsanız, altın kumral saç rengi sizin için harika bir seçim olabilir. Kumralın bu tonu daha çok açık tenlilere yakışır. İçerdiği altın yansımalar ile yüze aydınlık ve canlılık katarak doğal bir görünüm kazandırır.

Kumral tonunun altın rengi ışıltılarla birleştiği dore kumral saç rengi, kumral ve koyu sarı saç renkleri arasında yer alır. Bu renkteki altın ışıltılar, saçlara sıcak ve parlak bir görünüm verir. Dore kumral saç rengi, doğal bir görünüm arayanlar için ideal bir seçenektir. Son zamanların en dikkat çeken saç renkleri arası yer alan dore kumral, en çok buğday tenlilere yakışır. Özellikle saçlarında daha sıcak tonlar isteyen kişiler dore kumralı tercih edebilir.

Koyu kumral saç rengi, koyu çikolata tonlarına doğru kayan, zengin bir kumral tonudur. Koyu kumral tonları, saçlarında doğal bir görünüm yaratmak isteyenler için iyi bir seçenektir. Kestane ve çikolata kahve tonlarına benzerlik gösteren bu renkler, özellikle sıcak alt tonlara sahip ciltlerle harika bir uyum yakalar. Koyu kumralın doğallığı, esmer ve buğday tenli kişilere daha canlı ve aydınlık bir görünüm kazandırır.

Işıltılı kumral saç rengi, açık kahverengi tonları ve altın ışıltıları içeren bir renktir. Bu renk, sarı tonlu tenlere ve yeşil ya da kahverengi gözlere sahip olanlara çok yakışacaktır. Işıltılı kumral saç rengi, güneşte parlayan altın rengi görünüme sahiptir. Her mevsim harika görünen ışıltılı kumral saç rengi ile saçlarınızda daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.
Eğer saçların boyalı değilse koyu küllü kumral saç rengini boya kutusunun üzerinde gösterilen renkte, tam olarak tutturabilirsin. Eğer boyalıysa 1-2 ton oynama olabilir. Özellikle saçın temelinde açıcı kullanıldıysa, saç rengi yıkandıkça açılabilir.

Palette Deluxe Kalıcı Yoğun Renkler serisinin renk pigmentinden memnun kalacağını düşünüyorum. Bu benim en beğendiğim koyu kumral tonu olduğu için önermek istedim. Çok doğal duruyor ve rengi tam olarak tutuyor.

Sea Color kalıcılığı çok iyi olan bir boya. Ne kadar yıkansa da boyanın akması, renk tonunun değişmesi uzun sürüyor. Koyu küllü kumral saç rengi olarak ideal seçim olabilir. Doğal saç renginden bir farkı yok gibi.

Küllü tonların tercih edilme sebebi genellikle doğal durmaları oluyor. Koyu kumral saçın kızıl parlaması hiç hoş değil. Syoss saç boyasının koyu küllü kumral saç tonu da oldukça doğal. Bu boyaları kullanarak kolaylıkla koyu küllü kumral saç rengi elde edebilirsin.
kuaförde yaptır. evet para vereceksin ancak evde yapmak için riskli bir renk.
İkinci resimde ki saç rengi çok hoş sürekli gittiğin kuaförün varsa ona sorabilirsin canım
pek anlamam ama cansiz gibi duruyor neden tercih edilir ki 🤔
Cevap
8Cevap
Aşkım sakin küllü kumral alma bal köpüğü oluyor sonra açık kahve al içine igora 0.22 koy
Ölçüleri ne kadar olmalı
Sen kendin boyamayı düşünüyorsan bence sakın kalkışma öyle bir işe bildiğin iyi bir kuaföre git sen kendin tutturamazsın bu rengi pişman olma sonra
ne kadar seviyorsunuz lan kendinizi kandırmayı :D şimdi kumrala boyatsan wuuu kumral oldum diye egonumu tatmin edeceksin?
Kuaföre yaptirabilirsin sadece önce açıcı kullancaklar çünkü bende yaptırdım oradan biliyorum
Çok güzel duruyor umarım yakışır
Kızıl olsun 10 fazla olsun...
Saçların ne renk?
Gerçekten güzel ve sıradışı bir renk
Bence direk kuaföre gitmelisin
Evde istediğin rengi tutturamayabilirsin
Gri yansımalı mı olsun istiyorsun
Kuaförde boyatmalısin
Benim saç rengim
Oksijen suyu ile elde edilir k.. a... l
Çokzel cidden 😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?