En güzel kokan çamaşır deterjanı hangisi?

Pervol ün siyahlar için sıvı deterjanını kullanıyorum kokusunun bağımlısı oldum ve dolapta uzun süre de kalsa kokusu gitmiyor. Giydiğimde bile bir süre kokusu kalıyor. Diğer renkler için de var aynı deterjan ama kullanmadım. Onlar dw öyledir diye tahmin ediyorum
Mağaza raflarında çeşit çeşit, renk renk çamaşır deterjanı paketleri, yumuşatıcı şişeleri, temizlik tozları ve çeşit çeşit temizlik ürünleri bulunur. Peki bunlardan hangisini satın almalı, en iyisi hangisi nasıl bileceğiz?

Deterjanlardan beklentilerimiz ihtiyaçlarımıza göre değişir. En iyi deterjanı seçerken belki annemizin kullandığı formüle, sevdiğiniz kokuya sahip olana sadık kalacağız ya da sadece iyi reklamı olanı satın alırız. O halde sizin için hazırladığım bu listeye bir göz atalım. 2020 de piyasadaki birçok seçenekte, her biri size ihtiyacınız olan temizliği vermesi garanti edilen en iyi performans gösteren çamaşır deterjanlarına birlikte bakalım.
Hepimiz en güzel kokan çamaşır deterjanına sahip olmayı isteriz. Bazı insanlar için en güzel kokan deterjanı çamaşırlarını bahar çiçekleri, deniz esintisi gibi doğal kokular iken, diğerleri için güzel kokan çamaşır deterjanı parfümlü kokular olabilir. çamaşırların güzel kokması için deterjan ararken kimi insanların parfümdeki kimyasallara veya bıraktıkları kokulara karşı hassas olabileceğini unutmamalı, gerekirse deterjanlarla alerji testi yapmamız gerektiğini unutmamalıyız. Parfümlere karşı duyarlıysanız, birçok büyük deterjan markasının size baş ağrısı veya alerji vermeden kıyafetlerinizi temizlemesi için kokusuz seçenekler var, bunları seçmeye özen göstermenizi tavsiye ederim.
Bazen çamaşırlarınızın kokulardan, lekelerden veya kirden kurtulmak için derin temizliğe ihtiyacı olurken, diğer zamanlarda kıyafetlerinizin temiz kalması için hafif bir yıkamaya ihtiyacı vardır. Ekstra leke çıkarmaya ya da koku gücüne ihtiyacınız varsa, enzim veya karbonatla temizleyen deterjanlardan seçim yaparak çamaşır deterjanınızın göreve uygun olduğundan emin olun.
Her deterjan her yıkama devri için etkili değildir. Bazı deterjanlar soğuk döngülerde daha az etkilidir, diğerleri ise hassas veya sentetik gibi belirli kıyafet türleri için en iyisidir. Yüksek verimli bir makineniz varsa, HE yıkayıcılar ile uyumlu olarak listelenen bir deterjan aldığınızdan emin olmak istersiniz.

Çiçekler, koku odaklılık 🡪 Doğallık, derinlemesine temizlik
Hala koku yönünden güçlü
Gücünü doğadan alan deterjanlar
Leke çıkarmada en güvenilen doğal ürünler kullanıldı. (Limon, karbonat gibi)
Rinso Deniz Mineralleri 40 Yıkama 6 Kg
https://www.migros.com.tr/rinso-deniz-mineralleri-40-yikama-6-kg-p-1cbc143
Rinso Limon Ve Karbonat 40 Yıkama 6 Kg
https://www.migros.com.tr/rinso-limon-ve-karbonat-40-yikama-6-kg-p-1cbc147
Temizlik konusunda uzun yıllardır uzmanlığını sunan Omo, yıllardır bakımlı ve daima yeni kalan çamaşırlara sahip olmayı önemseyen herkesin favorisi. Omo, kusursuz kalitede temizlik imkânını uygun fiyata sağlıyor. Giysilerinizin özelliklerine uygun geliştirilen özel formülü ile Omo harika bir ferahlık sunuyor.
Omomatik 6 Kg Active Fresh
https://www.migros.com.tr/omomatik-6-kg-active-fresh-p-1cbbd17
Ariel Dağ Esintisi Renkliler 40 Yıkama 6 Kg
https://www.migros.com.tr/ariel-dag-esintisi-renkliler-40-yikama-6-kg-p-1cbbd05
Persil Çamaşır Deterjanı Color 40 Yıkama 6 Kg
https://www.migros.com.tr/persil-camasir-deterjani-color-40-yikama-6-kg-p-1cbc0f9
Bingo Toz Çamaşır Deterjanı 4.5 Kg Renkli
https://www.migros.com.tr/bingo-toz-camasir-deterjani-45-kg-renkli-p-1cb9c5d
Tursil Leylak Color 8.5 Kg 56 Yıkama
Alo Beyazlar Ve Renkliler İçin Toz Çamaşır Deterjanı 7 Kg
https://www.migros.com.tr/alo-beyazlar-ve-renkliler-icin-toz-camasir-deterjani-7-kg-p-1cbc0fa
Tursilmatik Leylak Bahçesi Renkli Çamaşır Deterjanı 6 Kg
Boron Doğal Renkler 26 Yıkama 4 Kg
Duru Doğal Granül Matik Sabun Lavanta 1.6 Kg 40 Yıkama

Rinso Gül Suyu Narin Bakım 50 Yıkama 3 L
https://www.migros.com.tr/rinso-gul-suyu-narin-bakim-50-yikama-3-l-p-1d22f38
Rinso Kömür Siyahlığı 50 Yıkama 3 L
https://www.migros.com.tr/rinso-komur-siyahligi-50-yikama-3-l-p-1d22f37
Bingo Sıvı Deterjan Bakım 2 L Siyah 33 Yıkama
Woolite Canlı Renkler 2,5 L 41 Yıkama
Perwoll Bakım Ve Onarım 50 Yıkama 3 L
Persil Premium Sıvı Çamaşır Deterjanı 30 Yıkama
Ariel 3'Ü 1 Arada Pods Sıvı Çamaşır Deterjanı Kapsülü Dağ Esintisi 12 Yıkama
Ariel Sıvı Dağ Esintisi 2X1.3L 2X20 Yıkama
Omo Color Renkliler için Sıvı Çamaşır Deterjanı 1950 Ml
Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı Aloe Veralı 1.8 L
Alo Sıvı Kar Çiçeği 26 Yıkama 1,69 L
Bingo Sıvı Deterjan Performans 2145 Ml Parfümsüz 33 Yıkama
Boron 26 Yıkama Doğal Temizlik 1.690 L
Tursilmatik Jel Çamaşır Deterjanı Leylak Bahçesi 33 Yıkama
Just Green Organic Çamaşır Temizleyici 30 Yıkama 1.5 L

Neden daima sıvı deterjan kullanmalısınız? Daha temiz kıyafetler ve daha az çamaşır makinesi sorunu için sıvı ile yıkayın. Çamaşırlarınızı yıkamak söz konusu olduğunda, toz ve sıvı deterjanlar o kadar da farklı değildir. Sıvı deterjan yağlı lekelerde daha iyidir, toz deterjan çamurda daha iyidir.
Sıvı, toz derken denemediğimiz çamaşır deterjanı kalmadı.
Hem güzel koksun hemde temiz olsun isteriz çamaşırlarımızın.
Elbette üzerlerinde deterjanı lekesi kalmamasını da isteriz.

Çamaşırlarımı güzel kokutmasının yani sıra muhteşem temizlemesi ve ekonomik fiyatıyla bu ara göz bebeğim diyebilirim.
Benim tercihim toz deterjan oluyor genelde tavsiyelerim o yönde olacak o yüzden sen istersen çamaşırlarının ihtiyacına göre Rinso Sıvı Deterjan kullanabilirsin.

Beyazlar için ise; Rinso Deniz Minerallerini tercih ediyorum

Yumuşatıcılar da çamaşırların güzel kokmasında etkili bir rol oynuyor, hem de yumuşacık yapıyor bunun için tavsiyem ise;
Çamaşırlarımı gücünü doğadan alan harika kokusu ve kalitesiyle Rinso serisi ile yıkıyorum. Renkliler için Rinso Kömür Siyahlığı Sıvı Deterjan , Beyazlar için Rinso Limon ve Karbonat Toz Deterjan kullanıyorum. Fiyatından, kalitesinden ve yıkama sonrası kokusundan memnunum.

Toz ve sıvı deterjan derken birçok deterjanı kullanmak ve denemek zorunda kaldık gadası. Çamaşırlarımız hem iyi temizlensin istiyoruz. Hem de temizlendikten sonra geride kalıcı ve güzel kokular olmasını istiyoruz. Ben önceden piyasada bilindik ve pahalı markaları tercih ediyordum. Ama artık bilindik ve pahalı markalara para vermenin boşa olduğunu gördüm.

Artık Rinso'dan destek almaya başladım. Fiyat olarak diğer ürünlerden uygun olması, derinlemesine temizlik sağlaması, limon ve karbonatın gücünü içinde barındırması sebebiyle Rinso evimin baş köşesine geçmiş bulunuyor. İsteğe göre toz ve sıvı deterjan olarak kullanılabilir. Ayrıca yumuşatıcısı harika kokular veriyor. Rinso derim ben sana gadası harika kokusu var
Cevap
14Cevap
Yumoş çok tatliş kokuyoooğ 🙈 Bide parfüm ekleyebilirsin ekstra denendi onaylandı 😉
Kokuyooooğğ ne be 😂😂
Ğ bu harfi kullanma amacın gerçekten çok yaratıcı 😂😂 ben karışırım ara sıra😂😂
Dışlamakta hakliyiz 😂😂arağ sırağ eveğt😂😂
İtiraf ediyorum hergun karışıyorum ; her gün profilindeyim 😂😂
Mesajdan konuşsanıza artık.
Denedim mesaj kutusu kapalı 😂😂
organik kimya okumuş, hijyen sanitasyon dersi almış ve kanser atlatmış bir annenin çocuğu olarak yazıyorum. Ne kadar kalıcı koku o kadar fazla ağır kimyasal. O kokunun kalması demek kumaş dokusuna işleyen kimyasal madde tipi, yoğunluğu ile ilgili. Onun yerine biz evde sirke kullanıyoruz. Kokusu yok ama o kadar şahane ki. Havluları attığın zaman dene 1 çay bardağı elma üzüm beyaz sirke fark etmez dök yumuşatıcı hazmesine çıkışı bekle. Sirke ve karbonat ile evi komple temizlemek mümkün
tabıkıde yumousun koyu pembe renklısı... ben makıneye cok fazla koyuyorum hemde kalıcı kokusu hıc gıtmıyor uzerımden ozellıkle kazaklarda
İlk kez bir kızın ev işi ile ilgili soru yönelttiğini görüyorum gerçektenn tebrik ederimm : ) sevindim
Bingo dışı beyaz olan yumşatıcı ve bingo mavi kapaklı deterjan. Siyahlar için perwoll
( güneşte kurutunca kötü kokuyor ) .
Dalin'in yumuşatıcıları var ben de çok denedim en çok onu sevdim özellikle sarısı bir harika ve kalıcılığı da fena değil
e yumuşatıcı kullan yumoş var ya da parfümlü yumuşatıcılar var onları kullan ben yumoş pembe kullanıyorum mesela
Makinede yumoş ve Ütülerken ütü suyuna da koku eklersen o zaman bayağı kalıyor :D
Bingonun kırmızısını kullanıyor annem herkes çok beğeniyor kalıcı kokusu da onu dene
Yumos kesinlikle vernel de beyaz yeşil kapaklı olan kuzum
yumos extra hanımeli var cidden parfüm gibi kalıyo extranın her rengi öyle
Biz pervol kullanıyoruz. Memnunuz.
Özrllikle siyahlar için olandan...
Ben perwoll mü neyse onu kullanıyorum gayet memnunum 🤔
omo güzel ama sen şey yap yıkadıktan sonra giymeden önce parfüm gibi güzel kokan şeyler sık daha güzel oluyor hele ilişkin varsa onlar çok rahat oluyor :)
Dolabına güzel kokulu bir sabun koy
bingo soft'n üstünde bebek resimli olan bir yumuştacısı acayip kalıcı ve bebek gibi kokuyor ama bulamadım aynısını :(
Yumoşun şu pembe renklisi
Makinadan çıktıktan sonra. Parfüm sık
Yumuşatıcı da deterjan da bingo
Amerika Israil ürünü kullanmayın da Rinso mesela
Bayanlar yeterince cevap vermişler..🙂.
omo ultra konsantre guzel
Arielin sıvısını kullanıyorum
Perwoll kullanıyorum, gayet iyi bir marka.
Perwolu denedin mi ben seviyorum kokusunu falan
Kesinlikle viking yumuşatıcı çok çok güzel
ariel toz deterjan ile yumoş koy
ABC konsantre..
Ben vernel kullanırım yani sanırım
yumoş (pembe)
Bimde bingonun beyazı var o gğzeldi
Yumusaticinin icine limon sık.
vernelin pembe olanını al :D
Perwoll.
Yumoş tabikide
Yumoş pembe renklisi
yumos ekstra
Perwoll
Daha önce persil kullanıyodum ama kokudan sıkıldm sanırım 🙈 bunu da deneyeceğim teşekkürler
Ariel grubu.
Pervol seviyorum
Yumoş
Tursil
pervol
vernel beyaz renk
Yeni gelin soruyor 😂
Yumos kesinlikle
Persil iyidir
Mavi yumoşşşş
Hacı şakir
Ariel kapsül al