@Rinso ürünlerini çok öven ve memnun kalanlar var, fakat gerçekten hiç kullanmadığım için, iyidir demem sanırım yanlış olur.. Onun haricinde persil ve OMO iyidir..
Doğal olarak seçeceğimiz çamaşır deterjanının beklentilerimizi karşılamasını istiyoruz. Lekeleri tek yıkamada çıkarsın, çamaşırlarımızı yıpratmasın, tertemiz ve ferah yapsın gibi masum beklentilerimiz var :) Bunun için en iyi deterjan arayışımız bitmiyor. Ben en iyisini bulduğum için çok memnunum, size de tavsiye etmek isterim.
En İyi Çamaşır Deterjanı Hangisidir?
1- Rinso Matik Limon ve Karbonat Toz Deterjan
En İyi Çamaşır Deterjanı
Rinso doğanın gücünden ilham aldığı limon ve karbonat ile çamaşırlarda hiçbir leke bırakmıyor. Hem beyazlarda hem de renklilerde kullanılabiliyor. Fiyatı da oldukça makul olduğu için çok ekonomik bir deterjan :) Hem bütçeye dost hem de çamaşırlara.
2- Rinso Doğanın İçinden Yasemin & Beyaz Sabun
En İyi Deterjan
Severek kullandığım bir seçeneği daha. Zenginleştirilmiş formülü sayesinde çamaşırlarınızı koruyor ve lekeye dair hiçbir iz bırakmıyor. Kalıcı yasemin kokusu sayesinde çamaşırlarınız uzun süre misler gibi kokuyor :)
3- Rinso Sıvı Deterjan Aloe Vera
Çamaşır deterjanı tavsiye
Sadece renkliler için kullanılan sıvı deterjanı. Çamaşırlarınızın rengini ilk günkü gibi canlı tutuyor. Aynı zamanda çamaşırlardaki tüylenmeyi ve yıpranmayı önleyen formüle sahip. Aloe Vera özü içeriyor ve oldukça ferah bir kokuya sahip.
4- Rinso Sıvı Çamaşır Deterjanı Kusursuz Siyahlar
Çamaşır deterjanı öneri
Kıyafetlerde değil ama nevresim takımlarında çok fazla sorun yaşıyordum. Mobilyalarım ve yatağımın rengine en çok siyah nevresim yakışıyor. Ancak yıkadıktan sonra hemen renkleri soluyordu. Tabii o şekilde kullanmak da hiç hoş görünmüyordu. Rinso Kusursuz Siyahlar sayesinde bu sorunun da üstesinden geldik :) Gardenya ve Frezya’nın ferahlatıcı kokusuyla da nefis uyunuyor benden söylemesi :)
En iyi çamaşır deterjanı markası Ariel. Hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı. Bir de Perwoll dene bakalım belki beğenirsin renkliler için olanını, o da güzeldir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ülkeme kızıyorum ama savaştaki filistinliler gözümün önünden gitmiyor ya da ülkemde yaptıkları bilinmeyenler.. yine de bir sorayım dedim teşekkrler
Öyle haklısın ama denersen Türk malı ürünlerini ve birde Ariel'i kullanırsan ne demek istediğimi anlarsın çamaşırları mahvediyorlar renkleri soluklaşıyor o kadar parayı çöpe atmak terine kaliteli deterjan kullanmayı tercih ediyoruz. Rica ederim.
Almanya'dayken dalli markasını kullanıyorduk simdi Türkiye'ye gelmiş hemen sipariş verdim lekeleri harika çikariyor ve cok sağlıklı ürünler tavsiye ederim