Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En güzel kokan çamaşır yumuşatıcısı olarak Rinso önerebilirim. Rinsonun deniz mineral kokulu olan deterjanı da oldukça güzeldir. Severek kullandığım bir marka diyebilirim. Bunun dışında Yumoş da iyidir. Özellikle de son dönemde yaptığı reklam ile oldukça konuşulan reklamlardan ve markalardan birisi haline gelmiştir. Ben çiçekli olan kokuları pek sevmiyorum daha çok fresh kokular böyle daha da rahatlatıcı geliyor. Yumuşatıcılar kokularının yanı sıra çamaşırlar için de oldukça faydalıdır. Tabii her şeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar ilkesi benimsenmelidir. Daha çok koksun daha yumuşak olsun denilerek yumuşatıcı miktarını arttırmak tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Dikkat etmek gerekir. :D
Merhaba, Koku tercihleri kişinin zevkine göre değişebilir ama benim kullandığım markalar Rinso, Bingo ve Yumoş ağırlıklı oluyor. Genelde yumuşatıcıların sağladığı koku pek kalıcı olmuyor ama bu saydığım markaların ürünlerini durulamadan sonra kullandığımda çamaşırlardaki kokular gün boyunca duruyor ve daha kalıcı bir koku elde ediyorum. Kalıcılığın yanı sıra mis gibi kokması da cabası oluyor.
Selamlar,
Ben geçenlerde Rinso'nun gül kokulu yumuşatıcısını kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım. İnsanı hiç rahatsız etmeyen hafif ve ayrıca kalıcı bir kokusu var. Üstelik çamaşırlar yumuşacık oluyor. Henüz kullanmayan varsa muhakkak tavsiye ederim. Cidden ben çok beğendim. Yorganım ve nevresim takımı içinde kullanacağım hafta sonu odam mis gibi gül kokuyor
Cevap
0Cevap
Yumoşun ürünleri hem güzel kokuyor hem de oldukça kalıcı. Yumuşatıcı kıyafetlerimde devamlı kalmalı. Sanki bambaşka bir parfüm gibi kokmalı.
Bingo Soft Lovely