kasteddiğim işte yırtık pantolon kısa tişört yani göbek görüncek sonra koltuk altındaki kısım açık olan tişörtler bide içine çok değişik renkte sütyen giyiyolar, üst kısımda büstüyer alt kısımda desenli dalgali etek.. değişik aksesuarlar mesela şu tasma gibi kolyeler boğazı tamamen saran bşey daha vardı adını unuttum yani onları gördüğünüzde ne düşünüyosunuz? yoksa daha kapalı ya da daha düz bir tarz mı sizin için daha iyi görünüyor? Gorseller fazla ust seviye aslinda siz cevrenizde gordugunuz bunlar gibi olmayi deneyen turk kızlari hakkinda yorum yapin.. mesela boyle giyinen biri sevgiliniz olsun ister misiniz?
Yeni nesil kızların giyim tarzıyla ilgili ne düşünüyosunuz?
Görseller çok üst seviye filan değil. Normal. Bu kızlar gibi giyinen yani aynı kalitede giyinebilen çok kız var Türkiye'de. Hatta çok daha iyi giyinenleri de var. Aşağılamaya gerek yok yani. Ben insanların kıyafetine takılmam."Neden bunu giymiş?"diye düşünmem. Tamam, sadece modayı takip etmek bir tarz değildir ama tarzı yoksa da bana ne yani. Ayrıca şu yırtık pantolonlarımıza, yüksek bel pantolonlarımıza çok laf ediliyor ama yakıştıktan sonra kimsenin gözü model görmüyor. Ben her tarz pantolon giyiyorum bol, dar, düşük bel, normal bel, yüksek bel, kargo, kot vs... Yüksek belli yırtık pantolon giydiğimde de kimsenin bana bakıp "İtici."dediğini düşünmüyorum açıkçası. Ayrıca kimse iyi giyinmek de zorunda değil zaten. Bu zevk meselesi.
bu kadar uzun yorum yaptığını başta gördüğümde oda bunlar gibi giyinmeye çalışan birisidir demiştim haklıymışım. s ve görseller temsili ben sadece o 3ü üstünden sormadım sorumdaki anlattıklarımla aşağıdakilerin alakası bile yok hatta ve ben gördüğümü söylerim çevremde bunlara benzer giyinmeye çalışıyolar özenti olduğuda çok belli bunların yanından geçecek şekilde gördüğünde bir elin parmağını geçmez birbirimizi kandırmayalım 13-20 arasında var zaten bu tarz giyimler onlarda instagram tumblr gibi yerlerden görüp özenen ergen kızlarımız ve sen öyle giyinince sokakta ya da çevrendeki birinin yanına gelip durduk yere ''itici'' demeside mümkün değil dıştan demedikleri için içtende itici diye düşünüp düşünmediklerini bilemezsin. ki ben arkadaşlarımla gezerken yüksek bel pantolon giyen yüzlercesine itici gözüyle bakıyoruz bizim gibi daha birçok insanda böyle bakıyor ama onlar sanıyorki çok beğeniliyoruz tıpkı senin düşündüğün gibi istediğin gibi giyinebilir herkes ben genelde erkeklere...
Benim "onlar gibi" ya da "bunlar gibi" giyindiğim yok, canım ne isterse onu giyerim. O yüzden de "bu yüksek bel","o bilmem ne tarzı" diye ayırmam. Tabii yanıma gelip "iticisin" diyecek halleri yok ama sen ve senin arkadaşların başkaları hakkında konuştuğunuzda, hakkında konuştuğunuz kişiler salak olmadığı için anlayabiliyor. Ben de görüyorum sizin gibi tipler önümde yürüyen kıza bakıp saçma salak şeyler söylüyorlar ya da rahatsız edecek derecede süzüyorlar ama bana o tarz bir şey giyimimden dolayı olmadı. Ayrıca giyimime bakan insan ben dünyanın en iğrenç şeyini de giysem emin ol benden daha itici olacaktır. Sen bazı şeyleri hazmedemediğin için insanlara "özenti" diye bakıyor olabilirsin ama dediğin tarzda giyinen insanlar illa "özenti" olacak diye bir şey yok. Zaten piyasada birbirinden çok çok farklı modeller olmadığı için seninle bakış açınla hepimiz "özentiyiz."Yani normal bel, düz kesim pantolon giyen de başka bir akımın özentisi:)
öf laf laf laf biz değerlendirirken öyle belli belli süzüp laf etmiyoruz kimse anlamıyor arkasında bakarsak o kişide zaten çok anlarya.. anlamadıkları için salak oluyorlar yani hm komikmiş
Bu, senin bakış açınla baktığımızda böyle. Bana göre, hepsi farklı "tarzlar". Ayrıca resimdeki gibi giyinen, daha iyi giyinen birsürü kız var. Sen sadece bakıp görmediğin için ve eleştirmek için baktığın için insanlara farkedemiyor olabilirsin. Bu arada tabii uzun bir yorum yapacağım çünkü sorunun kendisi hatalı eğer düzgün bir soru olsaydı "Haklısın, bence de öyle" ya da "Ben böyle düşünmüyorum ama olabilir" gibi bir şey der geçerdim ama soru kötü niyetli olduğu için destan bile yazabilirim istersem. Erkeklere nasıl göründüğünü sormanın amacı da birkaç "şekilci erkek"ten destek alıp içine su serpmekti herhalde.
yoo sen çok farklı anlamışsın bissürü beğenende var neden böyle basit bişeyle içimesu serpeyimki? bu kadar yazarak içine su serpmeye çalışan biri varsa oda bariz bir şekilde sensin
Eminim hiç belli etmiyorsunuzdur. Sonra da geçip terbiyeden filan bahsediyorsunuz. Milletin arkasından demediğinizi bırakmayıp sağlam karakterden bahsediyorsunuz:) Bu arada "laf laf" diyorsun ya nedense şimdiye kadar zeki, akıllı birinin çok fazla konuştuğumdan şikayetçi olduğunu görmedim:) Nerede beynini ve kelimeleri kullanamayan var, o kişi çıkıp "Sen çok konuşuyorsun, blah blah..."diyor:)
Ben sadece düşündüğümü sonuna kadar savunurum. Sen bir konu açmışsın ben de içimden gelen her şeyi tabii diyeceğim ama senin bu soruyu açman-ortada bir neden yokken-bir şeyleri kendine kanıtlama istediğindendir.
ya asıfjscdf senin kadar komiğini görmedim bende çok kapalı giyinmem terbiye ya da karakterle ilgili en ufak bişey demedim nasıl giyindiğimi konuşurken nelerden bahsettiğimi bilmiyosun o kadar kafandn uydurup konuşuyosunki güya sen çok zekisin çok akıllısın.. şimdiye kadar bu kadar konuşmandan şikayetçi olan zeki biri yoksa çevrende senin gibi gerizekalılardan oluşuyor.. eğer çok ve senin gibi boş konuşanlar sevilseydi kadın dırdırı yüzünden boşanmalar olmazdı ve kesin o zeki dediğin insanlarda konuyu fazla uzatıp daha fazla konuşmaman için üf laf laf demiyodur :D ve artistliğini böyle basit bir konuda seni gere gere yorum yapmanada hiç gerek yok basit 2-3 cümlelik bir soru sordum neyin acısıysa yaza yaza doyamadın yerse git felsefeden bilimden destan yazıp milletle kapış harbi boşsun.. çok konuşanları sevildiğide nerde görülmüş sfzjösf
Herkesin kendi görüşü ama bende yırtık pantolonlar ve göbeği açık tisortlere karşı bir gıcığım var yırtık pantolon denemistim mağazada aşırı yirtikti ve mahalle kekoları gibiydi hoş durmuyor bence
Hepsi birbirinin aynı. Bunlardan görmek yerine gayet düz ama birbiriyle aynı olanları görmeyi tercih ederim. Diğerleri özenti görünüyor. Düşünsene değişik bir şeyler yapmaya calısıyorsun ama bunu yapmaya calısan herkesle aynı oluyorsun :) aksini başarabilen de moda bu taaaağaaam mığğ diye çıkışacak kadar aykırı bir kombinle çıkıveriyor dışarı :D kısacası hoş değil ben beğenmiyorum.
bu kızlar veya bu tarzda giyinmeye çalışanların %99u çevreye güzel gözükmek için öyle giyiniyor bakışları üstüne çekmek için.. bende bunu gören millete nasıl gözüktüğünü sordum neden seni bu kadar gerdi?
Tartisma yaratmaya calisiyosun ilgilenmiyorum bu tarz sorulari da gereksiz buluyorum. Yakisana yakisiyor bence kaldi ki ben kapali bir kizim yirtik kot falan giydigimden degil yani.
Gereksiz buldugum icin yorum yaptim, ayrica neye yorum yapipi yapmicagimi kimseye sorcak degilim. Komiksin diyorsun da belli ki seviyeli bir tartismaya girmemissin kimseyle bence sana kolay gelsin
sorunda orda zaten bir insan gereksiz bulduğu bişeye yorum yapmaz. neye yorum yapıp yapmayacağını kimseye sormazsın ama sorusuna cevap yazdığın kişi senin yorumuna yorum yapar ve istediğinide der tıpkı senin dediğin gibi ve seviyeli bir tartışmamı? çok ezber konuşuyosun kimseye hakaret veya küfür etmedim komiksin demek ne zamandır seviyesizlik olmuş? hayat sizin gibilere daha zor bence sana kolay gelsin
En İyi Cevaplar