Son yıllarda Türk kızları arasında da tanga bikini yaygınlaştı diye düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir, gerçekten z kuşağı önceki kuşaklara göre daha mı modern? Bir de tanga bikinileri estetik buluyor musunuz?
Kızlar, sizce de z kuşağı giyim konusunda daha mı modern ve cesur?
kuşaktan değilde bence moda o yöne doğru gidiyor bikinilerin arkası iyice küçüldü, 10-12 sene önce o bikiniyi nasıl giyiyorlar poposu açıkta resmen dediğim modelden daha açığını şimdi ben giyiyorum normal geliyor artık
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın çağ ile birlikte moda değişiyor ve fikirler de ona göre değişim gösteriyor. fakat kabul etmek gerekiyor ki fotoğraflarda da görüldüğü gibi iddialı modeller. yani hadi yabancıları geçtim de mesela aileden birileri, örneğin erkek kardeş, kuzen falan, onların yanında giyince insan rahat olabilir mi?
e ama ilk yorumunda "10-12 sene önce o bikiniyi nasıl giyiyorlar poposu açıkta resmen dediğim modelden daha açığını şimdi ben giyiyorum" dedin, yani tanga olmuş oluyor işte?
doğru diyorsun bir şekilde hepsi küçüldü ama brazilian tarzı tangaya göre bi tık daha kapalı. ikisinde de güzel modeller var, aslında brazilian giyen biri olarak elit bir ortamda tanga da giyebilirsin bence.
ya gittim tabii ki, gitmesem nerden bilicem yaygınlaştığını. ben sadece şunu soruyorum, hani çok iddialı bi model baksana fotolara, rahat olabiliyor musunuz giydiğinizde, çok dikkat çekici çünkü
peki sen ne düşünüyorsun bu değişim hakkında, yani daha modern ve cesur mu z kuşağı? bir de estetik buluyor musun? cesaret istiyor gerçekten bu tarz bir bikini giyebilmek çünkü