sizce hangi tırnak türü ozellikle erkeklerden cevap almak istiyorum cok uzunmu orta hallimi yoksa tamamen hijyenik tırnağın beyaz kısmının büyümesine izin vermemek mi

Ben genelde uzun kullanıyorum ama bu demek degil ki hijyenik olmuyor. Gayette temiz ve saglıklı kullaniyorum. Sagliksiz uzayan tirnaklar zaten kırılır. Bence kadında uzun tırnak daha guzel duruyor. https://i.hizliresimupload.net/9y84WydL.jpeg
baktıktan temiz kullandıktan sonra tabıkı oyle cok şık :)
Uzun gorunce ben rahatsız oluyorum o tırnaklarla is yapamazsın ya benim arkadaşımin 1. Gibiydi benim icim acidi kırılacak is yaparken diye kisa seviyorum :)
3. cü tırnak kesimi yidir. Onun üzerinede siyah veya kırmızı oje sürdün mü bence çok da mükemmel olur. Uzun tırnağı hiç sevmem.
https://i.hizliresim.com/X4VQvj.jpg
al bazıları master yapmıs siz hale 2 cm uzadı diye sevinin
allah akıl fikir versin ne diyelim :D
Bunlar rekor kırıyo sende dene
fazlasında gözümüz yok allaha şükür iyi boyle sağolasın
Fazlası zarar lan bunun
Cevap
22Cevap
2. Resimdekinin biraz daha kısası ideal bence benimkide öyle
Uzun tirnaklardan nefret ederim 3 normal siradan ve sade ojeye karşı degilim ama rakı beyazı renk seçimi, tirnak boyu ve french beni etkileyen şeylerdir
Orta boy bir tırnak gayet iyi çok uzunda kötü duruyor dipten kesilmiş bir tırnakta
temiz olsun bereketli olsun üçüncüsü olsun... zira uzun tırnaklı kadının dili de uzun olur...
En alttaki iyidir ; çünkü tuvalete gidiyor vs vs hertürlü şeyi yapıyor sonra el ele tutuşuyosun falan bence iğrenç uzun olması :'(
Ikincisi gayet guzel.
Eller ufak, parmaklar da zarif ise mmmmm 😀
Ikincisi ne uzun ne kisa
bence 2. resimdekiler gibi.
En ustteki iyidir. En alttaki olmasin aman.
2. resimdeki daha makul duruyor.
2. resim favorim
sevindim o zaman :D
Seninki de mi öyle 😀
evet ahahaahah :D
Zevkli adamımdır 😀
belli ettin :D
Tırnak demissin ama bu bildiin toynak laaa
uzun sevmem en altdakı ıyıdır
Çok uzun tırnaklı olmasın
Hijyenik olan doğal. .
En sondaki
Benim hep orta
Orta iyidir
hepsinin mk
oda olur tabii
Orta
üçüncü
Üçüncü
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar