Ufakliktan beri yedim. salak gibi. Şu an cok kotu durumda ve herkesi icinde sakliyorum tirnaklarimi gormesinler diye S evgilimdende utaniyorum. Manikurcuye gidecek param yok bu yuzden tavsiye istiyorum nasil duzeltebilirim bunlari? Duzelirkende kotu durmamasi icin bu surecte nasil bakim yapabilirim? Yeme tirnagi kendiligindn buyur demeyin onu bende biliyom ama buyuyene kadar boyle dursun istemiyorum milletin icinde.. offf :'( oje sursen yakismiyor french kalemiyle french yapmak istiyom ama isaret parmagima nasil yapacam tir
Bende önceden yiyodum. Sadece tırnaklarını uzun tut ve oje sür. Genelde kızlar ojesinin iyi durmasını istediği için tırnaklarını uzatır. Annem de bana uzatma fırstı verdiği için sürekli uzatıyorum artık sorun kalmasa bile-alışkanlık-. Kısa zamanda birinden dayak yiyebilirim
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Of ama uzamazki basparmagim icine yamulmua iyice ucu yok yani kaşisam kaşinmio okadar
Benim daha berbattı. Tırnaklarım senin şu anki tırnaklarının yarısı boyutundaydı. Şu anda herkes tırnaklarımı beğeniyor. Banyoya filan girince ayrıyeten ellerine su tutmaya bile zaman ayır. Biraz uzayınca hoşuna gidiyor insanın.
Benim ayak başparmağıma ortaokuldayken sıra düşmüştü. Tırnak tamamen kopmuştu ve sonradan yeniden çıktı. Birazcık o zamana benzettim. O bile düzeldiyse emin ol seninki de düzelecektir.
Tırnaklarını kes önce bir şekle girsin böylece yememiş olursun.. Her gün törpüle gece yatmadan vazelin sür... Manikürü evde yapabilirsin tırnak etlerini hiç kesmediysen kulak çöpüyle ittir.. Bir süre sonra düzelir..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bas parmak ice batmis duzelirmi. Ayrica nasil kezicem o cöpuyle ittigim etleri?
Essence'in tırnak sertleştirici cilası var 7,99'a hem çok güzel etkili bir ürün hem de tırnaklarını bakımlı gösterir. Benimde çalışırken çok kırılıyordu, bu cila sayesinde düzeldi.
Uzun süre tırnağında tutmazsan birsey olmaz. Sevgilinle filan bulusurken takarsin arada sonra cikarirsin devamli elinde durmaz. Yapistiricili olanlar tirnaktan cok kalinti birakiyor kendinden yapiskanlilar daha iyi
Sevgilin için değil kendin için yeme tatlım önce.. tabiki hoş durmaz.. uzayana kadar parlatıcı sür bu yemene engel olablir.. maniküre gitsen o da uzatmanı beklicek..
işaret parmağın icin bir doktora görün derim. Onun dışında acı ojeler var sür uzayana kadar. Tırnagini küt törpüle. 2-3 günde bir yarım limonu tırnagina sür ovala.
En İyi Cevaplar