zirai yem dükkanından özel civciv yemi alıp onunla beslemen lazım. başka şeyle beslersen ölüyorlar.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
zaten o yemlerden var
Cevap sahibi
+1 yıl
keşke yemden olsaydı. kurtarması en kolayı oydu. tedavilerin çoğunda hayvanları çok sıcak bir ortama almak gerekiyor. tıpkı bizim ateşimizin yükselmesinin yapay hali gibi. belediyenin bedava veterineri var istersen ona götür. ama durum çok umutlu görünmüyor.
Soran
+1 yıl
veterinere götürme imkanım yok çok uzakta ayrica ben goturene kadar ölürler zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaa geçmiş olsun bizimde kuşumuz öldü kanarya
Veteriner ile görüş istersen
sağolun
ben köydeyim veteriner uzakta ben veterinere gidene kadar ölürler zaten
zirai yem dükkanından özel civciv yemi alıp onunla beslemen lazım. başka şeyle beslersen ölüyorlar.
zaten o yemlerden var
keşke yemden olsaydı. kurtarması en kolayı oydu. tedavilerin çoğunda hayvanları çok sıcak bir ortama almak gerekiyor. tıpkı bizim ateşimizin yükselmesinin yapay hali gibi. belediyenin bedava veterineri var istersen ona götür. ama durum çok umutlu görünmüyor.
veterinere götürme imkanım yok çok uzakta ayrica ben goturene kadar ölürler zaten
yinede sağol ama
hastalık bulaştıysa kurtulmaz artık
muhtemelen bulaştı
Veterinere götür civcivler ölmesin 😭
götürme imkanım yok
3 üde ölecek
belli zaten yinede sağol.
Ne gibi bir yardım?
sen yardim etme
Tavuk civcivler mı
evet
Veteriner e götur ama fayda vermez cunku bir tur bulasıcı grip gıbı bısey bır gun hasta oluyor ertesi gun öluyor
zaten dün akşam 2 tane gitti sabahda iki tane gitti 4 tane var en iyi durumda olan kafasını zor taşıyor
Kafaları ters dönuyor mu
bazılarının
Genelde guvercınlerde görulen bır hastalıktır ondan kurtulması yok ancak hasta olanı saglam olandan ayırır saglam olanlara tedavi uygulanırsa kurtulur
inşallah