Civcivim Ölmek Üzere Ne Yapabilirim? ACİL YARDIM LÜTFEN?

4 gün önce eve 2 tane civciv aldık. Biri kahverengi diğeri sarı, ilk geldiği gün ertesi gün her sabah oyun oynadık koşuyorlar zıplıyorlar ve beni annesi bile sanmışlardı sonra anneannemden eve getirmek için arabayla geldik trafik vardı ve yol uzundu neyse eve gelince biraz halsizdiler kutuya koydum çünkü gözleri kapanıyordu sıcak sularıda yanlarına koydum üstüne çıktılar ama öyle böyle bir ötmek yok nasıl bir ötüş tarzı korktum yanlarına gittiğimde gece sürüne sürüne sıcak suların olmadığı yere gidip uyuya kalmışlardı ilk başta öldü sandım hemen babamı çağırdım tabi uyandılar babam bişey olmaz onlar öter dedi yattık ama bütün gece öttüler sanırım gece uyandığımda da örüyorlardı. Sabah olunca ötmeye devam ettiker ama daha da alçak sesle kutudan çıkardım yemek vermek için kahverengi olan pek bişey yemedi gözleri kapalıydı sürekli ve bağırarak ötüyordu sarı olan yem yedi. biz alışverişe çıkıcağımız için kutunun içine yem ve sularını koydum eve gelince sarı olan ıslaktı içme sularının içine girmişler kahverengi olan suyun içinde titriyordu çok ıslaktı:( ben tabi hemen anında kutudan öıkardım ikisinide havluya sardım sıcak su yanına koydum biraz bekledim sırayla saç kurutma makinesiyle kuruttum ama ayakta duramıyorlar düşüyorlar titriyorlar falan kuruttuktan sonra tekrar yeni sıcak su koydum 2 tane ve yanlaeona bıraktım sürekli düşüyorlardı ama kuruydular tabi aç sussuz kalmışlardı ben daha da sıcak olsun diye sepetin içine havlu koydum 4 kat üstünede onları koydum yem verdim sarı olan iyi hale gelmiş yerken kahverengi olan gözlerini hiç açmadan yemek bile yemedi suda içmedi hala ayakta duramıyor yürüyemiyordu tekrar sepetin içine koydum sıcak suda koydum ona sarılmıl duruyorlar sarı ölğm tehlikesini atlattı gibime geliyor ama kahverengiye ne yapmam lazım? yarın geri vermeyi düşünüyoruz bakamadığımız içiç 24 saat yanlarında durmamız gerekiyor!! ACİLL YARDIM LÜTFEN ARKADAŞLARRR ÖLMEDEN GERİ VERELİM
Civcivim Ölmek Üzere Ne Yapabilirim? ACİL YARDIM LÜTFEN?