Ben 30 yaşıma yaklaşıyorum yavaş yavaş. Kimse beni sevmediği için yıllardır çok üzülüyorum ve bu yüzden son yıllarda özgüvenim kalmadı. Bazen üzüntüden hasta oldum. Çünkü bu zamana kimden hoşlansam olmadı. Zaten nadiren hislerim oluyor. sevgilim de olmadı hiç. Aileden de sevgi görmemiştim hiç bir zaman. Ailem küçükken hep kötü davranmıştı. Düşman gibi.
Çok canım acıyor. Hiçbir zaman evlenemeyeceğimi veya sevgilim olmayacağını, bir başıma öleceğimi kabullendim ama çok üzülüyorum.
hobim çok var, kendime bakıyorum, Karakterimde iyi, bazen kötü niyetli erkekler bile seviliyor görüyorum. Sevgilileri görünce üzülüyorum. Kendimi erkek gibi bile görmemeye başladım :( bir kadına bile sevdiremediysem aşağılık bir insanım.
yanlızlığım ve canımın acısı geçmiyor tükendim artık. Her yerde sevgilileri görünce daha da üzülüyorum.. sokağa çıkmak istemez hale geldim.. Resmen her gün aşağılanmış gibiyim. Niye yaşıyorum? Sebep bulamıyorum. Hiç bir beklentim yok. Bazen aniden gözlerim doluyor. B*k gibi geçen bir ömür ve gençlik
o halde ömür boyu acı çekmeye değer mi?
Çok canım acıyor. Hiçbir zaman evlenemeyeceğimi veya sevgilim olmayacağını, bir başıma öleceğimi kabullendim ama çok üzülüyorum.
hobim çok var, kendime bakıyorum, Karakterimde iyi, bazen kötü niyetli erkekler bile seviliyor görüyorum. Sevgilileri görünce üzülüyorum. Kendimi erkek gibi bile görmemeye başladım :( bir kadına bile sevdiremediysem aşağılık bir insanım.
yanlızlığım ve canımın acısı geçmiyor tükendim artık. Her yerde sevgilileri görünce daha da üzülüyorum.. sokağa çıkmak istemez hale geldim.. Resmen her gün aşağılanmış gibiyim. Niye yaşıyorum? Sebep bulamıyorum. Hiç bir beklentim yok. Bazen aniden gözlerim doluyor. B*k gibi geçen bir ömür ve gençlik
o halde ömür boyu acı çekmeye değer mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her şey sevgili ya da evlilik değil olmuyorsa zorlamaya gerek yoktur bence kendini başka alanlarda yükselt kendine değer ver
Yok geberiğ gideyim
Sevilmek ihtiyaç. Siz diyorsunuzki temel insanı değeeleriniz olmadan insanlık dışı gibi yaşayın diyorsunuz
Sevilmek ihtiyaç mı? Sevilmeyenlerin ölmesi gerekiyor o zaman bu temel ihtiyaç değil kendini çok yalnız hissediyorsan sosyal çevren yoksa bir evcil hayvan edin o bile iyi gelir ancak bunu bu kadar büyütüp zorunluluk haline getirirsen sevilemezsin
Evet ihtiyaç
Başka kişiler bak sen de yapacak bir şey yok her şey karşılıklı
Deneyeceğim kimsede yok Artık
80 milyonluk ülkeyiz ya birini bulamıyor musun gerçekten? illa ki çevrende olacak diye bir şey yok ki uzaktan da olabilir bu
Evet bulamıyorum. Uzaktan nasıl bulayım?
İnternetten falan bulabilirsin başka çare yok köylü falan yok mu sizin hiç?
Köylü yok, hatta hiç tanımadım bile
Arada instagramdan yazarım ama olmaz oda..
İnsatadan yaz sizin çevreye yakın oturanlardan bulabilirsin anca o zaman
Yazdım ama kimse dönmüyor.
Başkasına yaz sende herkes dönecek diye bir şey yok ki instadan bakacaksın başka caren yok pes etme
Yazmam mı, çok kişiyede yazdım.
Kendimi yırtsam sonuç yok :(
Pes etme abi yapacak bir şey yok ki Allahtan ümit kesilmez. Arkadaşlarının takip ettiklerine falan bak hiç tanımadığın biri bile olsa yaz yinede
Yaptım kardeşim yaptım...
Herkes kas yap diyor ya mesela. benim fiziğimde çook güzel. Ne geliyorsa elimden yaptım...
Yaptım değil yapıyorum bu biten bir şey değil bittiğini evlendiğinde anlarsın o yüzden mızmızlanmayı bırak ve aramaya devam et (: ve pes etme
Ne evlenmesi kardeşim...
Kim ne yapsın beni. Zaten çevremde 1 kişi bile yok...
İnstagramdan olacak iş değil :(
Olur niye olmasın ki? tanışırsın kaynaşırsın bir bakmışsın evlenmişsin umudunu yitirme daha gençsin 5 senen var en kötü
5 seneyi göze alamam. Ben dediklerini zaten 10 yıldır deniyorum kardeşim
Tamam da başka bi çaren yok ki ne yapacaksın hayata mı küseceksin o gün olmaz bugün olur biz bilemeyiz takdiri ilahi
Belkide geberip gitmem gerek
Hayat boyu böyle üzülmek istemem veya ezik gibi yaşamak istemem
Sakın öyle deme abi Allah seni bu dünyaya ne için yarattı hatırlatayım mı?
Zariyat﴾56﴿ Ben cinleri ve insanları, başka değil, sırf bana kulluk etsinler diye yarattım.
﴾57﴿ Onlardan bir rızık istemiyorum, beni doyurmalarını da istiyor değilim.
﴾58﴿ Şüphesiz rızkı veren, sarsılmaz gücün sahibi olan yalnızca Allah’tır.
Allaha inanmayı bırakalı 1 yıl oluyor
Ben zina hiç etmedim, hiç alkol almadım, hiç haraö yemedim. Her yıl fitre ve zekatımı veririm yıllarca namaz kıldım, harama bakmam
Ama o nerede karaktersiz varsa onları sevecek kadın göndeyor
Demekki allah falan yokmuş
Ne alakası var ki Allah kimseyi evlendirmiyor. Bunu sen yaparsın ayrıca suçu Allahta değil kullarda arayın artık !
Necm﴾39﴿ İnsan ancak çabasının sonucunu elde eder.
﴾40﴿ Ve çabasının karşılığı ileride mutlaka görülecektir.
﴾41﴿ Sonra kendisine karşılığı tastamam verilecektir.
﴾42﴿ En sonunda yalnız rabbine varılacaktır.
İsra﴾13﴿ Her insanın sorumluluğunu omuzuna yükledik. Kıyamet gününde insana, açılmış vaziyette önüne konulacak olan bir kitap çıkaracağız.
﴾14﴿ “Oku şimdi kitabını! Bugün kendini yargılamak üzere kendi nefsin yeter!”
Hikaye dinlemiyorum artık
Evlenme işini sen yaparsın Allah kimseyi evlendirmiyor. Git insanlara dert yan niye beni seçmiyorsunuz diye ya da akrabanla aranı düzelt. Ne kadar bekar varsa akrabasıyla ailesiyle küs
(Sıla-i rahim, kendini sormayan akrabasını arayıp, ziyaret ve iyilik etmektir.) [Tirmizi]
(Seni ziyaret etmeyeni ziyaret et! Sana hediye vermeyene hediye ver !) [Buhari]
(Sadaka vermek, iyilik etmek, ana babaya ihsanda bulunmak ve akrabayı ziyaret etmek, şekaveti saadete çevirir, ömrü uzatır ve insanı kötü ölümden korur.) [Ebu Nuaym]
(Camiler Allah’ın evleridir ve müminler de Allah'ın ziyaretçileridir. Ziyaretçisine ikram etmesi, ziyaret edilen üzerine haktır. [Hâkim]
(Şu beş şeyin cezası hemen görülür: Sultana isyan etmek, zulmetmek, anaya babaya asi olmak, akrabaya ziyareti kesmek, iyiliğe karşı şükretmemek.) [İbni Lâl]
Aynı ben bir sevgilim oldu ama en büyük darbe ailem
Olsun yinede sevimişsiniz..
Keşke benidr seven olsaydı :(
Yaşamak istiyorsam cesur adımlar at yaşam casurlarin işi
Nerdensin
İzmir. Daha ne yapyım...
Hayat bundan ibaret degil her seyin bir sirasi var zorlama bu kadar bu isler birden oluyor. Kendin de demissin hobilerim var vs. Sosyal cevre edin, etkinliklere katil hem bu sekilde cevren genisler bi yol bulunur
Var zaten sosyal çevrem ama olmuyor. Günümüze uygun bir erkek değilim lanet olsun
Yavş*k değilim, yapmacık değilim, her nefes alan kıza yürümüyorum.
Olmuyor işte
Cok ustune dusunme bu konularin biraz rahatla bir anda oluyor dedigim gibi
10 yılıdr böyle ama. 10 yıl daha göze alamam