Dalgalı saçları düzleştirme metotları nelerdir? İnternette o kadar dolaştım ama tam emin olamadım.
Saçlarımı uzatıyorum ama dalgalı saçları da uzatmak ölüm :) ve bu kadar uzadıktan sonrada kestirmek elvermiyor
Bayanlar bu konuda oldukça bilgili bende bu konuda yardım istiyorum saçma bir soru olabilir önemli değil .
Düzleştirici ve maşalardan ziyade başka çözümler önerirseniz sevinirim krem vb marka bulabileceğim yerleri de söylerseniz memnun olurum :=) Dalgalı saç düzleştirme erkek için önerileriniz neler?dalgalı saç düzleştirme erkek
Saçlarımızı düzleştirmeye her an ihtiyaç duyabiliyoruz çünkü saçlarımızın doğal hali genel olarak hoşumuza gitmiyor :) Saçlarımız yapılı olduğunda kendimizi daha iyi hissediyoruz ama zarar görmelerini de hiç istemiyoruz. Bu yüzden ısısız ya da aşırı ısı olmadan saç şekillendirmemizi sağlayan yöntemlere yöneliyoruz.
Dalgalı saç düzleştirme: Erkek için yöntemler!
Öncelikle saç modelinizin daha kalıcı olması, hemen bozulmaması için kaliteli bir saç şekillendirici krem ya da köpük edinmenizi öneririm.
Fön çekerek dümdüz saçlara sahip olunabilir. Ancak fön düzleştiriciye göre daha çok elektriklenme, saçlarda kabarma yapıyor.
Kısa saçlarda sadece şekillendirici saç kremi, vax vb ürünler kullanılıp, sık dişli tarakla tarayarak düzlük elde edilebiliyor. Üstüne ısı uygulamaya gerek kalmıyor.
Sprey şişesine boşalttığınız ılık sütü saçlarınıza uygulayın. 20 dakika beklettikten sonra soğuk/ılık su ile durulayın. Bu sayede saçlarınız yatışacak, elektriklenmeler ortadan kalkıp düzlük elde edebileceksiniz.
Elbette bu yöntemlerin hiçbiri şekillendirici ile saç düzleştirmek kadar etkili olmuyor :) Erkeklerin de kullanımına uygun, pratik ve kullanışlı bir saç şekillendirici önermek istiyorum.
Dyson Airwrap ile saç şekillendirmek çok kolay, üstelik aşırı ısı olmadan!
Dyson Airwrap saçları aşırı ısı olmadan, matlaştırmadan hava akımı yardımıyla şekillendiren bir ürün. Isıyı her saniye altında ölçüyor ve 150 derece altında tutarak saçları koruma altına alıyor :)
Düzleştirmek, hacim vermek, kurutmak, dalgalar elde etmek için kolay değiştirilebilen ayrı ayrı başlıkları bulunuyor. Böylece tüm ailenin kullanımına uygun :) Onun dışında düzleştirici başlığa sahip olması erkeklerin de işini kolaylaştırıyor. Erkeklerin saçları kısa olduğu için maşalı düzleştiriciler saçları tam kavrayamıyor. Hem ısıdan korunun hem de kuaförden çıkmış gibi görünen saçlarınız olsun :D
saçını kuruturken fırçayı takip ederek kurut sonra Buonocera Mavi Su 400 ml mavisu bunu kullan saçını düzleştirmeden önce hem uzun süre düz durur hem saçın kabarmasını önler yada briyantin kullanabilirsin saçını düzleştirdikten sonra.
:))) Ben bir kere bonus oldum hayatımda...saçlarım kısaydı o zaman.akşamdan sen saçlara jöle sür yat. sabah bir kalktım bonus..:) Bütün gün öyle gezdim...
Bu da böyle bir anımdı...
Saçından kat aldırabilir mişsin bir de..Dalgaların güzel dururmuş :) sen uzman tv ye bakıver bir :)
Ya işte yazdığım gibi elidor keçe gibi yapıyormuş bir süre sonra...İpek'in varmış düzleştirici...Bir de onu dene ...açılmadı sayfa bakamadım yoruma ama...önerir gibiydi..
birşey demiyor şu an..Bir de elidor'un saç düzleştirici kremi var..Geçici olarak onları kullanabilirsin. Yatıştırıyor kabarmayı önlüyor. Sürekli de kullanabilirsin yıpratmıyor saçları...Artık saçlarına göre bir tipini bulursun...Yağlıysa kuruysa ona göre :=))
brezilya fonu diye bir sey var, duymussundur.6 ay boyunca sacin duz duruyor.Ama iyi malzeme kullanan bir yer bulmalisin yoksa sacini yipratabilir ciddi sekilde.
Duydum ama suan yapma gereği duymuyorum krem tarzında bişeyler arıyorum en azından dalgalanmayı azaltıcak önlemler suan çok uzun olmadıgı için düzleştirici kullanmadıgın zaman uçları kıvrılıyor rasgele bi tarafa dönüyor en azından bunun azalmasını sağlıyacak önlemler arıyorum şahsen.
Yok boyle bir yontem pasa pasa fonleyeceksin saclarini.Duzlestirici sampuanlar ve kremler var ama muhtesem sonuclar vermiyorlar. Genetigin neyse onu kabullenmen gerekiyor.
bence kramler pahalıya patlar. kram geçmişim pek olmasada bende işe yaramamışlardı üstelik. düzleştirici en mantıklısı. yıpranmasına karşıda saf zeytin yağını dök saçına arada bir sonra yıka.
Maşa var onu zaten kullanıyorum ama düzleştiriyorum saç ıslanınca etkisini kaybediyor malum hava sıcak hafifterlemede saç şeklini kaybediyor birbirine giriyor yada bunu engelleme olayı mumkunmu
Şuan Fakir marka bi maşa var onlar kalitelimi peki :)
seramik plakaları vrsa idare eder. saçının perçemini vs yüzüne çok yakın tutmazsan sorun olmaz terlemede, yağmur yağarsada korunacaksın bir şekilde başka yolu yok :)
kullandığın kremler belli bi süre işini görüyo okula gidiyosan işini görür ama yok işte çalışıyosan sabah geldiğinde dümdüz saçlar işin orta yerinde bakmışın saçların kabarmış bonus olmuş
Ayrıca düzleştirici kullanırsanız ince dişli bir tarak bulun. Düzleştirici yukarıda tarak aşağıda olacak şekilde yavaşça düzeltin saçlarınızı. Bir de ıslak saça uygulamayın düzleştiricinizi. Yine de en garantili yol: Kuaför...
En İyi Cevaplar