Makyaj olmasa erkekler ünlülere bu kadar tapar mıydı?

Öncelikle şunu belirteyim, makyaj yapanları eleştirmiyorum, eleştirmek istediğim şey erkeklerin çelişkili davranışı ve insanların algıları.
Doğal kız istiyoruz derler ama iyi makyaj yapmış çekici kızlara aşık olurlar, ünlülere taparlar. (istisnalar var tabiki)
Kızlar "bence o kadar güzel değil bu kız" dedikleri anda hemen saldırırlar "bide seni görelim kezban o kızın tırnağı olamazsın çekemiyorsun kıskanıyorsun" derler.
Türkiye standartlarına göre orta güzellikte kızlardan seç, profesyonel makyaj yap, ağzı açık kalır erkeklerin. Makyajın gücü bu...

Ariana Grande`yi gerçekten severim, bugün makyajsız resmini gördüğüm için onu ÖRNEK olarak alıyorum sadece:
Burada sıradan güzellikte tatlıs bir kız:
Makyaj olmasa erkekler ünlülere bu kadar tapar miydi?

Burada da makyajla seksi cekici bir kiza dönüsmüs:

Makyaj olmasa erkekler bu kıza tapıp onun hayranı olurlar mıydı? Sadece sesini doğal güzelliğini gerçekten beğenenler hayranı olurdu.
Makyajsız da aşırı çekici olan ünlüler var, makyajsız çirkin demek değil zaten...

AMA makyajın gücü ve yarattığı büyüleyici etki inanılmaz sıradan güzellikte bir kızı çok seksi çekici aşırı güzel gösterebiliyor.

Tekrar belirtmek isterim Ariana Grande ile sorunum yok sadece örnek olarak onu seçtim burada başka bir ünlü de olabilirdi ;)
Güncellemeler
+1 yıl
güncel