Öncelikle şunu belirteyim, makyaj yapanları eleştirmiyorum, eleştirmek istediğim şey erkeklerin çelişkili davranışı ve insanların algıları. Doğal kız istiyoruz derler ama iyi makyaj yapmış çekici kızlara aşık olurlar, ünlülere taparlar. (istisnalar var tabiki) Kızlar "bence o kadar güzel değil bu kız" dedikleri anda hemen saldırırlar "bide seni görelim kezban o kızın tırnağı olamazsın çekemiyorsun kıskanıyorsun" derler. Türkiye standartlarına göre orta güzellikte kızlardan seç, profesyonel makyaj yap, ağzı açık kalır erkeklerin. Makyajın gücü bu...
Ariana Grande`yi gerçekten severim, bugün makyajsız resmini gördüğüm için onu ÖRNEK olarak alıyorum sadece: Burada sıradan güzellikte tatlıs bir kız: Burada da makyajla seksi cekici bir kiza dönüsmüs:
Makyaj olmasa erkekler bu kıza tapıp onun hayranı olurlar mıydı? Sadece sesini doğal güzelliğini gerçekten beğenenler hayranı olurdu. Makyajsız da aşırı çekici olan ünlüler var, makyajsız çirkin demek değil zaten...
AMA makyajın gücü ve yarattığı büyüleyici etki inanılmaz sıradan güzellikte bir kızı çok seksi çekici aşırı güzel gösterebiliyor.
Tekrar belirtmek isterim Ariana Grande ile sorunum yok sadece örnek olarak onu seçtim burada başka bir ünlü de olabilirdi ;)
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Makyaj olmasa erkekler ünlülere bu kadar tapar mıydı?
Çoğu makyajdan anlamadığı için aşırı abartı bir makyaj yapmadıkça zaten seni doğal kız kategorisine sokuyolar. Onların doğal kızdan kastı abartı olmayan güzel kız demek. Gerçekten doğal makyajsız olsan doğal kız değil bakımsız kız olursun gözünde
Hayir tapmazdi emin ol kafinlar cicek cok guzel diye de obje haline bu kadar gelmezdi erkekler aslinda yakisikliysa dogal da yakisikli oluyorlar sanirim erkekler kadinlardan dis gorunus olarak daha iyi
Ama kızların geneli için bu geçerli istisnalar hariç tabiii makyajını bir sildimi kız afedersin ama yüzü g*t*me benziyor
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
öyle de demek cok kaba olur. Allah`in yarattigi bir yüze öyle yakistirma olmaz. makyajli güzellere alistiginiz icin dogal halini görünce cirkin damgasini yapistiriyorsunuz. dogal güzelligi görebilmek lazim ve makyajin güzelliginin altini cizdigini daha cekici yaptigini unutmamak lazim... hafif dogal makyaj yapan kizlarda o soku yasamazsin mesela makyaji cikardiginda..
dogru bu yüzden ben mesela sadece rimel sürüyorum kirpiklerim daha uzun duruyor makyajim bu kadar :D hafif dogal olmali bence de... o zaman insanin makyajsiz hali o kadar göze batmiyor.
En İyi Cevaplar