Max factor kendimce göre iyi degil, loreal vs onlarda iyi degil. Kaliteli hafif ve dogal bisey istiyosan Bunu öneririm www.sevil.com.tr/...kin-glowing-makeup-spf-15.html Fondatön surmeden altina primer surmeyi unutma
Benim alın bölgem biraz kuru, dahada kuru ve mat gosterdi.. Birde fazla kapatmiyor onuda ekleyeyim. Maybelline dream satin liquid foundation tavsiye ediyorum ben, yeteri kadar kapatip cildi daha canli gosteriyor.
max factor un pudralarini tavsiye ederim fondotende baska markalara yönelebilirsin istersen yazarim bikac marka üstteki yorum basa bir soruyaydi mobilden giriyorum da :)
karma ve hafif esmerbicildim var. böyle cildi mat gösteren değilde daha canlı gösteren ve gün boyu kalıcı bir fondöten arıyorum.. ama bulamıyorumbi türlü :(
missha bb kremler fazlaca kapaticilik sağlıyor fondoten etkisi yapıyorlar yüzde istedigin gibi cilde sağlıklı bir ışıltı veriyorlar ışıltı derken sim vs yok sadece cildi matlastirmiyor bide Kore mali olduğu için orijinal bb kremlerden yani hafif renkli sivilce vs lekelerin varsa kullandıkca reklerini acıyor karma ciltler ve yağlı ciltler için kırmızı ambalajlı olani eger cildin aşırı hasassa signature real complete serisini önerebilirim hergün fondoten kullamaktansa aynı etkiyi /kapaticiligi sağlayan bb krem daha iyi olur bide gunes koruma faktöru 42 ydi güneş kreminede gerek kalmaz illa fondoten dersen de mac face and body ya da revlon colorstay önerebilirim :)
En İyi Cevaplar