+1 yılÇekici gelen kızlar Kapalı değil kapalı açık cinsindendir.
Gerçekten islama uygun inancından dolayı kapalı olan bir bayan çekici olmamak için giyinir. örnek :
3.bp.blogspot.com/.../..._8787183_1245657227_n.jpg
açık kızlarda aynı şekilde yürümesinden tut giyinme şekline varana kadar
aslında kişi kendi belirler bir bayan aranıyorsa ya da kendine bir eş sevgili arıyorsa kapalı olsun açık olsun kendini belli eder.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılikisi de insan olduğundan güzel güzeldir. ikisi de insan olduğundan sürdükleri birşey veya giydikleri bir şey yine insanlar oldukları için garipsenmez. ama mesela filler makyaj yapmaya başlarsa, zürafalar amuda kalkmaya çalışırsa bana garip gelir. birde sokaktan geçerken kediler laf atarsa garipsenir. tuhaf yani.
00 Yorumla
+1 yılHer başı kapalı kız edepli ahlaklı olmuyor bazısı moda için dahi takıyor, önemli olan kızdaki dış görünüşten ziyade karakter olmalı. Sen altına dar kotu giyip başına başörtü takıp bir de makyaj yaparsan başı açık etek giysin yine aynı tepkiyi almazsın, dikkat çekme çabası, E güzelim sen o eyelinerla dikkati üzerine çekiyorsun ne anladım senin türbanından ben...
00 Yorumla
basi kapali diye kiz hemen edepli ya da ahlakli olmuyor. Kapali kizlar da edepsiz ve ahlaksiz olabiliyor ayni sekilde de acik kizlar ahlakli vs. önemli olan acik ya da kapali olmak degil önemli olan yerinde davranmak
21 Yorumla
Soran+1 yılbende ondan bahsetmeye calıstım. her kapalı ahlaklı olmadıgı gibi her acık da ahlaksız olmuyor. ama son günlerde zevkine kapanan çok fazla insan var ve kapalıların adını kötülüyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Açık olan kızlarda edepli ahaklı olabilir. Başörtülü kızlarda güzel çekici olur. Bence kapalı kızların biraz makyaj yapınca garipsenmesi çok saçma, abartı olmadığı sürece açık-kapalı isteyen her kadın makyaj yapınca güzel olur.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. kapalı kızların bazıları çoook ama çok güzel oluyor. Allah sevdiklerine bağışlasn..
şairin de dediği gibi: güzele güzel gözle bakmak sevaptır. güzele kötü gözle bakmak günahtır.. kötü gözle bakılmadığı sürece güzeller20 Yorumlakapalı bir kız eyeliner ya da ço çok hafif makyaj yapabilir. ama makyajı çok fazla abartmasın. hiç yakışmıyor. berbat gözüküyor. Bir de çevremde duyduğuma erkekler artık (evlenmek için) kapalı kızları daha çok seçiyorlarmış.
10 Yorumla
+1 yılkapanmak itici degildir. bunu itici yapan bazı yaratıklar vardır süs için zaten kapanılmaz allahın emri oldugu için kapanılır kimisine cok yakısıyor kimiside örtünmenin adını lekeliyor. her acık edepsiz olmadıgı gibi her kapalı da edepli olmuyor her ikiside yuzdelerin içinde 50.50. acıgada kapalıyada saygı duyulmalı.
10 Yorumla
+1 yılHem açık olup hem edepli ahlaklı olunmaz mı neden edepli ahlakli kısmı kapalılarla sınırlıyorsun evet hoş durmaz kapalılarda eyeliner dikkat cekmemek için kapanıp ama eyeliner sürmek mantıksız
21 Yorumla
Soran+1 yılyanlıs anladın. ben burada açıklara ahlaklı olamaz demedim. su anda günümüzde bir çok insan kapalı ama ahlaksız. ben onu kasdettim
ben eyelinirmida çekiyorum edeplide giyiniyorum kimsenn gözünün içine bakmıyorum edebimle hareket ettiğim sürece kimsenn beni nasıl gördüğü umrumda değil açıklıkla kaplılıkla bu işin alakası yok
30 Yorumla
+1 yılkapalı kızlar herazman guzeldır. acık kızlarda guzeldır. velhasıl kelam kızlar guzeldirr.. :D
60 YorumlaSiyah dış kıyafeti hiçbir şekilde beğenmiyorum ve onaylamıyorum. Biz bağnaz bir toplum değiliz, kadınlarımıza hak ettiği saygıyı göstermek için onları siyahların içine sokmak yerine halkımızı eğitmek bizim yararımıza olacaktır. Diğer soruna gelecek olursak başı kapalı edepl ahlaklı demişsin sanki başı açık edepli ahlaklı olamazmış gibi bir cümle kurmuşsun.. Edepte ahlakta insanın fıtratında vardır, içinde yoksa değil başına baş örtüsü dünyadaki tüm kıyafetleri giysende olamazsın. O yüzden bir bayan olarak soruyu soruş şeklin bile bence saygısızca.. Gözden geçirmeni diliyorum. Sevdiğim ve değer verdiğim kadın ahlaksal uygunluk ve beni utandırmayacak türde ne giymek isterse giymekte özgürdür..
12 Yorumla
Soran+1 yılyukarda asla acıkları kötülemedim asla. kapalı olup edep yoksunu da var açık olup edep yönünden kapalı insanlara taş çıkaracak olanlar da var.
- +1 yıl
''başı kapalı edepli ahlaklı kızlar mı çekici gelir yoksa açık olan normal pantolon sort tshirt giyen kızlar mı ''
Yazdığın cümle bu.. Bunu okuduğun zaman benim ve bir çoğumuzun çıkardığı anlamları çıkartamıyorsan benim yapabileceğim bir şey yok arkadaş.
Ha Allah seni inandırsın ben kapalı kadından daha çok çekinirim. Bu kişisel görüşüm.
+1 yılDaha bugun kapali bir kiz bankada sevgilisini optu saap diye.. Ben utandim o utanmadi... Suratinda nur yerine makyaj, ortusunun ustunde kocaman gunes gozlugu... Dar kot. Acik ayakkabilar... Bas sıkı sıkı ama alt taraf yol gecen hanı...
10 Yorumla
+1 yılbir kızı başörtülü olduğu için ya da açık olduğu için sevmem. Ama aşırı olmamak kaydıyla inançlı biriyle sevgili olabilirm ya da aşırı açık dekolte giyinen bir kız değilse onlada olabilir. Herşeyin fazlası zarar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılBak şimdi şöyle birşey var erkek adamlarda :
Edepli namuslu olsun AÇIK KAPALI farketmez.
Bazılarında başörtü var ama ruhunda kahpelik var bazısında başörtü yok ama kapalıdan daha edepli yani FITRAT meselesi.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşına bir masa örtüsü örtmekle 'ahlaklı, edepli' olunduğunu sanmak edepsizliktir.
30 Yorumla
+1 yılAcik bir kizda gayet edepli ve agirbasli olabilir, su ince cizgiyi karistirmayin.
21 Yorumla
Soran+1 yılya herkese mi yazıcam ben Allah Allaaah. bende açıgım. orda ben açıklara ahlaksız mı dedim hakaret mi ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı kızın çekici gelmesi nasıl olacak onu anlamadım ben... İnsanlar dininin emrettiği gibi giyiniyorlar iste.. Makyaj da abartılı olmadigi yaparlar yanı
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır cekicilikten kastım yanlıs anlamda değil yanlıs anladınız beni
- +1 yıl
Doğrusunu anlat o zaman :)
Soran+1 yılhangisi daha hoşunuza gider anlamında
- +1 yıl
Tabii ki edepli ahlaklı tesetturlu kizlar:)
- +1 yıl
Diğerleri çok itici geliyo zaten bana... Bilmiyorum iyi insan olabilirler belki ama dinin emirlerine yerine getirmeden olmaz yanı
Soran+1 yıltabikii her kapalı iyi her acık da kötü olacak diye bişey yok. ama biz dinimizin gereklerini yerine getirmeye calısmalıyız :)
- +1 yıl
Mesele o zaten ilk görevimiz Yaradan ın emirlerini yerine getirmek :)
+1 yılfarketmiyo be canım benım yasadıgım yerde herkes acıktı başörtülüler dikkatimi cekmezdi şimdi çalıstıgım yerde basortululerde var bayagıda cekıcı guzellermıs
00 YorumlaNe kapalılar var parkta bahçede oynaşan, bunun kafana taktığınla değil kafanın içiyle ilgisi var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için baş örtülü veya açık efendi kız daima çekici gelir bana.
13 Yorumla
Soran+1 yılhali hareketi yerine göre olan diyosun yanii
Cevap sahibi+1 yılEvet kıza bakıyorsun baş örtülü ağzında sakız poposunu sallaya sallaya gidiyor bu bana nasıl çekici gelebilir.
Soran+1 yılöyleleri işte diğer kapalıları da kötülemiş oluyor. tesekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Ben şahsen kapalı bir kızla cıkmak istemem bana ters cıkarsamda direk evlenirim onunla sevgiliyken geZemem rahat rahat dışarıda cünkü kapalı kızların sevgilileriyle gezmesi hoş karşılanmıyor sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılben garipserim ama dürüst olacağım açık kız her zaman çekicidir kapalılarda nadir olur
00 Yorumla Basi kapali edepsiz olanlar daha cok ilgimi cekiyor...
00 Yorumla
+1 yılKapanıyorsa hakkını vermeli. Başörtülü bir kız çekici geliyorsa hakkını veremiyor demektir zaten.
00 Yorumlaben kapalı bir bayanı asla çekici bulamıyorum. dünyanın en güzel kadınına başörtü giydir yine çekici bulmam. kadın dediğin saçları gözükcek. saçlar önemli
33 Yorumla
Soran+1 yılama mesela sen evlenecegin kadının dısarda cok güzel olmasını mi istersin yoksa sadece evde sana güzel olmasını mı
Soran+1 yılanladım teşekkür ederiin
Gizli Üye(36-45)+1 yılMakyaj veya renkli elbise kesinlikle HAYIR
İlk bahsettigin kapalı kız olsa keşke de ciddi bişeyler düşünebilsem !10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk yüz ve göze baktığım için beni etkileyen de o olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet benim hoşuma gidiyorla neden se onların yüzü bembeyaz çok güzel
12 Yorumla
+1 yılhayır. açıkların neye hakkı varsa kapalılarında olması gerekeni düşünüyorum. açıklar arasında nasıl kişilik tarz farkı varsa kapalılar arasında da öyle. çok güzelleri de var çok bakımlılarıda.. ki sonuna kadar hakları var bence
00 YorumlaKapali oolunca edepli ahlaklı açık olnca şey oluo kkapalilari bilmiyoruama senin zihniyetin ortada.
00 Yorumlaahlak ın başının kapalı veya açık olması ile ilgisi yok...
10 Yorumla
+1 yılneden garipsensin bazıları gerçekten yeni kabile keşfetmiş gibi oluyor ne saçmalıyorsunuz normal olan o zaten
00 YorumlaKendimi bildim bileli kapalı kızlardan haz etmiyorum hiç.
13 Yorumla
Soran+1 yılneden? mesela kapalı bir kız görünce ne düşünüyosun
- +1 yıl
Bunu ogrendıhım ıyı oldu 😕
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen garipserim kapanmak moda degil.. ayrica kapali edepli ahlakli esten baska ne ister ki diger kizdan banane
10 Yorumla
+1 yılKapalilar ilgilimi cekmez de , son zamanlarda iyice kaşarlastilar. Ister reyel sursun ister ruj sûrsûn isterse sûrmesin hic bir sekilde gûvenmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. başı örtülü ahlaklı.. allak korsu var onlarda ahirete görünen her saçtelli kadar cehennemde yancaksın...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi de ilgimi çekiyor. Sadece fazla rahat olmaması kafi benim için.
10 Yorumla
+1 yılİnsan kendisine yakıstırdıkdan sonra ben kötü görsem ne olacak
00 Yorumla
+1 yılbenim kapalı kız hoşuma ciddi düşüne bilirim hafif makyaj garipsenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHafif makyaj güzel olur. Ama ikizler olsa biri açık biri kapalı olsa açık olanı daha güzel görür herkes. Feraceyi sevmiyorum giyenlere nedensiz bir önyargım var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer acik ahlaksiz mi oluyor pardon? Sen boyle dedigin icin ahlaksizsin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan kiyafetiyle ggiyip gimediğiyle değil benece ya evet içinin yansimasinin bir işareti ama bir insanla yaşamadikça anlayamazsin onu şekiller ve görüntüler herzaman insani yaniltiyor BENCE.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşı örtülü olup da şortlulardan daha çekici olan çok kız var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakış açısı farklı olur başı kapalı edepli olana evlenmek gözüyle bakarım başı açık bedeni açık kızlara eğlenmek amacıyla bakarım...
00 Yorumla
+1 yılher türlü kız herhangi bir hareketi ile çekici gelebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEdep ahlak sadece başörtülülerde yok. Eğer feraceliyse garipserim onun dışında Hayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızdan kıza değişiyor bu. Kimisi kapalı ama görünce içm gidiyor. Kimi açıklar var görünce yanından kaçasım geliyor. Yanı bu açılmak ya da kapanmak la alakalı değil
00 Yorumla
+1 yılKapalı kızları her zaman beğenirim. İnsan bakmaya doyamıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Özellikle şu şulebaş türü çok itici ve ucube bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılşulebaş nedir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBasi acik olan edepli ahlakli deilmi yani?
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle bişey mi yazdım ya
- +1 yıl
Bence yazdigini birda gozden gecir ozellikle ilk cunmleni..
Soran+1 yılfarkındaysan son zamanlarda kapalılar cogaldı ve bazıları da ahlaksız. ben kapalı ve ahlaklı insanlardan bahsediyorum
+1 yılBaş örtüsü iticidir. Çağ dışıdır.
927 Yorumla
Soran+1 yılbeynin g. tüne mi kaçtı ya bu nasıl bir düşünce tarzıdır
- +1 yıl
Edeb ahlak beyindedir. Sende üçüde yok.
Soran+1 yılbence sende yok. azıcık olsaydı böyle sacma sapan dusunmezdin. Allah emretmiş demi Kuranı Kerimde yazıyo ve sen buna çag dısı diyosun Allaha şirk kosuyosun
- +1 yıl
Şirk koşmak nedemek. Ben Allaha'da muhalifim.
- +1 yıl
Takma şu hazımsızları soran
cehennemde anammmmm diye bağırınca sende onlarla alay edersin
Soran+1 yıl@TürkErkeğii gercekten acıyorum bunlara gercekten.
Soran+1 yıl@Coldspy cehenneme inanmanız beni şaşırttı açıkcası
- +1 yıl
Cehennemde sigara varsa bana uyar.
Soran+1 yılorda sadece ateş var. sigaranı götürürsün giderken.
- +1 yıl
Lav gibi mi? Yoksa yanan şeklindemi.
Soran+1 yılbilmem hiç gitmedim
- +1 yıl
İlk önce yakıyorda sonra alışıyorsun.
Soran+1 yılsen varya elini 5 dakika ateşin içine koy bkalım alışabilecekmisin. 5 dakika dayan sonra dile benden ne dilersen
- +1 yıl
Böyle düşününce haklısın ya. Ben inanıyorum artık.
Soran+1 yılhaaha çok komik.
- +1 yıl
Şimdi birisi gelse 'Gerçek tanrılar Odin ve onun sülalesidir' dese, 'Valhalla'ya gitmek için haydin savaşa gidecez, Odin bizi salonunda ağırlayacak' dese 'Siktir len' der herkes.
Ama adamın biri 'Allah birdir, inanan herkes cennete gidecek beyler valla bak' diyince herkes inanıyor. Enteresan çünkü viking sagalarındaki tanrılar daha mantıklı bana göre. Dertleri belli, insanları doğalarına karşı döndürmüyorlar falan.
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok sen inanmıyosun yani
- +1 yıl
ben onu bunu bilmemde bişey kafama takıldı bu evrendeki herşeyin sahipi olan Allah neden kölelik kalksın demedi de kölelik, cariyelik üzerine düzenlemeler getirdi. Bazı köleleri şu koşullarda azad edin demiş ama kölelik Allahın ruhundan üflediği insana yakışmıyo köleliği sonsuza dek kaldırın dememiş kölelerinize iyi davranın, bazı kosullarda da onları azad edin demiş kısaca kendi adaletsiz eşitlik yanlısı diilken insanlara bunu yapmassanız yakarım demiş
- +1 yıl
işte okuyunca kafan karışıyo, 4 eş serbest bu olabilir kadınlarda bundan hoşnutsa no problem ama 4 eşten sonra gelen cariyelere nikah yapılamıyor çünkü sınır 4 eee ozaman bu nikahsız cinsellik oluyor, nikahsız cinsellik zina ise bu niye zina olmuyor. Ki kadının doğası sevılmeye ac bı doga yazık dıılmı bu kadınlar sevgıyı onlarca kadınla paylasacaklar bı omur sevgı aclıgı cekecekler
- +1 yıl
son bişey daha söleyeyim akraba evliliği kuranda serbesttir ama süt anne ile evlenmek yasaktır. Allah akraba evliliklerinin sonunda bazı durumlarda genetik hastalıklar olacagını bılmıyormuydu da bunu yasaklamadı mesela kistik fibrozis hastalığında da akraba evlılıgınde dogan kısı en cok 27 yıl yasar oda acılar ıcınde ama sut annesı ıle evlenen bırı sut annesı akrabası dıılse saglıkla esenlikle yasar
DÜŞÜNEN BEYİN BİLMEK istiyor - +1 yıl
@kravatımkıyak kölelik konusunda yeterince araştırma yapmadığınızı düşünüyorum. Ayetler toplumun sosyolojik yapısına göre inmiştir.
Yaratıcı toplumda çağlarca var olmuş birşeyi peyderpey kaldırmışdır. Misal içki ayetleri. - +1 yıl
@Matmazel_Kübra Dunyanin en sacma savunmasi.
Ickiyi oyle cok zararli bisey degilken sak diye kaldirip koleligi peyderpey kaldirmak.
Ki kolelik kalkmadi, mumin camiasinin bu cok somut gercegi inkar etmesi de cidden acizlik ornegi
Evet benim dinime gore kolelik belli sartlarda yasal diyebilmrlisiniz, inancli muslumansaniz.
Oyle kivirinca Allahin ayetini inkar etmis oluyorsuniz dininize gore - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok. İçki de peyderpey kaldırıldı.(4. Bakara Sûresi, 2/219.
5. Nisâ Sûresi, 4/43.
6. Mâide Sûresi, 5/90, 91, 92) Ayrıca kölelik müessesi yok artık. İslam aleminin fakir olması köle oldukları anlamına gelmez. Sömürüldükleri ve taviz verdikleri anlamına gelir. İçki zararlıdır. Ve zararlı şeylere kapı aralayandır. Üsturuplu tartışmak isterim lütfen kıvırmak veya inançsızlık gibi kelimeler de kullanmayın. 🙏 - +1 yıl
@Matmazel_Kübra Kolelik muessesini Islam kaldirmadi. Bundan 150 yil once osmanli'da gayet vardi.
Usturuplu tartisiyoeuz zaten. Ickinin bir suru yararini sayarim sana. Mesela Turkiye'de damar hastaliklarinin yuksek olma istatistiginin musebbiplerinden biri yemegin yaninda alkollu icki tuketilmemesi.
Icki icince sapitan insanlar, zaten sapitmaya meyillidir kimseye kotu seyleri ke di kendine yaptirmiyor.
Ote yandan, tekrar ediyorum, ickinin peyderpwy kalkmasi gibi bir durum da yok.
Koleligin ise kaldirildigi yok Islam'da
+1 yılSiyah candır feracem canan 😝☺
10 Yorumlaherkesin kendi hayatı hiç bir şekilde garipsemem
10 Yorumla
+1 yıledepli kızlar daha güzel
11 Yorumla- +1 yıl
ferace falan fena değil
+1 yılSyikla edepsiz ahlaksiz mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Aciklar*
+1 yılGenelde garipsenir bana sacma gelir garipsenmesi
00 YorumlaSadece kapalilar mi edepli?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşörtülü biri bana asla çekici gelemez
10 Yorumla
+1 yılher kadının bir güzelliği seksiliği verdır
00 Yorumla
+1 yılseverim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşörtüsü yobazlığın temsili.
00 YorumlaGarip biraz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Evlenmem iletişim kurmam bana ters açıkcası
15 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılseni sorgulamak için neden demedim. sadece görüşünü merak ettim.
Soran+1 yılanladım tesekkür ederim
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne