KIZLARIM ACİL YARDIM ÇOCUK ENGELLEDİ NAPICAM?

ya ben bi çocukla konuşuyodum hani max bir hafta olmuştur neyse biz flört müydük arkadaş mıydık belli değildi ama ben hoşlanıyodum ve evet kendimi nir hafta olmasına rağmen çoktan kaptırdığım için çocuk beni engelleyince ağladım. neyse çocuk beni trip attığım için engelledi, bi tane kız çıkartması atmıştım çıkartma da şey hani bi kız var ya tırnağını dişinin arasına sıkıştırıp gülüyo o çıkartmaydı , çocuk da "benimki" yazdı o çıkartmaya sonra bende sinirlendim çünkü hayırdır yani? neyse o da öyle olunca biraz uğraştı falan sonra bi baktım engelledi. ama her yerden engellemiş böyle widgetabledan çıkarmış instadan engellemiş ttden engellemiş üstüne arkadaşımı da engellemiş. ben bi iki gündür falan böyle trip atıyorum çünkü hep aynı şeyleri yapıyo (ya olmaz bundan boş ver falan demeyin). neyse işte sonuç olarak engelledi ama bi baktım arkadaşıyla olan matchi de bozmuş şimdi üç şey düşünüyorum ben
1-çocuk ya o matchi benim sevdiğim filmden olduğu için yaptı beni engelleyince bozdu
2- öyle denk geldi
3- çocuk zaten sinirliydi (ki sanmıyorum arkadsşı onunlaydı ve büyük ihtimal onda olan arkadaşı o marchlediği çocuktu) herkesten bi anda sinirini çıkardı ki 3. en iyi seçenek çünkü siniri geçince engeli açma ihtimalı var.
ŞİMDİ bu çocuk geri döner mi 😭😭 arada kaldım çünkü normalde trip atınca hemen geri dönüyodu ya da ben mesajı kalpleyip yazmasam bile en fazla o da ENN fazla yarım saat sonra geri dönüyodu o yüzden belki engeli açar düşüncesi var kafamda YA YARDIM EDİN SİZCE NAPICAK (şu an arkadaşı engellemedi beni yazmayı düşünüyodum ama belki geri döner umudu var) DÜŞÜNCELERİNİZİ EN ACİL ŞEKİLDE BEKLİYORUM NOLUR SÖVMEYİN BANA SADECE ENGELİ AÇAR MI AÇMAZ MI DENEYİMLİYSENİZ ONLARA GÖRE YAZINN😭😭😭🙏🏻🙏🏻
KIZLARIM ACİL YARDIM ÇOCUK ENGELLEDİ NAPICAM?