Hangi marka fön makinesi iyi hangisini almalıyım bilmiyorum saç kurutma makinesi değil şu hususlar var; erkek için fön makinesi maximum 150 TL'yi geçmeyecek nereden satın alabilirim (Bimeks Teknosa Media Market vs) yanında önerebileceğiniz tarak şekli ya da markası var mı? Şimdiden teşekkür ederim kscanlar.Bimeks fön makinesi
Fön makinesi alırken motor gücü, soğuk modu gibi birçok özelliğe dikkat ediyoruz. Özellikle bildiğiniz, kaliteli markaları tercih etmenizi öneririm. Çünkü bozulduğunda garanti kapsamları içinde kolayca tamir ettirebiliyor, gerekirse yenisini alabiliyorsunuz. Ben yıllar önce Bimeks'ten fön makinesi almıştım baya da kullandım. Satın almak için de bilindik yerleri tercih etmek önemli.
Gördüğüm en iyi makinelerden bir tanesi. V9 güçlü dijital motora sahip, hem saçları şekillendiriyor hem de kurutuyor. Difüzör, hassas kurutma, geniş dişli tarak, şekillendirme ve düzleştirme başlıkları sayesinde birçok saç modelini yapabiliyorsunuz. Isıyı her saniye kontrol ederek saçlara uygun hale getiriyor, bu sayede saçları yıpratmıyor. Kurutmak ve şekillendirmek için yüksek hızlı ve kontrollü hava jeti kullanıyor. Böylece saçlar kurumuyor, matlaşmıyor.
2. Remington AC8002 Keratin Protect AC Fön Makinesi
En iyi fön makinesi
2200 Watt gücünde olup hem saçları kurutmak hem de şekil vermek için kullanılabiliyor. Keratinle güçlendirilmiş kurutucu gövdesi sayesinde saçları sertleştirmiyor.
1800 Watt gücüne sahip iyonik fön makinelerinden bir tanesidir. Hızlı kurutma için yüksek hava debisi üretiyor ve gürültüsü normal seviyelerde. Aşırı ısınmaya karşı koruma mekanizması da bulunuyor. Aşırı ısındığında gücü durdurarak kontrolü sağlıyor.
2200 Watt gücündedir. Saç kurutma, düzleştirici gibi elektrikli aletlerde en güvendiğim markalardan biri de Philipstir. Fön çekmek için farklı ısı ayarı bulunuyor, ısınmaya karşı koruma sağlıyor.
Geçenlerde aldığım bir saç kurutma makinesini sizinle paylaşmak isterim. Hem daha az fiyatlı hemde kaliteli bir ürün buldum TanQ Saç Kurutma Makinesini almalısınız, kesinlikle bu ürünü denemelisiniz. Bu kadar uygun fiyata mükemmel derecede bir kalitesi var öneririm.
En İyi Cevaplar