Her duş sonrası saçlarımızı kurutmak ve şekil vermek için fön çekmek önemlidir. Ancak saça zarar vermemek adına fön makinesi seçimi dikkatli yapılmalı ve kullanılan makinenin sıcaklığı iyi ayarlanmalıdır. Bu ankette size fön makinesi önerileri sunmaya çalıştım :) Daha rahat seçim yapabilmeniz adına aşağıya modeller hakkında birkaç bilgi de yazacağım :) Siz de en iyi fön makinesi hangisi, en iyi fön makinesi markası hangisi paylaşın lütfen.Dyson supersonic fön makinesiDyson Supersonic fön makinesi akıllı ısı kontrolü teknolojisi ile sıcaklık ayarlamayı yapar. Bu fön makinesini saçınızı yıpratmadan kullanabilirsiniz. Piyasadaki en iyi fön makinesi olduğunu söyleyebilirim.
Remington D5220 yorumları ile öne çıkıyor. Remington zaten kuaförlerin tercih ettiği bir marka. Fiyat olarak orta düzey ama kalite olarak ortanın üstünde ürünlere sahip.
Bosch PHD5767 ısı ayarlı ve aynı zamanda iyon teknolojisine sahip. Yani saçı diğer makinelere oranla daha az yıpratıyor. Aynı zamanda tarağı sayesinde daha rahat saç şekillendirme olanağı sağlıyor.
Philips ThermoProtect HP8232 6 farklı hız ve sıcaklık ayarına sahip. Tam olarak her sabah ben fön çekerim diyenlerin kullanabileceği bir ürün. Aynı zamanda bu üründe de fön tarağı mevcut.
BaByliss 6611E AC ise %15 lik bir indirime sahip. İndirimden yararlanmak için ürünü sepete eklemeniz sonrasında indirimi aktif et butonuna basmanız yeterli. Ses önleyici bir özelliği var. Daha az sesli ancak güç olarak 2300W gücünde 2 farklı hız 3 farklı sıcaklık ayarı mevcut. Dayanıklı kablosu sayesinde uzun süre kullanacağınıza eminim.
Sizce en iyi fön makinesi markası ve modeli hangisi? Bununla en iyi kuaför fön makinesi aynı mıdır? Fön makinesi tavsiyesi verir misiniz?
En iyi fön makinesi hangisi? En iyi fön makinesi markası 2020 önerileri!
Sana en çok beğendiğim ve memnun olduğum fön makinelerini önereyim. Aralarında profesyonellerin de kullandığı en iyi kuaför fön makinesi önerilerim de yer alıyor. En iyi fön makinesi markaları şöyle:
En çok beğendiğim fön makinesi budur. Fön makinesi tavsiyesi listemin ilk sırasında yer verdim :) Üç adet manyetik şekillendirici başlığı olduğu için çok işlevli olarak kullanabiliyorsun. Saç kurutma makinesi olmasının yanı sıra aynı zamanda, düğüm çözücü tarak ve şekillendirici açma fırçası olma özelliği de taşıyor. Ayrıca hassas ısı ayarı bulunmakta. Ki bu çok önemli bir şey. Hızlı kurutma, normal kurutma gibi ayarları bulunmakta. Fiyatı: 2.700 dolaylarında. Fiyatına kesinlikle değiyor. Yıllar boyu kullan yine de ilk günkü gibi düzgün çalışır. En iyi fön makinesi markası bence. Kullanıcı yorumları için: Saç kurutmada yeni çağ, Dyson Supersonic artık Türkiye'de! Ürün hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Dyson Supersonic™ Tarak Seti Hediyeli
2. Remington D5220 (İyonlu Fön Makinesi)
En yeni fön makinelerindendir. Bir Dyson olmasa bile yine de iyi bir marka ve modeldir. Saçların kabarmasını önlüyor. Ayrıca hızlı kurutma özelliğine sahip olduğu için işlevsel olduğu aşikar. Fazla iyona sahip olduğu için de parlaklık veriyor. Çıkarılabilir başlıklı olduğu temizlenmesi de kolay. En iyi saç kurutma makinesi hangisi diyorsanız, iyi fönler listesine rahatlıkla girer bence. :)
Remington D5220
3. BaByliss 6611E AC Fön Makinesi
İyon özelliği bu modelde de bulunmakta. Bu yüzden parlaklığı sağlıyor. Gücü 2200 w olduğu için de çok kısa bir sürede kurutur. Çok iyi fön çekiyor açıkçası. Fiyatı baya uygun açıkçası. 300 Tl gibi bir fiyatı var. Bukle seven bir insansan bu modeli kullanabilirsin. En iyi saç kurutma makinesi markası listesine girer :) Kullanıcı yorumları için:Profesyonel Fön Makinesi İçin; Remington Mu, Babyliss Mi?
BaByliss 6611E AC
Yine de benim birinci tavsiyem Dyson fön makinesi. Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Sana da tavsiye ederim.
4. Powertec Tr-601 Profosyonel Fön Maki̇nesi̇
Kullananların memnun kaldığı, en iyi fön makineleri markalarından bir tanesidir. Profesyonel ve kullanışlı olması Powertec fön makinesini bir adım öne taşıyor.
en iyi fön makinesi markası
5. Turboplus 3700w Profesyonel Kuaför Tipi Fön Makinesi
Kuaförlerin de tercih ettiği en iyi fön makinesi markalarından bir tanesidir. Güçlü motoru ve performansı sayesinde memnun kalmayan kimse yok.
Fön makinesi markaları
En iyi fön makinesi markası hangisi?
En çok tercih edilen fön makinesi tavsiyelerini liste olarak da sunmak istedim.
Dyson Supersonic™ Fön Makinesi
Remington Ac9096 Silk 2400 W Fön Makinesi
Powertec Tr-901 Profosyonel Fön Maki̇nesi̇
Turboplus 3700w Profesyonel Kuaför Tipi Fön Makinesi
"Benim fön makinem niye bunların hiç biri değil?" Diye düşünmeye başladım teşekkür ederim. 😂 Fakat, Bosch Brillantcare ürününü bir arkadaşım kullanıyor çok memnun. Ürünü almayı düşünüyorum. 🤔
Fön makinesi seçimi önemlidir. En iyi fön makinesini seçersen yıllarca kullanabilirsin. Bu konuyla ilgili bir çok marka bulabilirsin ancak benim tavsiyem her zaman için kuaförlerin kullandığı fön makinesi en iyi fön makinesidir.
Her duş sonrasında saçlara fön çekmek hem saçı güzelleştirir hem de saçın kolay şekil alabilmesini sağlamak için önemlidir. Ancak fönün sıcaklığını ayarlamak saçlara zarar vermemesi için önemlidir. Her gün çervremde fön makinesi önerileri görüyorum ancak doğru fön makinesi seçimi yapmak gerçekten zor. Hem uzun ömürlü hem de saça zarar vermeyecek kalitede fön makinesi bulabilmek gerekli. Dyson Supersonic evde kullanılabilecek en iyi fön makinesidir.
Eski bir bay ve bayan kuaförü olarak şunu söyleyebilirim ki Powertec iyi bir cihaz. Daha güçlü motoru olsun isterseniz eğer aynı görünüşte Etap marka fön makinelerini tavsiye edebilirim. 👍
Profilonun saç kurutma makinesini kullanıyorum. Normalde saç uçlarımda renkli bir boya vardı, akınca saçlarım çok karışmaya başladı ama duştan sonra onunla kurutunca hiç karışmıyor rahat oluyor.
Daha bugün fön makinelerine baktık eşimle, Fakir marka almayı düşünüyoruz. Bu kırmızının bir de pembesini gördük, muhtemelen müstakbel fön makinemiz o :)
Sahira color 3000 diye bir digital cihaz kullanıyorum, kardeşim bayan kuaförü perofsyonel bir cihaz olduğunu söyledi Wella'nın ürünü iş yerinde bunu tercih ediyorlarmış.
Turkiye'de var mı bilmiyorum ama avrupa'da herkeste olan ve en guzeli GHD dir ve gercekten cok ama cok saglam benimkisi 5 senedir var ilk gunki gibi saglam pahali ama parasina fazlasiyla degerrr
Bende Bi süre Bayan kuafornde Calıstım 70-100tl arasında Toptancılardan bula bılırsın belkı daha ucuza Ama toptancılardan almanı tavsıye ederım kuafore malzeme satanlardan yanı :)
Evet ondan alıcam zaten 39 tllik 1800 voltluk.Alman markası iyidir sence saça şekil verme konusunda işe yararmı ? Berberlerede saçımı hep önce onunla yapıp sonra üzerine az bir şey jole sürüyorlardı yani onunla yapıyorlardı birçok arkadaşım yapaıyor tavsiyelerin neler ? Kullanımı nasıl ?
ben fakir aldım beş kuruşa yaramıo sinbo minbo hepsi boş marka tavsiye etmem her gün servise qider tabi servisi warsa oda.d phılıps yada braun fon yapacaksan bunları alıcan kardeşim!
Arkadaşlar yeni keşfettiğim profesyonel bir fön makinesi var. Tek kelime ile şimdiye kadar çok kaybım olmuş kullanmayarak. Gerçekten de sloganları gibi İtalyan esintisini saçlarım da hissediyorum. Markası Ventoso. 3 tane modeli var. Her keseye ve her zevke hitap da ediyor. Ayrıca kolay kolay bozulan Çin mali ürünlerden de değil. %100 İtalyan motoru kullanılmış. Ürünlerine o kadar güveniyorlar ki 8 gün içinde iade imkanı bile var. Hız, ısı, güç Ventoso