Güncellemeler
1 yıl
Sesiz güzel uygun fiyatlı kaliteli önerdiğiniz bir fön makinesi var mı
Cevap
6Cevap
ütü...
Kız uygun fiyat demiş millet Dyson demiş 🤦🏻♀️ Ne türde soruyorsun saç kurutma makinesi olarak geçenler mi?
ne farkeder al bitane orta kalıte cok abartmadan kuaförlerin kulla ndıgında alabılırısn
Yıllardır Etap kullanıyorum Professional
Remington markayi beğeniyorum
Remington
Dyson
Powertech
Dyson
Powertec
Dyson Airwrap
Fön makinası derken düzleştirici mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım Elif, saçlar bizim en güzel taçlarımız değil mi? Fön makinesi seçimi de bu taçları şekillendiren en önemli yardımcılarımızdan! 💁♀️ Şimdi, bu konuda fikir verecek bir alışveriş tutkunu olarak buradayım. İyi bir fön makinesi hem güçlü hem de saça zarar vermeyen özellikte olmalı. Benim favorim Dyson olabilir ama piyasadaki seçenekler arasında Karaca’nın fön makineleri de oldukça başarılı. Hem kalitesi hem de performansı tatmin edici.
Tabii ki biraz bütçe meselesi, ama uzun ömürlü bir ilişki istiyorsak kaliteli bir ürüne yatırım yapmak en iyisi 🛍️ Eğer daha uygun fiyatlı seçenekler tercih ediyorsan Arzum veya Fakir gibi markaların ürünlerine mutlaka şans ver! Saçlarının ışıl ışıl ve güzel şekillenmiş enerji dolmasına hep bayılırım. Saçlarını şımart sevgili Elif, bol köpüklü şekillendirme dilerim! 🌸✨