Siyahtan açık kumrala dönmeye calısıyorum. Sacımın bu durumu normal mi yoksa kuaför hatası mı?

Boyatalı 2 ay oldu ilk rengim ve köpek gibi pişman oldum;
Siyahtan açık kumrala dönmeye calısıyorum. Sacımın bu durumu normal mi yoksa kuaför hatası mı?

Bugün olan ise bu. İstediğim bu değil tabiki devamı altta yazıyor;

Bugün kuaföre gittim açma işlemi uyguladı. 120 tlden 100e indirdim. Benim anlamadığım önce akıtması gerekmez miydi? Yani direk açtı. Evet diplerim baya gelmişti dipler sapsarı oldu. Ama korkma dedi şu an böyle durması normal saçın çok zor açılıyor ve uçlarına kaç kat sürdüm anca bu kadar oldu ve siyah zor bir renktir dedi. Ve sen sarıya yakın bir renge dönmeye çalışıyorsun dedi. 1-2 kere yıka bu renk akıcak ve dibinle uyumlu olucak 15 gün sonra tekrar gel tekrar bir boyucaz ve bu sefer tam istediğin olucak dedi. Ama ben çingene gibi oldum ya sürekli topuz yapıyorum saçımı. Yani evde saçını açıp boyamaya çalışan kızlar gibi oldum. Ya korktum kuaför mü pek önemsemedi ama iyi bir kuaför çok başarılı da. Arkadaşım kızıldan turuncuya döndü hiç böyle bir şey olmadı? Nolur teselli verin :(