Boyatalı 2 ay oldu ilk rengim ve köpek gibi pişman oldum; Bugün olan ise bu. İstediğim bu değil tabiki devamı altta yazıyor; Bugün kuaföre gittim açma işlemi uyguladı. 120 tlden 100e indirdim. Benim anlamadığım önce akıtması gerekmez miydi? Yani direk açtı. Evet diplerim baya gelmişti dipler sapsarı oldu. Ama korkma dedi şu an böyle durması normal saçın çok zor açılıyor ve uçlarına kaç kat sürdüm anca bu kadar oldu ve siyah zor bir renktir dedi. Ve sen sarıya yakın bir renge dönmeye çalışıyorsun dedi. 1-2 kere yıka bu renk akıcak ve dibinle uyumlu olucak 15 gün sonra tekrar gel tekrar bir boyucaz ve bu sefer tam istediğin olucak dedi. Ama ben çingene gibi oldum ya sürekli topuz yapıyorum saçımı. Yani evde saçını açıp boyamaya çalışan kızlar gibi oldum. Ya korktum kuaför mü pek önemsemedi ama iyi bir kuaför çok başarılı da. Arkadaşım kızıldan turuncuya döndü hiç böyle bir şey olmadı? Nolur teselli verin :(
Siyahtan açık kumrala dönmeye calısıyorum. Sacımın bu durumu normal mi yoksa kuaför hatası mı?
zamanında benim de saçım simsiyah boyaydı ama kuaför bir boyamada hallletti saçımı çok da güzel olmuştu. benimde bu kadardı saçlarım o zamanlar. aslında açsa bir sürüşte açılırdı saçın ama çok zarar görür yıpranırdı. açıkçası kuaförler çok para alıyorlar. çok sık renk değiştiren biriyim. malzemesini her şeyini alıp kendim evde yapıyorum. o kadar fiyat tutmuyo. ya kuaförün dediği gibi bekleyeceksin ama açıkçası ben olsam böyle dışarı çıkamam. ya da kendin açıp rengini deneyeceksin. ayrıca saçların uçları daha zor açılır.. umarım istediğin gibi olur.
illa ki yıpranacak. kuzenimin geçen hafta saçına açma işlemi uyguladım koyu kahveydi neredeyse siyah gibi.. ama bir kerede hallettm.. ayrıca sadece bu saçına mı 100 lira aldı. boya felan yok?
yalnız kendi kuaförüme gitmedim pahalı diye baskasına gittim salak gibi simdi o adama gitsem alınabilir. evde kendim yaptım desem alınır mı ne aldın nasıl yaptın dese ne diyim sen nerden alıyosun
Saçlardan 3 tane renk pigmenti var en kolay açılanları diplerde sonra uçlara doğru gidiyor daha zorlaşıyor o pigmentleri açmak için farklı farklı açma islemi uygulanıyor ilk önce kızıl sonra sarımsı en son da beyaza kadar açılabilir saçın o üstleri açabilmis zor açıldığından yavaş yavaş uyguladıkca acılır buyuk ıht
tarık mengüç gibi olmuşsun. tependen aşağı koca bir kavanoz tahin dökülmüşte tam yıkayamamışsın saçında kurumuş gibi olmuş. sayende karnımın açlığı ile yüzleştim
haklısın bebeğim, herkes diyor ki Özlem bir kaç gün bekle yani 10 15 gün sonra git kendi kuaföründe boyat. Saçlarım yanarmış. Ama uçları zaten süpürge gibi oldu. :( Sence napsam?
üzülmeee çözümü çok ben bin kez boyadım yandı gitti Şu an gürler :))) yanmış saçı sütle maske yaparak kurtardım moral en önemlisi :))) kendin düz renge boya çok çok koyu alma orta kızıl kahve felan alman gerek sarılığı kızıl kapatır zor akar yoksa bir yıkamada gene dipler açılır sonra kendin oksidan la felan açarsın saçların kopmasın yeter
anlıyorum haksız sayılmazsın ama sabret demekki saçın çok yıpranmasın diye işlemi yavaşlatmış kuaför. birden açmamış yani. bekle olmassa cingar çıkarırsın
Merak ediyorum sacini ne yaptin? Ben de boyamak istiyorum ama benim dogal rengim 2 numara ve saclarimda 4 senedir hic boya yok ben koyu kullu kumral istiyorum ama bakalim... sen cozum buldun mu?
dur kız ağlıycak bişey yok kestirsen saçını neyse ama bunun geriye dönüşü var hem yaz geliyo güneş saçının açılmasına yardımcı olur, ancak bildiğin bir kuaföre emanet etseydin keşke saçlarını
En İyi Cevaplar