Benim saçım koyu kahverengi saçımı açtırmadan evde üzerine Palette'nin açık kumralına boyayacağım sizce rengi nasıl olacak? Palette 8.0 kullananlar boyayı daha önce kullanıp, memnun kalan var mı? Palette 8.0 boyayanlar yorumları neler?Palette 8.0 açık kumral
Merhaba 🌺 Saç boyası konusunda renk kararsızlığı insanı oldukça yorar, ama şimdi vereceğim tavsiyeler ve Palette Deluxe sayesinde bu belirsizlik ortadan kalkıyor!
Saç rengi seçimi nasıl yapılmalıdır?
Saç rengi seçimi nasıl yapılır
Saç rengini değiştirmeye karar verdin, ama tutup tutmayacağını ve ortaya nasıl bir renk çıkacağını merak ediyorsun, eminim. İşte bu konuda dikkat etmen gereken ilk şey, kendi doğal saç rengin! Eğer saç rengin koyuysa ilk boyamadaki sonuç beklediğinden biraz koyu olabilir, çünkü istediğin saç rengi biraz daha açık bir ton, ama zamanla bu renk saçına daha da oturacak ve asıl istediğin renk ortaya çıkacaktır. Palette açık kumral kullananlar arasında herkesin yorumu bir olmayacaktır çünkü herkesin saç rengi farklı.
Benim sana tavsiyem; Palette Deluxe 8.01 Küllü Açık Kumral
Palette Deluxe 8.01 Açık Küllü Kumral renk - sonuç ilişkisi
Paketlerin üstünde renk - sonuç ilişkisi bulunur. Böylece hangi sonucu elde edeceğini görürsün. Üstelik Yoğun Renkler serisi, koyu renk saçlarda bile etkili ve harika sonuçlar elde ediliyor. Renk pigmentleri o kadar başarılı ki sonuca bayılacaksın. Palette'nin koyu kumral rengi de oldukça tercih ediliyor. Yorumlarına buradan bakabilirsin Palette Deluxe 6.0 koyu kumral kullananlar nasıl buldu?Palette 8.0 kullananlar da oldukça memnun.
İlk boyamada rengi istediğinden biraz daha koyu bir renk gibi görünecek, ama yıkadıkça ve belli aralıklarla tekrar boyadıkça istediğin rengi tam olarak göreceksin. Kendim de 4.0 rengini kullandığım için biliyorum. Üstelik siyah saçın üstüne boyadım!
En etkili sonuçlar Palette Deluxe serisinde: Uzun süre kalıcı renkler ve bakımlı saçlar!
Palette Deluxe 4.0 Kahve
Normalde saçımda siyah boya vardı, biraz akmıştı ama ben kendi saç rengime dönmek istedim. Bu da yine Palette Deluxe ile mümkündü. 4.0 kahve tonunu aldım ve boyadım. Kutuda gösterdiği gibi bana sürpriz olmayan koyu kahve bir renk ortaya çıktı. 3 hafta sonra tekrar boyadığımda tam da istediğim tonlarda bir sonuç elde ettim. Çok memnunum. Palette 8.0 açık kumral kullananlar oldukça memnun olduğunu da arkadaşımdan biliyorum.
Evde saç boyamak
Üstelik uygulama şişesi yardımıyla evde saç boyamak oldukça pratik. İçeriğinde değerli marula yağı bulunuyor. Bunun sayesinde 8 haftaya kadar parlaklık devam ediyor. Bir de boya sonrasında zengin saç bakım maskesi sayesinde saçın sertleşmesi ve yıpranması önleniyor. Saça bakım yapıp yumuşaklık veriyor.
Normslde sarisinim ben koyu kestane yaptim cok koyu oldu siyaha yakin aralarina platin sarisi surdum bildigin koyu yesil oldu bu da acik bir renk ya o yuzden bilemiyorum
En İyi Cevaplar