Her banyodan sonra tarak bu hali alıyor. Saçlarım o kadar dökülüyor ki bir yıl önce gürlükten başıma bela olan saçlarım artık topuz bile yapılamayacak kadar azalmış durumda. Çok cansız, elektirikleniyor, kuru ama hergün yıkamama rağmen yağlanıyor dipleri. Ne yapacağım hiç bilmiyorum, 2 yıldır saçımı kurutma makinasıyla bile kurutmuyorum. Isı kullanmıyorum. Denemediğim şampuan kalmadı. Saç kremimde var, serum da var,; yağda var var da var. Ne yapacağım bu saçlarla ben? :(
Alışveriş & Hediyeler konusunda 663 cevap paylaştı.
Saç kurutmamak matah bir şey değil ki, o kötü alışkanlıktan vazgeç önce. Saçların dipleri mutlaka ama mutlaka kurutulmalı, yoksa saç keseleri hasta oluyor. Uçları ise hafif nemli kalabilir, ıslak değil, kupkuru olmasına gerek yok ama çok hafif nemli kalabilir, üşüyorsan yine kurut.
Ama kata derin mutlaka ama mutlaka KUPKURU olmalı, aksi takdirde böyle ya saçın dökülür ya da sağuk algınlığından hasta olursun. Bir cilt doktoruna git hemen, gerekli vitaminleri verecektir. Saçını nasıl 'kurutmadığını' ve taradığını da anlat. Saç tarama, kurutma, bakım yöntemlerinde de bir yanlış olabilir.
Doktora görün vitamin eksikliğinden, çinko eksikliğinden de dökülüyor olabilir. Sarımsaklı şampuan öneririm ama hazırından değil ısırgan otu şampuanına 10 diş sarımsak ekle öyle kullan (saçın kuruyana kadar kokar biraz normalde kokmuyor). Geçmiş olsun inşallah dermanı bulunur
Doktora kesin gitmelisin özele git daha iyi bakiyorlar. Benim şuanda dökülüyor o kadar sayilirda Şu an durdu çok şükür. stresten de olabiliyor. ama doktora git. kimyasal kullanma şampuan bilmem ne doğal sabun kullan. 1.5 TL dallan markasinda 4 büyük sabun var onu kullan süper. şampuan serum bilmem ne kimyasal Burak onlari ve doktora git
Niye hergün yikiosun? Cok yipranir saclar bundan.. benimkilerde son boyatmalarim yüzünden cansiz oldular. Birdaha da boyatmadim. Boyatmam da.. yeni cikan saclar daha iyi duruyor
Şekercim bir dahiliye uzmanına gidip vitamin değerşerine baktır. Çinko ve b 12 eksikliği de dökülme yapar ve ne yaparsan yap vitamin takviyesi almadan dökülme durmaz. Geçmiş olsun şimdiden.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Mutlaka bir eksiklik vardır, kan tahlili yaptırın. İlaç takviyesi almadıkça durması mümkün değil.
En İyi Cevaplar