Arkadaşlar solaryuma girdim ve göğüsüm çok kötü oldu bu yanık nasıl ve ne zaman geçer (resimli) ?

Arkadaşlar üzerindeki bikini bu arada yanlış anlaşılmasın yani sütyen filan değil ve kendimde
Arkadaşlar solaryuma girdim ve göğüsüm çok kötü oldu bu yanık nasıl ve ne zaman geçer (resimli) ?
sergilemiyorum şu anda çok acayip derecede yanıyor ve görüntü olarak da kötü oldu açıkçası ayrıca birazdan kuaföre gideceğim bugün düğünüm var daha doğrusu kına yarın da düğünüm ve gelinlik straplez çok kötü duracak bu nasıl geçer ya sırtım da berbat

Normalde hep girerdim ama bu sefer krem sürmeyi unuttum ya of nasıl geçiçek Lütfen kötü yorumlar da yapmayın lütfen kötü yorumlar da yapmayın çünkü gerçekten şu anda acayip derecede acele ediyorum sizinle uğraşamıycağım çabuk cevap verin lütfen ya of