Arkadaşlar üzerindeki bikini bu arada yanlış anlaşılmasın yani sütyen filan değil ve kendimde sergilemiyorum şu anda çok acayip derecede yanıyor ve görüntü olarak da kötü oldu açıkçası ayrıca birazdan kuaföre gideceğim bugün düğünüm var daha doğrusu kına yarın da düğünüm ve gelinlik straplez çok kötü duracak bu nasıl geçer ya sırtım da berbat Normalde hep girerdim ama bu sefer krem sürmeyi unuttum ya of nasıl geçiçek Lütfen kötü yorumlar da yapmayın lütfen kötü yorumlar da yapmayın çünkü gerçekten şu anda acayip derecede acele ediyorum sizinle uğraşamıycağım çabuk cevap verin lütfen ya of
Arkadaşlar solaryuma girdim ve göğüsüm çok kötü oldu bu yanık nasıl ve ne zaman geçer (resimli) ?
1. Yanan bölgeye sıcaklık azalıncaya kadar soğuk su dökülmelidir. Daha sonra bu bölgeye yumurta akı uygulayabilirsiniz. Çünkü yumurta akı vitamin dolu bir plesanta olduğu için kollejen sayesinde yenileme işlemini yapacaktır. ( iki saat aralıklarla) 2. Rendelenmiş patatesi de yanık üzerine koyabilirsiniz. 3. Eczanelerde yanık bölgeler için kremler de satılmaktadır 4. Sarıkantoron yağı iyileşmeyi hızlandırır
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Arkadaşım hemen bir eczaneye git Silverdin plus al birde madecasol al ikisini karıştırarak sür Silverdin plus da gümüş iyonları vardır daha hızlı geçer Geçmiş olsun
Muhtemelen Şu an sogumustur soruyu sorali 2 dakika olmus tam uzerine degil etrafina posetle buzz koyabilirsin yanık kremi kullan zaten bugun kinaymis yarına kadar fondöten kapatici surebilecek hale gelir sanırım gecmis olsun keske son zamanda riske atmasaydin :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Canim ilk once eczaciya git yanik kremi al ve hayirli olsun sergiledigini hic dusunmedim ve insanlarin boyle dusunmeleri ne kadar fesatca ! Kizin dugunu var ve vicudu yanmis nerden akil alicak diye dusunuyor hemen kotuye cekiyorlar milet ya !!!
Ah be yavrum. buraya bu fotograflari koyucagina google'a yazsaydin keske. burdakilerde sana googledan fazla bisey soylemicekki. solaryuma kremsiz girmene izin veren solaryum salonuna bir daha gitme bence bunu hatirlatmak zorundalar
Eminim ki kocan olacak adam bile memelerini bu kadar yakından ve net görmemiş, onları göreceğim diye seviniyordur. Ama Bilmiyor ki sözde karısı olacak kişi binlere gösterdi..
Enişteye söyle üflesin düğünden sonra soğuk acısını alır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Düğünü varmış bilmem neymiş yalan ya bana gram inandırıcı gelmedi meme gösterip de tepki çekmemek için binbir yöntem var sende bunlardan birini yaparak memelerini sergiliyorsun Ayrıca o memelerin senin olduğundan bile şüpheliyim
Ablacim once soguk bir dus al sonra yanik olan bolgelere yogurt sur bir yarim saat bir saat oyle kal sonra tekrar yikan bu seferde bepanthol diye bir krem var ondan sur gecer eminim gecmezse acisini alir iz kalirsa fondoten sur
keşke girmeseydin şimdi daha kötü oldu risk almayın ya da cildin hassas ise az kalsaydın keşke üzüldüm geçmiş olsun bir çare bul artık doktoramı gidersin kapatıcı bişeylermi sürersin.
e tamam işte senin vücudunun teninin nasıl olduğunu biliyor zaten solaryum meselesinden onada bahset anlayışla krşılar kendini kasma bukadar nihayetinde bikiniylede seni çıplak gören adam ozamanda tenine dokunup öpmüştür kasma kendini rahat ol mutluluğun daim olsun bide ilk geceyi kafana takma zaten bedenler yorgun oluyor :)
rica ederim güzel gününü olmayacak sebeplerle ötü etme kafi mutluluğunuz daim olsun ilk düğün takın benden olsun oda mutluluk olsun maneviyattan maddisini takardık ama malum siz bir şehirde biz ayrı şehirde bize gönülden mutluluklar dilemek düşer sadece
amin kardeşim ben evliyim tecrübelerimle yardımcı olmak için paylaştım dua her kilidin anahtarıdır dilinden dua gönlünde iman kalbinde sevgi yüzünde gülümsemen oldukça hayat snada sevenlerinede güzeldir :)
En İyi Cevaplar