Diğer Acı yedim içim ve Çıkış yerim yanıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl gecer Güncellemeler8 ay *genetial bölgem Acı yedim içim ve Çıkış yerim yanıyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kıçından ateş çıkarmak dışında bir alternatifin yok sjdhdh 1 0 Yorumla
omrfrkkuckkk3542 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 485 cevap paylaştı. Arkasından ayran iç veya yoğurt ye veya o bölgene yoğurt sür. 😂 0 15 Yorumla Soran 8 ay Gel yala süreyim de Yorumla omrfrkkuckkk3542 8 ay Profilini aç, yapayım dermişim... 😂 Yorumla Soran 8 ay Bende bekliyorum diyormusim seni Yorumla omrfrkkuckkk3542 8 ay Şaka bir yana bu soruyu soran kişinin bir dayı olmadığını gerçekten bir kız olduğunu, şayet kızsa bile güzel olup olmadığını nereden bileceğiz? 😂 Yorumla Soran 8 ay Abiii hep dayıları siz mi işleteceksinz ben işletiyorum bu sefer jdbdbd Yorumla omrfrkkuckkk3542 8 ay Ah be... Yorumla omrfrkkuckkk3542 8 ay " Abi " diyene kadar her şey çok güzel gidiyordu, ama tek bir söz her şeyi mahvetti dermişim... 😂 Yorumla Soran 8 ay Ah beee Yorumla omrfrkkuckkk3542 8 ay Şaka bir yana benim öyle saçma sapan şeylerle işim olmaz. Elhamdülillah kendisine hakim olmayı bilen biriyim, abazan değilim. Öyle olsam bile edebimden dolayı bunu belli etmem. Yorumla Soran 8 ay İyi bir şey bende siz yoğurt sur diyince gel ixnfjf demek istedim Yorumla omrfrkkuckkk3542 8 ay Ama bir de " ixnfjf "nin de ne anlama geldiğini bilsem çok iyi olurdu... 😂 Yorumla Soran 8 ay Random Yorumla Soran 8 ay Yala Yorumla Soran 8 ay Yerine yazdim Yorumla omrfrkkuckkk3542 8 ay Ciddi olduğundan ve pembeli abilerimizden olmadığından emin olsam gelirdim dermişim... 😂😂 Yorumla
Kural25 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Bol su iç bide muz ye tamamen geçmese de hızlı bir şekilde vücuttan atmana faydası olur 0 1 Yorumla Soran 8 ay Teşekkürler Yorumla
S-antalya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Tuvalette uzun hava çekersin artık 😊 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Herkeste oluyor o, süt iç kesin çözüm yağlı olsun 0 1 Yorumla Soran 8 ay tamam teşekkürler Yorumla
30grsek Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Normaldir yapacak bişey yok 0 1 Yorumla 30grsek 8 ay Bende çok yerim severim de Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Çıkış yerin neden yanıyor 0 1 Yorumla kafkass31 8 ay Acı bağırsaklarda uzun süre kalır, kolay kolay çözünmez diye tuvalet anında yanma yapar Bunu da en iyi süt çözer Yorumla
Zenginreis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Buz sür 0 2 Yorumla Soran 8 ay Nasıl etkisi olur Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bu konuda bir anımı anlattırdım da neyse 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Çıkış yeri ne ya 0 14 Yorumla Soran 8 ay Hdhdnsdkjd Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ne oldu hahahahh Yorumla Cevap sahibi 8 ay Neden güldün Yorumla Soran 8 ay Sorduğun soruya Yorumla Cevap sahibi 8 ay He hahahhaha Yorumla Cevap sahibi 8 ay Yanıyor mu hala Yorumla Soran 8 ay Yes Yorumla Cevap sahibi 8 ay Söndürmek lazım Yorumla Soran 8 ay Ben seni engelemisim ya da siz beni engellemişsinz xidbjdn Yorumla Cevap sahibi 8 ay Sen mi engelledin beni hahahahah Yorumla Cevap sahibi 8 ay Kimdin Yorumla Cevap sahibi 8 ay Merak ettim ya kaldırır mısın engeli acaba Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ne yaptım ki ben Yorumla Cevap sahibi 8 ay Heyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kıçından ateş çıkarmak dışında bir alternatifin yok sjdhdh
Arkasından ayran iç veya yoğurt ye veya o bölgene yoğurt sür. 😂
Gel yala süreyim de
Profilini aç, yapayım dermişim... 😂
Bende bekliyorum diyormusim seni
Şaka bir yana bu soruyu soran kişinin bir dayı olmadığını gerçekten bir kız olduğunu, şayet kızsa bile güzel olup olmadığını nereden bileceğiz? 😂
Abiii hep dayıları siz mi işleteceksinz ben işletiyorum bu sefer jdbdbd
Ah be...
" Abi " diyene kadar her şey çok güzel gidiyordu, ama tek bir söz her şeyi mahvetti dermişim... 😂
Ah beee
Şaka bir yana benim öyle saçma sapan şeylerle işim olmaz. Elhamdülillah kendisine hakim olmayı bilen biriyim, abazan değilim. Öyle olsam bile edebimden dolayı bunu belli etmem.
İyi bir şey bende siz yoğurt sur diyince gel ixnfjf demek istedim
Ama bir de " ixnfjf "nin de ne anlama geldiğini bilsem çok iyi olurdu... 😂
Random
Yala
Yerine yazdim
Ciddi olduğundan ve pembeli abilerimizden olmadığından emin olsam gelirdim dermişim... 😂😂
Bol su iç bide muz ye tamamen geçmese de hızlı bir şekilde vücuttan atmana faydası olur
Teşekkürler
Tuvalette uzun hava çekersin artık 😊
Herkeste oluyor o, süt iç kesin çözüm yağlı olsun
tamam teşekkürler
Onu birde çıkarması var 😂
Süt iç
Normaldir yapacak bişey yok
Bende çok yerim severim de
Çıkış yerin neden yanıyor
Acı bağırsaklarda uzun süre kalır, kolay kolay çözünmez diye tuvalet anında yanma yapar
Bunu da en iyi süt çözer
Yıka
geçer
1 gün dayan geçer
Buz sür
Nasıl etkisi olur
Bu konuda bir anımı anlattırdım da neyse 😅😅
Çıkış yeri ne ya
Hdhdnsdkjd
Ne oldu hahahahh
Neden güldün
Sorduğun soruya