Kızlar saçı hem seyrek hemde ince telli olan erkeklere bakış açınız nedir benim saçım seyrek vede buda yetmezmiş gibi ince telli dolayısıyla ince kestirince kafa derim parlıyor saçların arasından Aşağıda örnek için internette bulduğum bir fotoyu attım bu adamın ki gibi saçım ama saçım bu kadar uzun değil kısa kestirdim ve dolayısıyla seyrekliği daha belli oluyor siz hayal edersiniz allaki fotoğraftaki saçın kısa halini artık :) ama tek avuntum şu ki seyrek saç kolay kolay dökülmez derler Nekadar doğru yaşlanın ca göreceğiz inş...
kardeşim sende benle aynı durumdasın daha orta son olmama rağmen saçım aşşırı dökülüyo aşırı ince telli ve düm düz üstelik senin attığın fotodaki saçlar benimkinin 2 katı gürlükte 1yıldır her akşam yatmadan önce banyo yapıyorum sırf azıcık gür ve kabarık görünsün diye banyodan sonra kurutup kafamın tam üstünde at kuyruğu yapıp o at kuruğunu örüyorum o ördüğümü de topuz yapıyorum ona rağmen okuldan her döndüğümde saçım dümdüz ve yağlı oluyor
Benim saçım da ince tellli ama maşallah baya gür sana blendax şampuan öneririm ben saçlarıma uyguladım bayabi güreltti zaten gürdü iyice kabardı ben kullanamadım ama sana iyi gelir
Hayir. Aşık oldugum kisinin saclarindaki kirlari bile taaa ne zaman farketmistim o benden cok takiyordu benimse umrumda degildi. Ustelik kiz arkadaslarim bile saci hakkinda biseyler demisti yemin ediyorum su kadar umrumda degildi
En İyi Cevaplar