Diğer Takkeli bıyıklılar🤭? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sülümanlı var mı hiç aranızda Güncellemeler1 yıl Ee yokmu yani Takkeli bıyıklılar🤭? Cevapla Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Süleymancı değilim gerçekten sohbetleri ve kuran okumaları çok güzel ama o bıyık olayını ve önden başörtüsü bağlama olayını anlamadım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Madalya hesabı gibi düşün Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 964 cevap paylaştı. 7 yıl yurtlarında kaldım ama onlardan biri değilim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Söyke bakim bıyıklımıydılar sakllımı Yorumla Dance_with_Devotion 1 yıl Bıyıklıydı nerdeyse hepsi Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Süleymancılar bıyıkları keser sakal bırakırlar 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla kralkobrax21 1 yıl Cübbeli Ahmet'e bak ne demek istediğimi anlarsın Yorumla Soran 1 yıl O süleymanlı değilki Yorumla kralkobrax21 1 yıl Daha kim olduğunu bilmiyorsun Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏻♀️tamam sen hakkısın Yorumla kralkobrax21 1 yıl Tarikatçıları iyi biliyorum Yorumla kralkobrax21 1 yıl Mesele haklı olmak değil ki Yorumla Soran 1 yıl Bende biliyorum en azından kendiminkiniVe cübbeli bizden değil Yorumla kralkobrax21 1 yıl Her tarikatın sakal ve bıyık farklı olur, giyimleri ve renkleri farklıdır Yorumla Soran 1 yıl Böylesinide ilk defa duydum Yorumla Soran 1 yıl Evet farklı Yorumla kralkobrax21 1 yıl Bu bütün dünyada böyle Yorumla Soran 1 yıl Süleymanlılarda bıyık olur Yorumla kralkobrax21 1 yıl Onlar kendi aralarında ayrılıyorlar Yorumla kralkobrax21 1 yıl Bana bıyıklı bir süleymancı gösterir misin Yorumla Soran 1 yıl Ya off he amca heee en çok sen biliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Amca bak yorumlarda biri var o nediyo bi oku Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bıyık candır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben varım niye ki 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Hocamısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok değilimde bıyıklıyım Yorumla Soran 1 yıl 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Mezunmu olmadın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet torpil yapmadılar Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkinci karım olurmusun 🥹 Yorumla Soran 1 yıl Neee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmaz mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben varım dedim ya evlenelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Süleymancı değilim gerçekten sohbetleri ve kuran okumaları çok güzel ama o bıyık olayını ve önden başörtüsü bağlama olayını anlamadım
Madalya hesabı gibi düşün
7 yıl yurtlarında kaldım ama onlardan biri değilim
Söyke bakim bıyıklımıydılar sakllımı
Bıyıklıydı nerdeyse hepsi
Süleymancılar bıyıkları keser sakal bırakırlar
Hayır
Cübbeli Ahmet'e bak ne demek istediğimi anlarsın
O süleymanlı değilki
Daha kim olduğunu bilmiyorsun
🤦🏻♀️tamam sen hakkısın
Tarikatçıları iyi biliyorum
Mesele haklı olmak değil ki