Merhaba arkadaşlar ben yakşalık 6 gün önce dövme ve piercing yapan bir yerde piercing yaptırdım. Kıkırdağımı deldirdim ilk 3 gün cok güzeldi bakımımı da yaptım falan fakat son 2 gün fark ettim ki arkada bir kabarıklık vardı. Baticon sürdüm önce sonra o gün bişey olmaz geçer diye yattım sonraki gün kalktığımda fotoğraftaki gibi arka tarafın mikrop kaptığını gördüm.
Sonra hastaneye gittim hemen kadın piercingi cıkarttı baya kan aktı fotoğraftaki gibi şu an doktor antibiyotik verdi ağrı kesici ve birde merhem verdi. şu an iyiyim fakat benim merak ettiğim tek birşey var internette bazı yerlerde araştırıp baktım piercing yapıldıktan sonra ilk 4 gün falan su değmemesi gerekiyormuş.
Fakat ben yıkanırken orayı full açık bırakmıştım ve kurulamadan bakımını yapmıştım. Hata bende mi yoksa yapan yerin temizliğiyle ilgili bir sorun mu var lütfen bilenler yazabilirmi.
Ben dudak piercingi de cok istiyorum gerçekten istiyorum piercing benim icin cok ayrı bir zevk cok güzel geliyor bana fakat bu kıkırdağın arkasındaki kabarmalar su toplamalar alerjim olduğunu mu gösteriyor yoksa yanlış bakımdan dolayı iltihaplandı mı aklımda cok soru işareti var lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

İlk hali böyleydi hiçbir sorun yoktu.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer