Eğer aranızda kuaför varsa, ya da Brezilya fönü yaptıranlar, görüşleriniz ve yorumlarınız neler? Brezilya fönü evde yapılabilir mi ve banyo yaptıktan sonra ve su değdiğinde düz kalıyor mu en önemlisi de kabarıklığı iniyor mu? Ben kabarmasın diye sürekli düzleştirmekten bıktım, ve her düzleştirdiğimde daha çok kabarıyor ve brezilya fönü yapınca saçın kabarmasını önlüyor mu?Brezilya fönü öncesi sonrasıbrezilya fönüBenim saçlarım dalgalı ve kabarık hep düzleştiriyorum kız arkadaşlarım saçlarını kestiriyor ben de kestirmek istiyorum küt kestiricem ama omuzlarımda olcak çok kısa kestirmek istemiyorum, yalnız kabarma sorunu var brezilya fönüyle bunu halledebilir miyim veya kabarmaması için ne yapabilirim?
Brezilya fönü yapınca saçın kabarmasını önlüyor mu?
Benimde saçlarım aynı şekilde kabarıyordu Brezilya fönü çektirdim ama duştan sonra kurutman gerek ve o şekilde dahada kabarıyor boşa yaptırmış oldum keratin yaptiricam tekrardan, evde saçına zeytinyağı sür 1 saat kadar bekle sonrasında Argan yağı da kullanabilirsin ama yaptıracaksan iyi bir kuaför de yaptır