Brezilya fönü yaptıran var mı kızlar aranızda? Memnun kaldınız mı kızlar yada şikayetçi misiniz? Brezilya fönü yapanların yorumları ve tecrübeleri neler? Brezilya fönü yorumlar evde brezilya fönü yapanların yorumları
Brezilya fönü yaptıranlar yorumları ve tecrübeleri neler?
brezilya fönü kalıcı değildir,son zamanalrda çıkan ilaçlar keratin oranı düşük oldugu için işlem yapılırken düzleştirici saçı yakabiliyor ...ben önermiyorum,ama isterseniz termal düzleştirici yaptırabilirsiniz...
şunuda belşirteyim
brazilya fönü yaptırgınızda kuaföre ilk 4 gün düzleştirici yaptımanız gerekiyor yıkamadan
termal düzleştiricide öyle birşey yok
brezilya fönünde kratinli şampuan ve krem kullanmanız gerekit
termal düzleştiricide öyle birşey yok
kısacası brezilya fönünde kalıcı değildir/termal düzleştirici daha kalıcıdır..umarım yararlı olmustur
kızları bilmiyorum ama öncelikle bu işi bilenlere deneyimli ellerde yaptırmakda fayda var. fiyatı 100 tl ile 300 tl arasında değişiyor. bayisi ise 100 tl ye bile yapabilir. malzemeler fiyat tutuyor aslında. şikayetci çıkacağını sanmıyorum kusursuz bir güzellik sağlıyor 3 ay kalıcı bakımsız baksan bile garantili 3 ay gidiyor. iyi günler
Saçlarınız ince telli ve özellikle çabuk yıpranıyorsa brezilya fönünden uzak durun! Ben yakın zamanda brezilya fönü yaptırdım resmen mahvettim saçlarımı. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile katkısız doğal keratin setlerini uygulayarak kestirmeden kurtuldum ama siz siz olun brezilya fönü yaptırmayın yaptırdıysanız da evde keratin bakımı yapın. Ben Liquid Keratin markası kullandım Aklınızda olsun. Saç önemli herkesin eline bırakmayın.
İyi bir yerde yaptırmak lazım. İyi yerlerde brezilya fönü uygulamasında ilk önce keratin uygulaması oluyor ve bu üç aşamada oluyor. Sonra saçlarını çok küçük bir düzleştiriciyle itinayla düzleştiriyorlar. Çoğu insan brezilya fönğnü bakım için yaptırıyor. Ama tabi iyi yerlerde yaptırman gerek.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçlar ısı ve hava koşulları gibi sebeplerle yıpranır ve eski gür, canlı, parlak halini kaybeder. Kırılgan, mat ve sert bir saç olur. Bu yüzden brezilya fönü saça iyi gelebilir. Saça ihtiyacı olan keratin ve doğal yağlar uygulanır. Böylece saç kaybettiği nemi, hacmi, canlılığı ve parlaklığı geri kazanır. Her saç tipine uygulanır. Ayrıca saç derisi hastalıklarına ve saç dökülmesine de iyi geldiği biliniyor. Kıvırcık saçın düzleşmesini sağlıyor, tülerip kabarmasını önlüyor. Sadece hamile kadınlara tavsiye edilmiyor!
Uygulama şöyle oluyor, saçlar pH arındırıcı bir şampuanla yıkanıp hafif nemliyken onarıcı keratin serum saça boya gibi komple sürülüp yedirilir. Fön çekilip kurtulurken saç düzleştirilir. İşte bu kadar! 6 ay kadar kullanabilirsiniz. Ilık suyla yıkamanız önemli.
Saçının boyuna göre değişiyor fiyatı. Bana 200'e yaptılar ama yaşadığın ile göre değişiyor. İlk saçın brezilya fönü şampuanıyla yıkanıyor sonra kreatin sürülüyor saça yarım saat kadar öyle bekliyor sonra hiç yıkamadan 250 derece mi ne maşayla düzleştiriyorlar tek tek ve 3 gün boyunca toka takmıyorsun,saçlarını kulak arkası yapmıyorsun.3gün sonra tekrar gidiyorsun kuaföre ve saçını onlar yıkıyor tekrar maşa çekiliyor.Brezilya fönünü ben yaptırdım saçlarım ipek gibi oldu,normalde lüle lüledir mesela benim saçım. Brezilya fönü yaptırırsan onun şampuanını ve eğer saçların boyalıysa bakım kremini almak zorundasın. normal şampuanlarla yıkarsan bozulur fönün. Bide yazın denize girerken başına bone takarak girmelisin yoksa deniz tuzu kreatini çözer eskisine döner saçın.
çok ağır kimyasallı bir uygulama, sağlık açısından tavsiye edilecek bir yanı yok. uzun süre dayanan kremli saç düzleştirme işlemini deneyebilirsin. buradan seyredebilirsin.
Ben 2 kez yaptırdım benim saçıma zarar vermedi , elektrikleniyor diye yaptırdım tabi yaptıracaksan profesyonel ellerde yaptırmalısın aksi takdirde her şey olabilir İnsanlar Saçım yandı döküldü diyor bunalt hep cahillikten profesyonel olmsı şart
Evet.. Onunda senin gibi saçları dalgalı ve saç renginden dolayı Japon Laciado yaptıramıyor.. Japon Sadece çok koyu renkli saçlara oluyor... Japon istemesinin sebebi daha çok işlemden geçiyor ve çok daha uzun süre düz kalıyor... Ama açık renkli saçlara olmuyor. Benim kız arkadaşlarımın saçları çok açık kahverengi. Sarı gibi. O da senin gibi devamlı Brezilya Laciado yaptırıyor.
Japon fönünü duymaman gayet normal.. Çünkü onu yapabilecek kuaför çok fazla yok Türkiye'de.. Eğer yapabilen olsa 8 aya kadar saçların dümdüz kalıyor.. Açık saça olmuyor çünkü anında yanar açık saç. Koyu kahveye olur büyük ihtimalle. Ama tavsiye etmiyorum sana. Acemiye denk gelirsen kel gezersin aylarca :D Sen en iyisi brezilya yaptır.
genelde her kuafor yapıyo ama guzel bıyere yaptır ve 1 gunde işlemi yaptırma 3 gune yayıyolar sanırım. 1 gunde sacın cok fazla yıpranır. salonlar ıle konusurken bu dedıgıme dıkkat et işlemi ne kdr sure yaptıklarını sor.
Uzun yıllardır aynı kişiye yaptıran birisi var. Aynı kuaföre giderim o kısım dert değil. Ben aslında yaptırmayı kafaya koydum gibi ama birisi 2 yıla saçlarım eski haline döndü demiş. Hadi bir sene neysede 2 yıl çok uzun. Eğer gerçekten 2 yıl sürüyosa yaptırmam sanırım. Yaptıran hiç kız yok galiba 🤔
Benim saçım kıvırcık tı yaptırdım etkisi oldu 4. ayim şu an hafif bozuluyor gibi ama her duştan sonra kurutman gerek ve saçım kuru olduğu için kabarıyor bu kadar bence yaptır
Ben geçen sene yaptırmıștım 6 ay filan dayandi ve 100 TL ye yaptırmıștım bu sene yine yaptırdım ve saçlarım dökülmüyor yok öyle bişey Gayet te memnunum 😊
Sanırım. Zaten düşünsene gen gereği kıvırcık olan bir saçın aylarca düz kalması için ancak o genlerini bozman gerekir sanırım. Sağlıklı olması mümkün değildir ya
En İyi Cevaplar