Sakalsız bir erkek düşünemiyorum böyle spor ayakkabı olmayan bir ayakkabı dolabı gibi ne biliyim tavuk suyu olmadan yapılan pilav gibi süpürge tutulmadan yapılan temizlik gibi camda kalan dalga gibi o kadar saçma itici ve tatsız geliyo. Aşırı, hafif fark etmez sakal olacak abi. Seninki mesela harika duruyo.
Bence sakal, kil, tuy bir erkegi pis gosteriyor. Ben sinek kaydi tras kisa ozenle kesilmis saclar ve jilet gbi takim giymis erkegi tercih ederim. Sakal batar iticidir bana gore. ancak kizlarin cogu sever
genç adama sadece kirli sakal yakıştırıyorum. Her ne kadar sakal moda olsa da. Bana yük gibi geliyor belirli bir miktarı geçince sakalın uzunluğu boşu boşuna beni sıcaklatıp bunaltan bir şeyi yüzümde taşıyorum gibi o yüzden kirli salal boyutundan çıkmaya başlayınca keserim.
Bu soru kesinlikle bir toplumdaki insanların sürü psikolojisinde olduğunu kanıtlıyor. Yabancı kızlara aynı soruyu sorarsanız "I prefer shaved men" dediklerini göreceksiniz. Yani sakal yerine tıraşlı seviyorlar. Aynı zamanda Türk kızları "esmer candır cannn" diye gezerken yabancı kızlar daha çok kumral ya da sarışın seviyor. ._. Bende tercihimi söyleyeyim. Sakalsız...
Ulan sakal l*n kıl bu ağzına girecek yemek yiyince cacık falan sakallardan dökülecek arada kırıntılar kalacak öyyk. :/ güzel yüzlerinizi kapamayın. Tipsizseniz kapayın shughfsd. Kezbanlar sakal sever. bazı kezolar erkek mi olur sakalsız demiş. Ulan sakalla mı ölçüyosun erkekliği?
O sözün devamını yazmayı unutmuşsun ama Karl Marx'a ayıp olmasın sonra, neyse ben yazayım bari: "Her sakallı İŞİD'ci değildir; ama İŞİD'ci gibi görünüyorsanız vazgeçmeyi de bileceksiniz" :D
sakal Peygamber Efendimiz s. a. v in sunnetidir ama onun sunneti icin uzatiyorsan o amacla ozaman en dogrusunu yapiyorsun ama amac sekilse bakimsizliksa birakma daha iyi bende severim sakali uzatmak isterim ama bu devirdeki kizlar uzun sakalli erkekleri begenmiyorlar ya top sakal ya çizik sakal ya da cene alti seviyorlar ne amacla biraktina bagli ;-)
Sevmem. 1 haftadan sonra kaşındırmaya başlıyor. Yastığa yüzümü koyunca bile kaşındırıyor. Temiz yüz her zaman kendine güvenenlerin tercihidir. Akıllı olun hizaya gelin :D
Herzaman yazarım Sakal sünnettir. Olgunluk ve erkeksilik katar. Mesela ben 19 yaşındayım beni 25 yaşında sanıp abi diyorlar kimileri beni aşırı dindar sanıp yoldan geçerken selam bile veriyor dindarımda okadar aşırı değil malesef:D
Yüz yapısına göre değişir ama genellikle sakal tarz katar adama daha ciddi gösterir, gideri arttırır yani sakal candır hayattır çok tatlıdır ama genellikledir!
Ulan düne kadar sakalı bakımsızlık sembolü olarak görenler ne oldu şimdi? İyi tv'de iki televizyonlu gördünüz. :D Tamam bende sakal bırakıyorum ama üşengeçlikten. :D
bazı erkeğe yakışıyor ama bazılarında 30 yıl sakallarını kesmemiş birbirine karışmış gibi yani kötü duruyor tamam erkeğin sakalı sünnetir ama ortalıkta hacı hoca gibide dolaşılmaz ki kirli sakal olsun az olsun öz olsun benim görüşüm bu :)
Eskiden kafam 1-2 numara sakallar uzun takılıyordum. Yaklaşık son 3 senedir öyleydi. Şimdi saçları uzattım, artık sadece kirli sakal bırakıyorum. Bakalım bundan sıkılınca ne yaparım bilmiyorum ama henüz sıkılmış değilim. Şu an hoşuma gidiyor.
Severim yuzude dinlendirmek açısından okul ve is olunca uzatamiyoruz yaz tatilnde anca fakat sakal tutam tutam şeklinde değil kirli sa kalın biraz daha hallicesi
Sakal boy boy hangisini soruyorsun. Şahsi fikrim bir tutam sakal sunnettir, sakalin erkeklik hormonlarınık kuvvetlendirdigi de bilimsel bir gerçektir.😉
En İyi Cevaplar