Kişilik & Karakter Sakal seviyor musunuz? Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevmiyorum itici bence Güncellemeler+1 yıl Ama hafif kirli sakal olabilir Sakal seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sevgilime yakışıyor o yüzden seviyorum 😄 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Sevmiyorum hiç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sakalsız erkek mi olur lan diyeceğim de olur ama sakallı erkek daha iyidir bence 0 40 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Çok uzatanları diyorum ya bazılarınım fazla gür oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakımsızlar kötü duruyor ama böyle sıkı ve düzenli sakal her zaman daha iyidir Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Aynenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani böyle sakalsız erkekler bana şey gibi geliyor böyle çocuksu gibi geliyor anlamıyorum hani belki herkese göre değişir ama sakallığını kesince bir insan çok farklı birisi oluyor yani Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Ya ama bazıları sakalsız daha iyi yüz hatlarıyla alakalı bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bence de babyface tpe sakal gitmez Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Yani evet yakışmıyor onlara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neyden vazgeçtin sakalsız erkekten mi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon sakallı erkek olacaktı 😂 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Jsshshshahah yıldız tilbe'nin şarkısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şarkıyı kullanıcı adım yaptın ne yaşadın o kadar acaba 😂💙 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emoji yanlış oldu 😂 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Jdndjds ya seviyorum o şarkısını bir şey yaşadığımdan değil Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl 💙 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya o kalp yanlış oldu ama iyi oldu Fenerbahçe nin rengi oldu dkdkdkdkd Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Jxndjrmdb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin olursa şimdiden sinek kaydı sakala hazır olsun o zaman 😂 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Shshsjhsjs tiple alakalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun sen sakallı itici dedin ya 😂 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Ya uzun olanlara dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama soruda öyle yazmıyor herkes yanlış anlar Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Amann bananee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil mi ya koy g*** gitsin 😂😂 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Jahaahhshshshshshsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 bugün çok güldük biz Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Gül işte fena mı skjdcj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle öyle hem yemek yiyip hem gülüyorum Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Hdhdjdh dikkat ette boğazında kalmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be niye boğazımda kalsın sanki konuşarak mı yazı yazışıyorum konuşarak yazışmak nedir a**** koyayım Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Hdhdhshs hayır yaa hem gülüyorsun hem de yiiyorsun ya gülerken boğazında kalır diyorum dkdhmdnfmxnxısj Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Mesajlaşarak konuşmak dediğin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He onu mu diyorsun Kafa gitti ben de 😂😂😂 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Belli gitmiş kdhdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vallahi şu an yemeğe odaklandığım için kafam iyice gitti Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Tsmam tamamm git rahat rahat ye😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni ekleyeyim mi yarın muhabbetimiz vallahi çok güzel geçti bugün Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Ekle 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitti yemeğim iş yerine yemek söyledim de hem yemek yiyorum hem seninle konuşuyorum hem de çalışıyorum 😂 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Bu nasıl bir yetenek jdhdjxjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Susamsız simit seviyorsan sakalsız erkek sevmen normal :D 0 2 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Sakalsız erkekte olabilir simiti falan karıştırma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilü Yorumla
Selcukdonmez3435 Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Sakal bende sevmiyorum ve günlük traş olurum. 0 0 Yorumla
Hakaann999 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen sevmiyorsun diye kazıma ya gidiyorum 0 0 Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Köse biri olarak benim için oldukça lüks 🤣 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. Yakışana yakışır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevgilime yakışıyor o yüzden seviyorum 😄
Sevmiyorum hiç
Sakalsız erkek mi olur lan diyeceğim de olur ama sakallı erkek daha iyidir bence
Çok uzatanları diyorum ya bazılarınım fazla gür oluyor
Bakımsızlar kötü duruyor ama böyle sıkı ve düzenli sakal her zaman daha iyidir
Aynenn
Yani böyle sakalsız erkekler bana şey gibi geliyor böyle çocuksu gibi geliyor anlamıyorum hani belki herkese göre değişir ama sakallığını kesince bir insan çok farklı birisi oluyor yani
Ya ama bazıları sakalsız daha iyi yüz hatlarıyla alakalı bence
Evet bence de babyface tpe sakal gitmez
Yani evet yakışmıyor onlara
Sen neyden vazgeçtin sakalsız erkekten mi 😂
Pardon sakallı erkek olacaktı 😂
Jsshshshahah yıldız tilbe'nin şarkısı
Şarkıyı kullanıcı adım yaptın ne yaşadın o kadar acaba 😂💙
Emoji yanlış oldu 😂
Jdndjds ya seviyorum o şarkısını bir şey yaşadığımdan değil
💙 😀
Ya o kalp yanlış oldu ama iyi oldu Fenerbahçe nin rengi oldu dkdkdkdkd
Jxndjrmdb
Sevgilin olursa şimdiden sinek kaydı sakala hazır olsun o zaman 😂
Shshsjhsjs tiple alakalı
Olsun sen sakallı itici dedin ya 😂
Ya uzun olanlara dedim
Ama soruda öyle yazmıyor herkes yanlış anlar
Amann bananee
Değil mi ya koy g*** gitsin 😂😂
Jahaahhshshshshshsh
😂😂😂 bugün çok güldük biz
Gül işte fena mı skjdcj
Öyle öyle hem yemek yiyip hem gülüyorum
Hdhdjdh dikkat ette boğazında kalmasın
Yok be niye boğazımda kalsın sanki konuşarak mı yazı yazışıyorum konuşarak yazışmak nedir a**** koyayım
Hdhdhshs hayır yaa hem gülüyorsun hem de yiiyorsun ya gülerken boğazında kalır diyorum dkdhmdnfmxnxısj
Mesajlaşarak konuşmak dediğin
He onu mu diyorsun Kafa gitti ben de 😂😂😂
Belli gitmiş kdhdj
Vallahi şu an yemeğe odaklandığım için kafam iyice gitti
Tsmam tamamm git rahat rahat ye😅
Seni ekleyeyim mi yarın muhabbetimiz vallahi çok güzel geçti bugün
Ekle 😀
Bitti yemeğim iş yerine yemek söyledim de hem yemek yiyorum hem seninle konuşuyorum hem de çalışıyorum 😂
Bu nasıl bir yetenek jdhdjxjd
😂😂😂
Susamsız simit seviyorsan sakalsız erkek sevmen normal :D
Sakalsız erkekte olabilir simiti falan karıştırma
olabilü
Sakal bende sevmiyorum ve günlük traş olurum.
Sen sevmiyorsun diye kazıma ya gidiyorum
Sssttt sakala laf ettirmem
Köse biri olarak benim için oldukça lüks 🤣
erkeğin modifiyesi sakal sevilmez mi
Yakışana yakışır
severiz
Evet severim