Bu fotograftaki gibi elmacık kemiklerini belirginleştirip yüzü abartsızı bir makyajla çok güzel hale getirenler var hangi makyaj malzemesiyle nasıl yapılıyor? bir fikir verirmisiniz?
Detaydaki gibi elmacık kemiklerini ortaya çıkaran makyaj nasıl yapılır?
Kontürmüydü neydi. Öyle bir şeydi herhalde. Bende yapıyorum bazen. Önce elinle kemiğinin yerini belirler. Sonra oraya su gözaltlarına sürülen rujumsu şey vardıya ondan sür. Beyaz gibi olan 😉 sonra kemigin girişinden gamze yerine kadar allık yap koyu bir renk. Accık elinle yaydır. Ten rengi pudra sür o kemiğin üstüne çok çok az. Olur ben hep böyle yaplyorum 😉
Kontürleme yapıyorlar işte. :) Bronzer veya da koyu renk bir allık ile uygulayabilirsin ben her zaman kullanıyorum Barbara'da da bir başka durmuş tabii :)
Highlighting yani aydinlatma yapiliyor. Bunun icin likit ya da pudra formundaki urunleri kullanabilirsin, cok az bir miktar surmen yeterli. Onerebilcegim pudra formundaki The Balm'in "Mary Lou manizer" urunu. Piyasada bulabilcegin hem en uygun fiyatli hemde en en iyi urun. Gercekten cok hos duruyor :)
sana şöyle söyliyeyimmm beni amerikan tarzı traş et yüzüm kemikli zaten bu tarz traş olunca tam kemikler görünüyor daha iyi oluyor RUS ASKERLERİNE benzetiyorlarrr
Yanak üstüne ve göz altına aydınlık vermek için göz altı kapaticisi suruceksin rengi baya açık sonra da allık olarak bronz allık kullanicaksin yanağına kalem koyarak dümdüz bir şekilde surebilirsin onu da elmaçı kemiğinin tam altına suruceksin
En İyi Cevaplar