esmerim koyu kahve uzun saçlarım var makyajla pek aram yok sizce esmerler naısl makyaj yapmalı?
Cevabın nedir?
Koyu tenle bütünleşen kızıl, sarı ve kahve rengi saçlarla güzelliğinizi yansıtırken size yakışacak olan bej, çikolata kahvesi gibi sıcak renkleri, mükemmel bir biçimde taşıyabileceğinizi belirtmek gerekir.
Bu renkler cildi daha genç göstereceği kesinlik kazanmıştır. Ancak bu renkleri uygulamaya başlamadan önce birkaç noktaya dikkat etmeniz gerekiyor.
Makyajın alt yapısını oluşturan fondöteni ten renginize uygun seçmeye özen gösterin, daha koyu bir fondöten doğal durmayarak sizi olduğunuzdan yaşlı gösterir. Göz çevrenize fondöten uygulamaktan kaçının. Kırışıklıklarınızı daha çok belli edecektir.
Eğer ten renginiz hafif bronz ise kiremit, kayısı, şeftali ve mercan renkleri tam size göre. pPmbe tonlarından kaçının. Kesinlikle teninizde hoş durmayacaktır. Allığınızı sürerken ağırlığını kontrol edin. Hafifçe uyguladıktan sonra az geldiğini düşünürseniz üzerinden bir kere daha geçin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
+1 yılYüz tipin önemli makyaj yapmak için yüzündeki hatları belirlemen gerek fondotenin yüzünden 1 ton açık olmalı ama sadece yüzüne sürersen biraz tuhaf kaçabilir o yüzden boğaz kısımlarına da sürmelisin. Esmerlerin abartılı makyajı bence kötü duruyor. Göz için Siyah kalemler veya eyeliner gibi hafif bişey kullan yani far gibi şeyleri falan özel günlerde kullan. Açık renk rujlar tercih etme doğal duran dudak rengi bir ruj her zaman daha çarpıcı duruyor veya kırmızı gibi ama mat olmalı. Bu kadar yeterli sanırım
00 Yorumla
esmere yakışan budur:
www.brebeauty.com/.../959612e5b63518dc_2.jpg82 Yorumla- +1 yıl
ooyyyhhhşşşş
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
141
Cevap
53Cevap
- Saç Bakım konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılŞu ablanızı örnek alın:
www.kadinweb.net/.../...%B6z-makyaj%C4%B1-2014.jpg14 Yorumla- +1 yıl
Bulent ersoy sandim bir an.
- +1 yıl
Ahaha
- +1 yıl
sakın ornek almayalım
- +1 yıl
Eksileyenlere de kafam girsin.
Esmer tenlilere makyaj yapılınca çok etkileyici ve çarpıcı olurlar çünkü cilt renkleri makyaj yapımında çok uygundur. Önemli olan cilt rengine uygun olanı seçmesidir. Esmer tenlere de her renkte far renkleri gitse de kahve tonları en hakim olanı ve en doğal görünüm sunanıdır. Esmerler makyajda Fondötende yağsız olanları seçmeli dudaklarda ise kırmızı ve renkli nemlendiricileri tercih etmeli.
10 Yorumla
+1 yılÖncellikle fondöteni veya pudrayı yüzüne çok fazla sürme o zaman tenin koyu olduğu için kötü görünür. Esmerlerin genellikle güzel dudakları olur o yüzden canlı renkler denemelisin. Tabi ki kırmızı ve koyu pembe güzel olur. Gözleri nede siyah eyeliner yakışabilir eğer gözlerin büyükse çok şanslısın demektir o zaman kesinlikle eyeliner ya da göz kalemi kullanmalısın ama küçükse göz içine beyaz kalem sür büyük gösteriyor.
00 Yorumlarenkli gözlüysen siyah makyaj + şeftalimsi doğal ruj eğer kahve gözlüysen renkli lens takabilirsin bunun için
kahve kallıcam diyosan açık renkler ama bülent ersoya benzeme nakedin paletlerindeki renkler gibi toprak tonları kullanıp sade bir ruj sür.
baska bir kombinde sadece eyeliner ve kırmızı rujdur00 Yorumla
+1 yılBronz tonları tercih edin. bir eyeliner ve bol rimel, elmacık kemiği için bronz allık size göre ya da şeftali tonlar. Parlatıcı kullanmayın. Mat ruj kullanın ama bir bordo ya da kendi dudak tonlarınız gibi. Makyaj özetiniz bu olmalı. Pembe mor lila ne bilim nu tarz renkler yapmayın :)
00 Yorumla
+1 yılTen rengin biraz bronz ise gözlerine koyu yeşil veya mavi tonlarda far sür. renkli makyaj kahve gözü daha çok ortaya çıkarır ama buğulu da yapabilirsin. gerektiğince kırmızı rujlardan uzak dur daha çok nude tonlar kullan. veya çok koyu bordo/mürdüm rengi rujla sadece rimel kullan
00 YorumlaGözlerinin etrafında hafif piriltili açık renkli farlar kullanmalisin. Dudagina murdum rengi olsun şeffaf pembe olsun bordo olsun bir çok renk yakışır. Eyeliner ya da göz kalemi kullanırken ise göz içine sürme derim makyajı çok boguyor. Gözünü aydinlattiktan sonra kalemi ince ya da kalın surmen pek fark etmez ikisi de yakışır. Allık ise bronz allık olabilir
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. En basarili makyaj yapilan kadin jennifer lopez dir.. incele derim.. o kadin tam bir esmerdir.. bir makyaj harikasidir o kadin...
50 Yorumla
+1 yılCanm bende esmerim.. Renkli tonlardan uzak dur mat kullan herşeyi. Esmere giden en iyi renk kırmızı ve bordodur. Rujunu ona göre seç. Aydınlatıcı kullanabılırsın beyaz renk ama oda bembeyaz değil tabiki. Simli şeylerden uzak dur. Şeftali ton allık olabilir sana. 3 numara fondoten 2 numara pudra kullan :D Gözlerin çok koyu kahveyse eğer ince eyeliner çek alta da kalem sürme. Öpüldün :)
00 YorumlaEsmer tenlilere makyaj yapılınca çok etkileyici 😊 ve çarpıcı olurlar 😉çünkü cilt renkleri makyaj yapımında çok uygundur önemli olan cilt rengine uygun olanı seçmesi esmer tenlere de her renkte far renkleri gitse de kahve tonları en hakim olanı ve en doğal görünüm sunanıdır bence. Esmerler makyajda fondötende yağsız olanları seçmeli dudaklarda ise kırmızı ve renkli nemlendiricileri tercih etmeli...
00 Yorumla
+1 yılMakyaj konusunda biraz bilgiliyimdir hemen aktarıcam. Öncelikle esmer olduğun için kendi tenine yakın nude renkler kullanmalısın. Yani yine toprak renkleri ama koyu olanları. (tabi eğer benim gibi nude makyaj seviyorsan -ki fazla makyaj yapmıyorum dediğin için nude seversin diye düşündüm) Allık seçimin biraz koyu tonlar olsun gül kurusu falan gibi teninde belli olması açısından. Ruj rengin de bence pembe tonları hariç herşey olabilir. Çünkü esmerlere pembe tonu rujların yakıştığını düşünmüyorum.
00 Yorumlakonu ben doğal istiyorsan turunç broz gibi bir allık ve parlattıcıve rimel daha agır dersen likit de ekle daha daha dersen dudakların güzelse sadece rimel ve bordo türü ruj gözlerin güzelse siyah agırlıklı göz makyajı dip linerden uzak dur parlatıcı ama simsiz parlatıcılar onun haricinde ya koyu tonları kullanacaksın yadasade olacaksın allıkda broz turunç tonlar pempe katiyen olmaz dudakda bordo tonlar şeftali tonlar parlatıcı falan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsmerlere pudra ve fondoteni çok yakıştırıyorum ten rengine uygun bir pudra ve fondoten kullan allık mutlaka şeftali tonlarında olmalı hafif turuncumsu asla pembe kullanma elmacık kemiklerini ortaya çıkar. En önemlisi eye liner ve bol rimel :) Ama her zaman yapma derim arada bir yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrimel sürme gözlerin yumuşak kalsın pembe tonlarında bir allık teninin güzelliğini daha da ortaya çıkaracaktır çok doğal ol esmersin zaten tenin güzel birşey yapmana gerek yok her türlü kusuruda gizlersin özel günlerde ince uzun kuyruklu bir eyeliner güzel olur
00 Yorumla
+1 yılGözlerini sürme ya da rimelle belirleştirip
Dudaklarınıda açık kahverengi bronz kullanmalılar misal olarak şu güzel nur bozarın fotoğrafına bakalım;) pembeportal.com/.../nur-bozar-kimdir-4.jpg00 YorumlaOnların makyaj yapmasına gerek yok onlar zaten makyaj yapmadan da güzeldirler.
40 YorumlaEsmer olarak zaten hayatta 1-0 öndesin esmer yemek yerken yanağına ketçap deyse bile bir ayrı güzel olur insanlar o ketcabi allık sanar boşver yapma makyaj :)
30 YorumlaEsmerlerin en onemli ozelligi keskin bakislari oldugundan, gozlerinizde altin, kahve ve kirmizi tonlar kullanabilirsiniz. Yanaklariniza seftali cok yakisacaktir. Dudaklarinizda da parlaticilar kullanabilirsiniz.
00 YorumlaEsmere yakışan makyaj günlük hayatta parlak dudak rengi ruj ve açık göz farı kullanabilirsin. Özel günlerde esmere en iyi yakışan ruj rengi bana göre kırmızıdır. Esmerler açık renk makyaj kullandığı gibi, elbiseleride beyaz çok yakışır :)
00 YorumlaKoyu renk ruj sürmemelisin ama gidip toz pembe de sürmemelisin mesela normal şeker bir pembe ruj kullanabilirsin göz makyajı göz yanına göre değişir ama far kullanacaksan çok açık renk kulkanma şeftali rengi olur turuncuya yakın bir renk olur
00 Yorumla
+1 yılEsmersen guzelsin bacim :D Gerek yok harap etme cildini :D
10 Yorumla
+1 yılönce sakın kırmızı ruj sürme kırmızı ruj sarışın ve kumrala yakışır ben açık kumralım mesela önce biraz yüzün kusurluysa kafatıcı sür sonra gri veya siyah eylenir dudaklara da hafif mor tonlerında ya da pastel ruj ya da parlatıcı en hafif ve çekici makyaj budur bence
00 YorumlaAçık, fondoten oda ten rengşnden biraz. gözler beli olcuak, keskin, olcak rimelidr kalemşdr. d hafif kırmızmsı ruj :) kaşlar çok ince olmycak kaln, oöcak. Çevremdeki kızlardan gördğümü dedim sana :)
25 Yorumla
+1 yılGöz çevrene hafif aydındatıcu ve gölge verilmiş bir far ile eye liner ruj renkli değil sadece parlatıcı olmalı birde elmacık kemiklerinş belirginleştirecek bir allık
10 Yorumlakahve, siyah, koyu mor, turuncu goz fari cok yakisir, ruj olarak yine koyu renkler kirmizi koyu kirmizi mor koyu mor, allik rimmel onlar ztn bellirli seyler
00 YorumlaTen rengine uygun urunler secmek icin kozmetiklerde calisan bayanlardan yardim iste bol rimel sur ve eyeliner kullan bir de pembemsi dogal bir ruj guzel olur
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılRenksiz bir makyaj olsun lütfen sizin ki. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılKoyu tenin hiç korkmadan bronz, gri ve tonları, şeftali tonları ve pembenin açık tonlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca çikolata rengi ve sarı tonlarını kullanbilirsin
00 Yorumla Esmerler kesinlikle mavi kalem ve kırmızı ruj tercih etmeli saçları kesinlikle sarı olmamalı ve turuncu ruj da hoş durmuyor.
10 Yorumlaten rengi bir ruj üstüne de parlatıcı daha sonra göz üstüne ince bir eyeliner gözaltına da beyaz hafiif göz kalemi allık olarak da kahve tonları
00 Yorumlabronz , kahve tonları kullanabilirsin, makyaj videoları yaz örnekleri bulabilirsin bana çok yardımı oldu :)
00 Yorumla
+1 yılFazla bir makyaja gerek yok esmerlerde çünkü bende hafif esmer tenliyim zaten çikolata gibi tenimiz var :)
00 Yorumla
+1 yılFONTÖTEN SÜRME DERİM PEK VE ESMERSEN GÖLERİNDE İRİYSE GÖZ KALEMİ RİMEL VE KIRMIZI RUJ YETECEKTİR CANIM (= EYELİNER DE SÜREBİLMİRSİN (=
00 Yorumla
+1 yılesmersin de makyajda önemli olan kaş göz yapın.
renk olarak görmeden şu şu uygundur diyemem.
ama, genelde jennifer ablanın makyajları çok yakışıyor esmerlere.
bir de mürdüm renkleri.00 YorumlaCilt tonunu göre fondoten kullanabilirsin, bronz ve ya şeftali tonları hafif bir allık, eyeliner , maskara ve mat renklerde Ruj la tamamsın canım :)
00 Yorumla
+1 yılYağsız pudra, rimel, şeftali tonlarında allık ve hafif pembe ya da gene şeftali renginde bir parlatıcı. Doğal bir görünüm yaratır, makyaj sevmediğin için sana da ağır gelmez. :)
00 Yorumla
+1 yılçok parlak açık renkler kullanmamalı kırmızı tonları yakışıyo genelde ama koyu. Mat renkler de gitmiyo ikisi arası olacak soluk renkler hoş olmuyo
00 Yorumla
+1 yılOfff biblo desene, gerek yok makyaja ama eminim makyajsizda guzelsiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kumralcıyım, ikinci favorim sarışınlar. Ama ender de olsa esmer beğenrim ve hangi esmeri beğensem hepsinin ortak yönü az makyajlı olmalarıydı. Bir de sakın giyimde uçuk renkler deneme ve saç rengini fazla açma.
00 Yorumla
+1 yılBence yapma. En fazla bir rimelin bir kalemin olsun hadi zorlada eyeliner. Fondötendir rujdur allıktır kapatıcıdır. Gerekli değil.
00 Yorumlawww.kadinweb.net/.../...-nasil-makyaj-yapmali.html
bu site yardımcı olur umarım.00 YorumlaSaç Bakım konusunda 382 cevap paylaştı. Sade ve doğal!!! Hatta bence makyaja ihtiyaçları yoktur :-))
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEsmerlerin makyaj yapmasina gerek yok onlar her haliyle güzel zaten.
30 Yorumla esmerler sadece göz altında morluk varsa onu kapatmalı ve bence yapmamalı makyaj ılla yapcam dıyosda cok hafıf olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Allık , rimel ve parlatıcı. Bu üçü yeterli. En güzel olanı doğallıktır :)
00 YorumlaGüzelim, esmerlere en çok toprak tonlar yakışır. Bakır ve hafif dore de yakışıyor bence.
00 Yorumla
+1 yılSaçını sarıya boyatıp TARIK mengüç gibi gezmesinde ortalıkta. nasıl makyaj yaptığı çok da önemli değil.
40 Yorumlahafif pudra eyeliner ve kırmızı bordo ruj idealdir benm trcihi öyle olur
00 Yorumla
+1 yıltoz pembe ruj tonları kullan bu senın ten rengını dha cok ortaya cıkarır ve daha cekıcı bır gorunum olusur, şeftali tonu bir allık kullan ve siyah kalem yerine daha cok goz ıcıne beyaz kalem cek ;)
00 Yorumla
+1 yılKoyu ruj şeftali tonu bir allık olabilir ama gözlere yoğun bir makyaj Yaptığınızda dudaklara Şeffaf bir parlatıcı ya da pudra pembesi bir ruj yine aynı şekilde şeftali tonu allık
00 Yorumla
+1 yılsiz esmersiniz esmer. beyaz tenli değilsiniz ki o kadar makyaj yapmak zorunda kalın.
42 Yorumla- +1 yıl
beyazlar makyaj yapmalı mı ki? yani gerekli mi gerçekten?
- +1 yıl
bence yapmalısınız. abartıya kaçmadan tabi
esmerler sadece far ve ruj sürmeli belkide fondoten *
20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence yapmamali çünkü esmer ten zaten yaradan tarafından makyajli
40 Yorumla
+1 yılbende esmerim. Şeftali tonlarında allık iyi gidiyor. Kırmızı ruj da düşünebilirsin ya da yine şeftali tonlarında ruj.
10 YorumlaTen renginden bir ton açık fondoten üzerine pudra çok hafif bir allık sadece renk için
Gözlerine fark kullanma eyeliner ve rimel tamamdır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılPastel tonlar kullanma çok doğal olsun siyah göz makyajı olabilir dudaklarını silik yaparsın ya da bordo ruj sürebilirsin
00 YorumlaBende esmerim tenime uygun fondoten hafif şeftali tonları allık rimel ve hafif pembe ryjqiyi gdiyo bna ten rengm o ldar koyu değil ama
10 YorumlaBence eserlere doğal olmak yakışır. Ama yüzünde temiz olmalı. Sana uygun maskeleri kullan. Fakat illaki makyaj yapacam diyosan eyelinr çekebilirsiniz ama abarmadan. Kırmızı, bordo ruj ve parlatıcı çok yakışır.
00 Yorumlaeyeliner bol rimel açık renk far pembe allık pembe ruj
00 Yorumla- Devamını Gör (134)
Devamını Gör(179)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı