AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Saçların cildin cok yağlı cildiyeye git bir ilac tedavisi baslatır 6 ay sürüyor roacctuane diye bir ilac yararını görürsün.
Roaccutane kullandim ztn 😒
Ona ragmen böylemi?
Hormonal sıkıntın olabilir doktora git acilen.
22 yaşındayım sendeki gibi sakal yok bende.
cips yeme çekirdek yeme hergün 2,5 litre su kesin iç
Tonik kullan temiz tut yediklerine dikkat et fazla salcali yemekler killanma yapar yuzde salcasiz seyler ye gecer
bir mesaj atar msn @pastaaam
Çok yanlış bir nick seçmişsin
o kadar yakından ve flaşla çekersen tabiki çok belli olur normalde bu kadar belli olmuyodur bence öyle dimi?
araştır iyi bir cildiyeye görün kesin çözümü o söyler sana.
Canım benim sivilceler imex ve tetradox diye bir hapla gitti kıllar içinde ilk hormon testi eğer hormon bozukluğu varsa ilaç tedavisiyle durduruyorlar yoksa lazer veya iğneli epilasyon
suyun içine aspirin koy aspirin lekeleri çıkartır bide limon sık içinne çok iyi[eig seçersen çok mutlu olurum]
Bişey sorabilir miyim? Aspirin derken hangisi benim bildigim tek aspirin Bebe aspirini de
Hayır yeşil-beyaz kutuda olan normal asprin olacak
baş ağrısı için bakkalarda satılan mavi bir aspirin var onlar
epilatör ve düzenli peeling ayrıca yemeklere dikkat et
endokrinin e gidebilirsin hormonlarına baktır :/ geçmiş olsun
öncelikle memeli olduğumuzu bilmen gerekiyor o kıllardan hepimizde var kimimizde bu kadar belirginken kimimizde değil geçirmenin bir çaresi var mı bilmiyorum varsada doğal olmayacaktr.
sivilce için uzmanından ilacını al aksatmadan kullan. Tüylenme için sir ağda git gide azaltır.
cildiyeye gitmelisin buradan olucak bir şey degil ki bu
Önce 8 seans lazerki şuanda kampanyalr mevcut 2 bine taksitle yaptırrsın sonrada cildiyeden aknetrent ilaç ve aksam yatmadan önce sürülecek krem isticeksin 8 ay sonra görüşelim kalmışmi bişey. ;)
Benimde boyleydi hormon bozuklugu c8kar saniyodum yumurtaligimda kist cikti. Hap kullandik ama killari gecirmedi kisti gecirdi sadece benim gobegimdede cok fazla tuy olmustu. Ona yapabilecegim bisey yok dedi doktor. Lazere gidebilirsin dedi
aylnız sende hormonal bozukluk olabilir bir kızda bu kadar çok siyah tüy normal olmayabilir bence bir görün
senin testesteron hormonun fazla canım.. testesteron hormonu fazla olunca civilce sakal çıkıyo çoğalıyo ergenlikde çok görülür sivilce 20 yaşına geldiğinde kurtulursun
sivilceler için cildiyeye kıllanma için de lazer tavsiye ederim eğer hormon bozukluğunuz yoksa ve esmer oluşunuzdan kaynaklanıyorsa kıllar :)
Sivilcelerini sıkasım geldi ya :) ben dayanamıyorum sivilceye :( kılları lazer yaptırabilme şansın varda sivilce ergenlikten olduğu belli takma kafana
Yastık kılıfını 2 - 3 günde bir değiştir mutlaka, tabi tedavi de olurken.
Canım ben hemşireyim. Belirtiler hormonlara bağlı değişimlerden kaynaklanıyor. Adet görmendede düzensizlik vesaire sıkıntıların varsa yumurtalıklarına baktır. POlikistik over dediğimiz yumurtalıklardaki çoğul kistler bunun gibi belirtiler verebiliyor
Sivilce için arap kızı kremi kullanıyorum çok iyi geliyor bana
Lazer yaptirabilirsin tatlim. Bir de endokrin bolumune git antiandrojen falan kullanabilirsin.
Endokrin ne bölümü oluyor? @MarilynWomanson
Hormon bozuklugu vardır bendede 9. Sinifta olmustu gecmez genelde sadece artışını durdurabilirsin ben şu an lazer yaptiriyorum
Ne kadara?
ben philisp lumea aldım lazer aleti 1100 olası lazım
o lazer aletleri tüyleri uyutuyor kızlar yani kesin yok etmiyor aklınızda bulunsun.)
bir hormon boukluğu durumu olmadığı zaman tekrar çıkmıyor ama
sende büyük ihtimalle poliskistik over sendromu var adet düzensizliğide varsa bir kadın doğumcuya görünsen iyi edersin.
Canim yuzundekiler sivilce degil yag bezesi. Garnier ucu bir arada temizleme jeli var. Her gun yatmadan onunla yika ve haftada bir iki kere yuzunde 1 dakikaya yakin ovala ve yika. Cok faydasi oluyoe ben oyle kurtuldum
Hormon bozukluğu var test yaptır sonra hap veriyorlar benimde en yakın arkadaşım bide kuzenim de aynı problem var
Kilo alıp hormonlarının seviyesini bozmayacaksın. yağlı yemeyeceksin sivilce tedavisinden sonra yüzüne lazer yaptırıcaksın.
canım bende de vardı ama geçti nasıl oldu anlamadım
Geçmiş olsun hormonlarına baktır bir bu kadar kıl olması normal değil
sende erkeklık hormonu sevıyesı yuksek olabılır bı hormon tahlılı yaptır
Suanlik ip falan degdirme epilasyona gittigin zaman hic alinmamislar iki seansta bitiyormus
kıllanma için lazeri öneririrm, sivilce içinde imex diye bir krem var onu kullan
Doktora git yuz onemli yuz icin koca kari ilaci kullanmayi deneme
Cok takma esmer oldugunun icin belirfin yoksa herkeste var sivilce ve tuy.
Epilasyona git kardeş benim arkadaşım gidiyor bir tanes
Endokrin bölümüne gitmen lazım. Kaç yaşına oldu böyle? Tüy olarak yani.
Sivilcelerin için sebamed sabun öneririm cildini temiz tutmaya çalış özellikle yastık kılıfını
Belli ki erkeklik hormonu sende fazla dalga gecmiyorum ciddi diyorum kadın doguma git adetin düzgün mu peki?
Bende de aynı sorun var bende roaccutane kullandıktan sonra böyle oldu. şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer çözüm bulduysan benimle paylaşır mısın.😣😣
Bir cild doktoruna başvurmalısın ama eczanede okyanus sabunu var uygun fiyatlı bence onu kullan ve yan etkiside yok araştır bence tüm cild tipleri için var
sivilceler gençlik sivilcesi onları kafaya takma zamanla geçer çok kurcalama leke kalabilir. kıllanmaya diyecek sözüm yok. hormanal bir bozukluk olabilir dr görün
bacım bende de var aldırıyorum duzenlı olarak aldırıcaksın başka çare yok
saçlarını çok önüne atma kahkül kullanma ve lazere gidebilirsin
sivilceler için bir ton maske var yağlanma içinde krem tüylerine gelirsek de aldır
buna özel kremler var biraz pahalı ama faydası olduğunu duymuştum
şimdi ki kızlar erkek gibi diyorum da neden kimse bana inanmıyor :) :D :D :D
ilaç tedavisi sanırım bayanlarda bunun ilaçları bazen aşırı kıllanmaya neden olabiliyor
Canım sende kesinlikle polikistik over var, hemen bir doktora git.
Hormon bozukluğun ya da kistin olabilir sen iyi bir doktora gözük
Polikistik over sendromu veya hormon bozukluğu olabilir doktora gitmen lazım
Regl düzensizliğin varsa, kilo aldıysan ve tüylenme varsa kadın hastalıklarına git.
Endokrine gidiceksin polikistik over bu sana dogum kontrol hapi verir ama 1 2 yol kullancaksın duzebli olarak ancak oyle gecer hormoblarda sorun var
"Gillette Fusion Proglide Power". O sakalları haftada 4 bilemedin 5 kere alsan yeter.
Benim bir arkadasimda boyleydi doktora git canim.
Ciildiyeye git kıllanma için de lazere gidebilirsin
kıllanmayı bilmemde sivilce için cildiyeciye gitmen gerek
hastalık falan değil bu doğudaki kadınların %90ı böyle kıllı
Hormanal tedavi uygulanması lazım tüyler için. Ama normal hastalara göre çok çok iyisin.
Tetracyclin arco, kesin çözüm! Kıllarıda sarıya boya, ya da lazer uygula..